.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Angel Of Hell
    Guest

Как да постъпя?

С бившето ми гадже скъсахме по "взаимно съгласие"..Но аз все още изпитвам ужасно силни чувства към него.Когато скъсахме аз му казах,че не съм много сигурна,че го искам.А той ми каза,че и при него е така.1 седмица след като скъсахме,той тръгна с бившето си гадже(което беше скъсал заради мен)Мн хора ми казаха,че го е направил за да ме накара да ревнувам..Е,определено успява.От както скъсахме почти не си говорим.Много искам да му споделя ,че все още го харесвам(да не кажа обичам). Обаче ме е страх от реакцията му.Не искам да му провалям връзката с гаджето,щото в крайна сметка са разбирам как се е чувствало момичето,когато са скъсали.С него живеем в един квартал и го виждам всеки ден,ама сме само на здр и чао.Една седмица преди да скъсаме той ми повтаряше колко ме обича и как не може без мен,след което аз заминах в чужбина,от където успях да му се обадя само веднъж и се държеше супер мило..Скъсахме на 1-вия ден след като се върнах и то чрез смс-и.Хора давайте некжи идеи как да си го върна,моля ви ...

Голям фен
    Град
    София
    Просто говори с него. Хората казват, че е тръгнал с другата, за да те накара да ревнуваш, а и не е бил сигуран дали иска да скъсате. Жалко за другото момиче, но според мен е момчето просто иска да ти види реакцията и тя не значи нищо особено за него.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Просто говори с него. Хората казват, че е тръгнал с другата, за да те накара да ревнуваш, а и не е бил сигуран дали иска да скъсате. Жалко за другото момиче, но според мен е момчето просто иска да ти види реакцията и тя не значи нищо особено за него.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката.
    Това е универсално решение на всички проблеми.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Отрежи си ръката.
    Не. Просто ме мързи да чета темите.

П.П. Дори и хихи стигна до това заключение.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Отрежи си ръката.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче определено не те обича, а просто те е баламосвал.Не можеш да обичаш един човек и след една седмица да тръгнеш с друга, това е абсурдно.

Супер фен
    novo re6enie otreji si i drugata ryka

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    баламосвал..

супер
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Emi moje pak naistina neshto da se e promenilo v nego moje da e osuznal che mu e bilo po dobre s bivashata. E to ti si bila v chujbina taiche nqma kak da znaesh no zaashto mu e da te kara da revnuvash sled akto ne tee vijdal za izvestno vreme .... po skoro bi trqbvalo da ti se radva i da gleda vse da e s teb a ne da se zarqzvate pone az taka mislq. Ili ne e imalo chuvstva ili sa ugasnali i sa plamnali otnovo za bivashata.

A i spored men bi trqbvalo da go ostavish da si jivee jivota vapreki che imash chuvstva kam nego zashtoto shtom pak se e vurnal pri bivhsa znachi nikoga ne q zagurbval ot jivota si i ne q e zabravql. Taiche nqma nikakav smisul lichno mnenie.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си