.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

pls za mnenieto vi...

Hora kakvo mislite za...
    0t mnogo vreme si pisha s edno momche,no ot sedmica se zaribqvame.. Predi tova mi beshe kazal,che haresva drugo momiche,no izvednyj obqvi che haresva men... No predi 1 den razbrah,che tova mom4e e pisalo i na moq priqtelka,koqto go e pitala koi obicha i toi kazal,che e edno momi4e koto tq ne poznava(taka beshe kazal i na men predi tova)no sled tova i e kazal,che bil obichal neq... Ta tova koeto e kazal na neq mi go beshe kazal i na men... Ta vie kak mislite dali se e izbazikal s 2-te ni ili samo s neq?Tyi kato sam kaza sled tova,che ne mu dopadala....

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    мисля , чя на такива типове неможе да се вярва
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

mne...ne se zanimavai s prostotii

Guest
    пффф заеби го тоа дет
    казва наляво и надясно,че ги обичал

просто иска внимание

Не му вярвай ще те нарани.... Намери си някой който няма да ти обяснява коя обичал преди коя сега или на две едновременно да казва че ги обичал...Намери си някой за когото си единствена и който ще кара сърцето ти да бие все по бързо и по бързо когато е до теб
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Не му вярвай. Щом казва на всяка, че я обича, трябва да ти е ясно що за стока е.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    100% лъже и двете ви...сигурно на нея й е казал,че не му допадаш...на ей такива отрепки грам внимание не тряа да се обръща...

По-добре не му вярвай.Щом казва на всяка че я обича...сама си прави изводи за тоя човек.Не се занимавай с него.На такива хора не трябва да се обръща внимание,няма смисъл.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    просто си търси някой,който да го огрее..не се занимавай

Хубави ли са ти гърдичките?
    I massage sweet boobs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си