.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    еми да ти кажа има момичета който определено време тряя си мил с тях и след това като почнете с секса да не спираш да си любезен тряя ибаче и да разнообразяваш врузката ви да не е едно и сащо винаги може да променяш твоята вънщност на ново кафе д ая заведеш нещо др да правите а не обичайното . а има и курви които искат яко секс и тва си е ако не ги чукаш яко те зарязват
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Без лични въпроси, моля.

Просто ме издразни думата "всяко" защото изобщо не може да се слага всички под общ знаменател- всяка си е различна има и курвета дето от рано почват щото от рано им се иска, има и такива като мен които почти не се замислят за тая тема дори... така че си правете изводите но не казвайте "всяко".
    Това, че не се замисляш за секс не означава, че не го искаш.
    Мисля че познавам себе си по-добре от теб.
    Явно не си срещнала подходящия.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на първият въпрос мисля, че отговорът е очевиден... естествено, че трябва да се отнасяш към нея като към човек, който си има своите достойнства и недостатъци, а не просто като към безмозъчен източник на плътски удоволствия

що се отнася до вторият въпрос, моето мнение е, че трябва да кажеш на някого за чувствата си, когато си сигурен, че и той изпитва същото, защото иначе рискуваш да останеш неразбран или дори да ти се подиграят зад гърба.. отсрещният човек може да реши, че си му в кърпа вързан и може да си те разиграва както си иска
    за това аз никога не бих рискувала, не че ми се е налагало
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Абе поооооооомпаааааааааааиии ии Като спре да дава, отиваш на друга и повтаряш хахахаа

Град
    Младежки културен център-Бургас

Re: Chukash li q - s tebe e,ina4e ne te uvajava

Цитирай Първоначално написано от rrrrrr
    Та... въпроса ми е на какво мнение сте?Дали ако 1 момиче го обичаш и му показваш повече нежност, не я препираш за секс има шанс да ти буде гадже по дълго време или ако си я чукаш редовно и не и показваш голяма нежност?
    Втория ми въпрос е: дали е по добре на едно момиче ( с което ходиш ) да и кажеш директно "обичам те" или по добре да си запазиш такива директрни изказвания за да не и падаш в очите ?
    Поне според мен ако е с теб само за секса,не може да става дума за уважение,а по другия въпрос:от една страна е добре,тъй като ще и хареса да знае,че изпитваш към нея такива чувства,но от друга,изиграваш си козовете,което ще свали от тзагадъчността ти.По твоя преценка
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Град
    In Your Mind
    Ами предпочитам да се държи добре с мен без да иска секс от колкото
    'А ма кравоо идвай да те еба маааааа!!!'
    Като си с един човек трябва да се държиш с него с нужното уважение... А не само да гледаш как да си го вкараш по дупките й!!!
    I love you...

ХОра ,не се дразнете от саркастичните забележки на някои -те все пак живеят без една ръка !Имайте малко милост!

Град
    София

Та... въпроса ми е на какво мнение сте?Дали ако 1 момиче го обичаш и му показваш повече нежност, не я препираш за секс има шанс да ти буде гадже по дълго време или ако си я чукаш редовно и не и показваш голяма нежност?
    Втория ми въпрос е: дали е по добре на едно момиче ( с което ходиш ) да и кажеш директно "обичам те" или по добре да си запазиш такива директрни изказвания за да не и падаш в очите ?
    Ако си я чукаш редовно и не и показваш голяма нежност. Тогава лети по теб, иначе губи интерес и гледа друг. Момичетата си падаме по лошото момче, ако си прекалено нежен, мил и добър, на мен специално до месец-два би ми омръзнал безкрайно.
    Ощо по-голяма глупост е да кажеш на жена, че я обичаш. Кажиш ли "Обичам те" си и ясен, не си и така интересен, сигурен си и, знае че няма да и избягаш и почва да се оглежда за друго. Поне при мен е така.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Сексът е хубаво нещо в една връзка, но не е всичко. Ако си някакъв грубиянин и не ти пука за момичето, много ясно, че това няма да й хареса.
    Можеш да бъдеш мил и нежен, да я уважаваш и пак да правите секс, защо трябва да си гадняр? То достатъчно гадняри се навъдиха, по - добре да я уважаваш.

Ако обичаш едно момиче, не разбирам защо да не й го казваш...но и показваш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Barbie

Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Ако си я чукаш редовно и не и показваш голяма нежност. Тогава лети по теб, иначе губи интерес и гледа друг. Момичетата си падаме по лошото момче, ако си прекалено нежен, мил и добър, на мен специално до месец-два би ми омръзнал безкрайно.
    Ощо по-голяма глупост е да кажеш на жена, че я обичаш. Кажиш ли "Обичам те" си и ясен, не си и така интересен, сигурен си и, знае че години, че така философски гледаш на животняма да и избягаш и почва да се оглежда за друго. Поне при мен е така.
    Щях да питам на колко си години, че имаш такава дълбока философия за живота, но току що ти загледах ника. '91? Какво, на 15-16 ли си? Мечта за всеки мъж - 16 годишна, дето да иска да си я "чукат редовно" без да й показват "голяма нежност"...а в другата тема се хвали, че си има "любовник". Мани... Нищо де, ще пораснеш...евентуално.

.

Trisha1991 написа
    Ощо по-голяма глупост е да кажеш на жена, че я обичаш. Кажиш ли "Обичам те" си и ясен, не си и така интересен, сигурен си и, знае че години, че така философски гледаш на животняма да и избягаш и почва да се оглежда за друго. Поне при мен е така.
    Абе да ти кажа и майка ми ми даде сущия съвет е не със същите думи де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си