- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Chukash li q - s tebe e,ina4e ne te uvajava
еми да ти кажа има момичета който определено време тряя си мил с тях и след това като почнете с секса да не спираш да си любезен тряя ибаче и да разнообразяваш врузката ви да не е едно и сащо винаги може да променяш твоята вънщност на ново кафе д ая заведеш нещо др да правите а не обичайното . а има и курви които искат яко секс и тва си е ако не ги чукаш яко те зарязват![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Явно не си срещнала подходящия.Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
на първият въпрос мисля, че отговорът е очевиден... естествено, че трябва да се отнасяш към нея като към човек, който си има своите достойнства и недостатъци, а не просто като към безмозъчен източник на плътски удоволствия![]()
що се отнася до вторият въпрос, моето мнение е, че трябва да кажеш на някого за чувствата си, когато си сигурен, че и той изпитва същото, защото иначе рискуваш да останеш неразбран или дори да ти се подиграят зад гърба.. отсрещният човек може да реши, че си му в кърпа вързан и може да си те разиграва както си иска![]()
за това аз никога не бих рискувала, не че ми се е налагало![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Абе поооооооомпаааааааааааиии ии![]()
Като спре да дава, отиваш на друга и повтаряш хахахаа
![]()
Поне според мен ако е с теб само за секса,не може да става дума за уважение,а по другия въпрос:от една страна е добре,тъй като ще и хареса да знае,че изпитваш към нея такива чувства,но от друга,изиграваш си козовете,което ще свали от тзагадъчността ти.По твоя преценкаПървоначално написано от rrrrrr
![]()
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
Ами предпочитам да се държи добре с мен без да иска секс от колкото
'А ма кравоо идвай да те еба маааааа!!!'
Като си с един човек трябва да се държиш с него с нужното уважение... А не само да гледаш как да си го вкараш по дупките й!!!
I love you...
ХОра ,не се дразнете от саркастичните забележки на някои -те все пак живеят без една ръка !Имайте малко милост!
Ако си я чукаш редовно и не и показваш голяма нежност. Тогава лети по теб, иначе губи интерес и гледа друг. Момичетата си падаме по лошото момче, ако си прекалено нежен, мил и добър, на мен специално до месец-два би ми омръзнал безкрайно.Първоначално написано от rrrrrr
Ощо по-голяма глупост е да кажеш на жена, че я обичаш. Кажиш ли "Обичам те" си и ясен, не си и така интересен, сигурен си и, знае че няма да и избягаш и почва да се оглежда за друго. Поне при мен е така.
Сексът е хубаво нещо в една връзка, но не е всичко. Ако си някакъв грубиянин и не ти пука за момичето, много ясно, че това няма да й хареса.
Можеш да бъдеш мил и нежен, да я уважаваш и пак да правите секс, защо трябва да си гадняр? То достатъчно гадняри се навъдиха, по - добре да я уважаваш.
Ако обичаш едно момиче, не разбирам защо да не й го казваш...но и показваш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Щях да питам на колко си години, че имаш такава дълбока философия за живота, но току що ти загледах ника. '91? Какво, на 15-16 ли си? Мечта за всеки мъж - 16 годишна, дето да иска да си я "чукат редовно" без да й показват "голяма нежност"...а в другата тема се хвали, че си има "любовник". Мани... Нищо де, ще пораснеш...евентуално.Първоначално написано от Trisha1991
![]()
Trisha1991 написа
Абе да ти кажа и майка ми ми даде сущия съветАко си я чукаш редовно и не и показваш голяма нежност. Тогава лети по теб, иначе губи интерес и гледа друг. Момичетата си падаме по лошото момче, ако си прекалено нежен, мил и добър, на мен специално до месец-два би ми омръзнал безкрайно.
Ощо по-голяма глупост е да кажеш на жена, че я обичаш. Кажиш ли "Обичам те" си и ясен, не си и така интересен, сигурен си и, знае че години, че така философски гледаш на животняма да и избягаш и почва да се оглежда за друго. Поне при мен е така.е не със същите думи де...