Цитирай Първоначално написано от anubite
Цитирай Първоначално написано от Barbie
Цитирай Първоначално написано от anubite
Отрежи си ръката.
Малко off topic - От доста време ви наблюдавам из форума (теб и още един-двама господа) и едва се сдържам да не се намеся. Вярвам, че сте доста интелигентни и в интерес на истината - забавни и духовити. Би ми било обаче много по-интересно (а и би допринесло много повече за целта на форума) да чуя истинските ви мнения по зададените теми, а не саркастичните ви подмятания и иронични коментари, които до един момент са забавни, но после започват да стават скучни...

Извинявам се, че разводнявам темата...
Дано не те разочаровам. Дълбоката истина е, че грешиш, а гореспоменатите дълбоко интелигентни мнения всъщност са именно тези. Един вид, ние нямаме смислени разсъждения по проблемите на хората.
За да не ми се сърди bboy_bunker първо ще отговоря по темата:

Важно е да не притискаш приятелката си за секс в началото. Едно момиче винаги си задава въпроса "Какво наистина иска той от мен - емоционална връзка или просто секс?" Поне докато не се сближим достатъчно с човека до нас и не сме сигурни в него и чувствата му, сме малко параноични на тази тема. Когато обаче връзката ви се задълбочи достатъчно, момичето само ще пожелае да бъде с теб - бидейки доста сантиментални, повечето момичета свързват физическото отдаване с емоционалното такова. При една достатъчно зряла връзка "можиш да си я чукаш редовно" (уби романтиката...) като заедно с това си достатъчно нежен и грижовен.
Не е нужно да прибързваш с "Обичам те." Често действията и вниманието говорят повече от думите. Когато чувствата ти са достатъчно искрени и сте достатъчно близки, можеш да й кажеш такова нещо. Ако момичето държи на теб, тя няма да мисли "лесен" ли си, "труден" ли си...просто ще е щастлива, че си до нея.

И до anubite - не ме разочароваш. Чета ви постовете. Не сте глупви. Никак даже. Иронизирате много от останалите потребители във форума (това определено може да бъде забавно...но идеята на форума не е да си отправяме саркастични забележки, а да търсим и да предоставяме съвети/помощ/подкрепа). Най-вероятно сте тийнейджъри. Преживявате, преживели сте или ще преживеете част от нещата, за които посетителите тук говорят. Не можеш да ме убедиш, че нямате никакво сериозно мнение по някои от темите... Както и да е...personal choice.