.

Виж резултатите на анкетата: Със или без грим?

Гласували
41. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Със грим !

25 60,98%
  • Без грим !

16 39,02%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Със или без ?

Момчета как повече харесвате момичетата?Със или без грим?
    I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..

аз съм момиче но постоянно чувам коментари относно моч грим...защото си слагам на манхатан въгленово черно и е много яко и брутално!Но примерно наще казват че била гадно.Но приятели-момчета казват че се кефат...Гримът няма значение ако си си хубав и със и без грим ще си хубав затова не мене и без грим ми стои добре(шегувам се де)

Guest
    Попринцип момчетата обичат момичетата да се естествени.А и грима е създаден да се прикриват недостатъците и да се подчертава красотата.АКо грима е в омери количества няма лошо,стига да не се прекалява

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    S grima se podchertavat hubavite cherti na edna jena.. spored men e hubavo da se slaga grim

ako edno mom4e naistina haresva priqtelkata si nqma da ima zna4eni dali e s grim ili bez

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

Град
    v frizera
    Момиче съм , но без грим . 1-во е вредно . От червилото се обезцветяват устните (естественият им цвят) `, от сенките те болят очите (щом боли значи нещо е вредно ! ) , от спиралата миглите след това падат ! . А лака е сякаш си слагаш блажна боя по ноктите . Замислете се , тва са химикали! А децата от малки почват да се гримирват ! Не е хубаво това . По кожата трябва да се слага само крем ,мисля аз

И аз съм момиче, но ще отговоря. По принцип и аз съм на мнение, че повечето момчета харесват естествената красота. Все пак няма да е много притяно момчето да те целуне по бузата и да усети "приятния" вкус на пудрата. Когато едно момиче е хубаво, то и без грим остава такова. Разбира се има и моменти, в които е добре да се сложи грим, но подходящия и в умерени количества.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Определено без грим.
    Черен Принц

И аз съм момиче и ще отговоря.На мнение съм че попринцип момчетата харесват естествената касота на момичетата и доста мои приятели са ми го споделили.Ако момичето е наистина красиво няма да има разлика дали ще е с или без грим-пак ще си е хубаво.Но все пак има и моменти в които се налага да сложим грим но не и да прекаляваме !

Бобо-ф
    Guest
    Аз съм ф-4е.Ами и аз мисля че без грим е по-добре.Приятеля ми също мисли така казва че със или без грим пак си ме харесва и му е все тая.Дори понякога като се гримирам ми казва да не се цапам толкова че после един час докато си го махна грима.Но попринцип не се гримирам не ми се занимава...

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Понякога слагате много грим и си осирате иначе хубавото лице !
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion
    ako edno mom4e naistina haresva priqtelkata si nqma da ima zna4eni dali e s grim ili bez
    saglasna
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз без грим по очите не излизам. Собственото ми гадже ме е виждал 2 или 3 пъти без грим и то защото ми бяха възпалени очите. Първата ми работа сутрин е да си сложа спирала и молив. не за друго но имам много светли мигли и малки очи и без грим съм като 16 годишна,а аз съм почти на 22. Та приятеля ми ме харесва без грим,но казва,че изглеждам малка и го е страх да не го обвинят в педофилия. Иначе по пудри,ружове и червила не си падам много,но очите трябва да са гримирани задължително дори и за хляб да отивам.

Супер фен
    Ем с грим ама да не се прекалява....примерно черен молив,спирала,гланц и евентуално фон дьо тен или коректор,пудра ако има нужда. Ама разни ружове,сенки,ала бала .......БЛЯ !!!!

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ем с грим ама да не се прекалява....примерно черен молив,спирала,гланц и евентуално фон дьо тен или коректор,пудра ако има нужда. Ама разни ружове,сенки,ала бала .......БЛЯ !!!!
    А ти ми дължиш шоколад !!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    emm az li4no ne sam protiv grima ama.... da ne se prekalqva! izvinqvai ama nqkva s pet plasta varhu liceto si kato q vidi6 sutrin ima golqma veroqtnost da se opla6i6 !!! taka 4e... izpolzvaneto na grim e dobre , no samo kogato pod4ertava krasotata ti!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    Belene
    Въпреки че изглеждаме по-добре с грим според мен момчетата харесват момичетата без грим или както се казва естествената красота. Казвали са ми го и затова го знам.

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Попринцип момчетата обичат момичетата да се естествени.А и грима е създаден да се прикриват недостатъците и да се подчертава красотата.АКо грима е в омери количества няма лошо,стига да не се прекалява
    Напълно съм съгласен
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Само по грим
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Mи мисля,че момчетата харесват повече момичета без грим,но въпреки това не виждам нищо лошо в това едно момиче да се гримира,разбира се в умерени количества.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от [Fr33land3R
    ]без грим.
    ако със - то мн мн малко
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Момиче съм и по принцип не харесвам силния и тежък грим..
    Аз си слагам само молив и спирала И гланц евентуално - но мразя такива силно ярки червила,сенки,ружове, пет вида моливи за вежди и устни.. блякс
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз само едно ще кажа -> МОМЧЕТАТА НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС ПО ТОЯ ВЪПРОС и по още много де ....

mai tuk samo momi4eta otgovarqt.. az imam grimove no ne se grimiram.. imam 4uvstvoto 4e kato si sloja i senki i neshto na ustnite prili4am na 4udovishte.. a .. pozvolqvam samo na bratov4edka mi da me grimira 4e qvno e po skoposana ot men i me dokarva do nqkude

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си