- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go zadurja...
Kak da zadyrja momcheto do sebe si?
Molq vi daite mi nqkakvi syveti kak da go zadurja.. zashtoto ne iskam sled sedmica,mesec ili kogato vidi druga da me ostavi....![]()
mi trqq mu pusne6 ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Точно.Първоначално написано от Psihi4no_bolen
Първоначално написано от Анонимко
ми ако те зареже веднага щом види някоя по-горина мацка то си личи колко му пука за теб
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ем ако трябва промени нещо в теб,гледай да му огаждаш,да не го ядосваш....нещо от тоя род![]()
a ti 6te mi pusne6 liПървоначално написано от cherinka
![]()
аве я се вижте половината кво пишете ве!!!
Alliance binds us..
> Best song ever!
Няма как да го задържиш до себе си.Ако той сам иска да е с теб-ще е с теб, ако иска да не сте заедно-няма да сте заедно.За една връзка са нужни двама души.
A !?!?!?Първоначално написано от TreeHill
Съгласна! Нали знаеш какво казват всички: "Ако обичаш някого,пусни го на свобода,а той ако те обича- няма да я приеме."Първоначално написано от koalka
Но ако проблемът е др, т.е. не е в чувствата... прави компромиси,показвай му,че държиш на него,бъди различна-изненадвай го!Не знам до какъв етап от връзката си сте,но нали знаеш,че в един момет идва време и за секс(не че е най-важното,но определено е необходим,за една по-стабилна връзка... освен ако не сте решили да го карате на платонична любов)![]()
ne si pokazvai 4ustvata tvarde rano i vqrvai 4e mi e pisano da ste zaedno
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Първоначално написано от Psihi4no_bolen
ае млъкни па и ти ве ... земете се съберете сички олигофрени и си направете 1 форум!!!
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не можеш да задържиш един човек, ако той не го желае!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ako toi naistina te obi4a 6te ostane s teb i nqma da te zareje
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис!
Кви са тея глупости, че тряа му пускаш или да променяш себе си?!?! Никога не тряа се поменяш заради когото и да било! Ти си си ти! Ако не те харесва такава негов проблем... А ако иска да правите секс, тряабва да го направиш, защото искаш да се отдадеш на тоя човек, а не от страх, че след това ще те зареже. Защо питаш как да го задаржиш? Да не се самняваш, че си му скучна или нещо подобно?
Кви са тея глупости, че тряа му пускаш или да променяш себе си?!?! Никога не тряа се поменяш заради когото и да било! Ти си си ти! Ако не те харесва такава негов проблем... А ако иска да правите секс, тряабва да го направиш, защото искаш да се отдадеш на тоя човек, а не от страх, че след това ще те зареже. Защо питаш как да го задаржиш? Да не се самняваш, че си му скучна или нещо подобно?![]()
Moeto mnenie e 4e ne trqbva da se promenq6,nito da mu puska6(vsi4ko s vremeto si).Prosto si ostani takava kakvato si,ako te obi4a toi 6te ostane pri teb,ako li NE zna4i ne te zaslujava