- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete
nyjen mi e savet!iskam da pomogna nai dobrata si fr da zabravi brat mi koito po4ina pri katastrofa1 problema e tam 4e kato po4na da govoria po tazi tema i tia mi kazva ,,ne iskam da te raztroivam'' i razni takiva!i izop6to ne mi spodelia kak se 4ystva!kakvo da pravia moliavi pomognete mi za da moga da pomogna na nai dobrata si fr
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
Еми седнете и си поговорете като големи хора. Кажи й че в момента няма значение че те разтройва, а важното е да й се помогне да осъзнае че този човек вече не съществува колкото и тъжно да звучи. Колкото и болка да има в сърцата ви вие трябва да я преглътнете и да продължите напред и двете. Раздялата е трудно нещо, но още по-трудно е това че знаеш, че този човек няма да го видиш никога вече.
ami da haresvaha se i dvamata moia e gre6kata 4e ne sam napisala sajaliavam! az moga da go preodolia za6toto i po malkia mi brat sa6to po4ina!
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
извинявам се ама все пак ти е брат на нея и става гадно като почнете да говорите за него ами на теб приятно ли ти е да говорите за брат ти ? ако бях на неино място малко щях да се съобразявам кво говоря![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
1-во ужасно много съжалявам за случилото се!
Искам да отбележа,че наистина е много мило от твоя страна да се захванеш да мислиш за това,че на твоята приятелка не и е лесно в случай,че все пак той е бил твой брат!Мисля,че единственото,което можете да направите е да се държите една друга явно и 2-те сте изгубили скъп за вас човек...колкото тя има нужда от някой до нея толкова и ти се нуждаеш от това!Просто бъдете заедно
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Първоначално написано от _candy_girl_
PARVO NE SI ME RAZBRAL I NIAMA KAKVO DA SE SAOBRAZIAVA ZA6TOTO TIA MI E NAI DOBRA FR I MI E KATO SESTRA S MEN MOJE DA GOVORI KAKVOTO ISKA I KAKTO ISKA! TIA E BILA DO MEN V MOITE TRYDNI MOMENTI I V TOZI SA6TO E BILA DO ME ZATOVA ISKAM DA I POMOGNA I NA NEI TAKA KAKTO POMOGNA NA MEN
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
всяко приятелство си има своя край...
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
nz dali 4ete6 knigi ili enciklpedi no az 4etoh v edna kniga pi6e6e 4e priatelstvoto ot detctvoto prodaljava prez celia jivot na 4oveka! daje sam obedena v tova za6toto maika mi i nieinata nai dobra fr sa ot kakto sa se rodili sa zaedno
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii