.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Razgovor

LORD MIRROR
    Guest

Razgovor

Daite nqkolko temi za razgovor, kogato izlizate navun s edno momiche ....za kvo si govorite, maitapi, buzici...Pleaseeeeeeeeeeeeee....Thank you and....thank you !!!!

Супер фен
    Ami to otvytre shti doide na momenta sh sa setish za kakvo da si govorite.TO taka kakvo sha ti kajem i ti sh si zapishesh nqkade i kat nz z ako da si govorite sh si poglednesh da si prippomnish.Razlichni hora .. razlichni interesi .. razlichni temi na razgovor.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Kупони,теб,нея,вашите общи мигове,музика,спорт,общи интереси... ала-бала общи приказки

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Razgovor

Цитирай Първоначално написано от LORD MIRROR
    Daite nqkolko temi za razgovor, kogato izlizate navun s edno momiche ....za kvo si govorite, maitapi, buzici...Pleaseeeeeeeeeeeeee....Thank you and....thank you !!!!

Obiknovenno narejdam kolko sa i tapi i grozni priqtelkite...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

grimove,moda,mom4eta,sex :P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Razgovor

Цитирай Първоначално написано от Psihi4no_bolen
    Цитирай Първоначално написано от LORD MIRROR

Obiknovenno narejdam kolko sa i tapi i grozni priqtelkite...
    жъхъхъ, кефиш ме бате.
    по темата : ся се сетих един бъзик:
    Той: Във вторник ша та вода в "Най клуб".
    Аз : А ?
    Той: Аз съм добре, а тииии

ахахаха, тфа ме съсипва всеки път като ми го каже...

Амиии..аз тарся малко помощ,има един пич от 8 клас и с него си имаме няква закачка...та винаги съм искала да варжа някав разгоров с него но не знам как мн приячелта са ми казвали че той си пада по мен и че ще ми излезне късмета но просто като му кажа здрасти и всичко ми се обраща...кво да праа

Голям фен
    Град
    Варна
    недей му казва здрасти

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    недей му казва здрасти
    Кажи му добър вечер....
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

С момичета си говора за:
    1.Футбол,въпреки,че нишу не разбирам говора там за мачове
    2.Формула 1 - що се отказа Шумахер?ова се дискутира поне половин час,какво мисли момата за 10 цилиндровите V образни двигатели
    3.Защо интернационалистическото прасе Путин ни изклати за договора за газта?
    4.Защо махнаха казармата - поне половин час се обсъжда каква е миризмата на кобинките.
    5.Защо президента на България е етнически турчин,баща му се казва Седеф и е манаф.
    6.Говора и за предстоящото засушаване лятото,урагана Кирил
    7....много подходяща тема да говориш с момиче е да наблегнеш обезателно и много на задачите по математика и физика.

Еми ти ще разбереш какво я интересува и за това ще говорите.Разпитай я за нея самата.Момичета обичат да говорят за себе си и особено за бившите си гаджета.
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си