.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Фен
    Град
    Veliko Tarnovo

Да се запозная ли с него?

Много съм си паднала по един единадесетокласник от моето училище. Аз съм 9ти клас което принципно не ме притеснява. Всичко започна понеже един ден забелязах че се е втренчил в мен и от тогава винаги като се засечем се споглеждаме. Но никой не смее да направи нещо и много се чудя дали е редно да се запозная с него. Отхвърлям идеята да го направя чрез общи познати. Просто питам дали да приключа с чуденето и да действам или да оставя всичко на него, понеже той е момчето?
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Супер фен
    E kakvo kato e toi mocmheto ... da ne ti puka.Davai smelo.Idi i se zapoznai s nego.Az taka napraih i sq sme v super otnusheniq. Nqma da sgreshish ..
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре действай и се запознай с него.

Само не разбрах какво 4акаш? Запознай се с него!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    Ами имам наблюдения че когато проявиш интереса си към някого той се дръпва. А да отида да се запозная с него е определено проява на интерес. Това ме притеснява.

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Да се запозная ли с него?

Цитирай Първоначално написано от ferendzia
    понеже един ден забелязах че се е втренчил в мен и от тогава винаги като се засечем се споглеждаме...
    Da ne e gledal nqkoi cirei po glavata ti !?!?!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Davai be ... ko ti puka!Nishto ne gubish.Deistvai .... kakvoto stane ... nqmash kakvo da gubish v slucheq!
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Да се запозная ли с него?

Цитирай Първоначално написано от ferendzia
    Много съм си паднала по един единадесетокласник от моето училище. Аз съм 9ти клас което принципно не ме притеснява. Всичко започна понеже един ден забелязах че се е втренчил в мен и от тогава винаги като се засечем се споглеждаме. Но никой не смее да направи нещо и много се чудя дали е редно да се запозная с него. Отхвърлям идеята да го направя чрез общи познати. Просто питам дали да приключа с чуденето и да действам или да оставя всичко на него, понеже той е момчето?
    nqma kakwo da se 4udi6! deistvai!!! нищо не губиш!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Ми аз пък не бих направила първата крачка, а бих я чакала от момчето.Както ти казваш, когато проявиш интерес към някого той се отдръпва.Гледай го в очите, прави му намеци и бъди мила, но според мен недей отива и се запознава с него, нека той го направи.В крайна сметка ти си решаваш, но това е моето мнение по въпроса.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Тфа че той е момчето нищо не значи...иди и се запознаи с него
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Ми аз пък не бих направила първата крачка, а бих я чакала от момчето.Както ти казваш, когато проявиш интерес към някого той се отдръпва.Гледай го в очите, прави му намеци и бъди мила, но според мен недей отива и се запознава с него, нека той го направи.В крайна сметка ти си решаваш, но това е моето мнение по въпроса.
    Напълно съгласна!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    същата картинка само дето аз съм осми клас,а той десети.. и какво мислиш,че направих..естествено отидох и се запознах с него и оттам нищо..само дето при мене един тъпак правеше много интриги..и нищо не постигнах ...бяхме на едно здрасти,което след време и то се изгуби..но след.. почти един месец той започна сам да идва и да си говорим..така че ..
    може би трябва и ти да се запознаешш..
    въпроса е,че има два типа момчета..
    1.аа тази е много печена..след като идва да се запознае с мен..кефи ме..
    2..аааа тая к'во ми се прави на отворена..ще види кой съм аз...

По-добре ти отиди и се запознай с него !

Guest
    dobre,i kvo kato otida i mu kaja zdrasti,po to4niq vapros e kakvo da mu kaja

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Deistvai Nishto nqma da zagubish.Prosto otivash pri nego,usmihvash se i napravo"Zdr.Moje li da se zapoznaem" Aide uspeh
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Deistvai Nishto nqma da zagubish.Prosto otivash pri nego,usmihvash se i napravo"Zdr.Moje li da se zapoznaem" Aide uspeh
    Ако е грозна може да й забие шамар и да си изгуби самочувсвието ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

hehe imala sum absoliutno su6tiq slu4ai...kogato bqh 9-ti klas si padah po 11-klasnik.No poneje poznavah po4ti vsi54ki ot u6teto pomolih edin negov priqtel da ni zapoznae!I hodihme na nqkvi kru4mi i se zapoznahme

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    Az si mislq 4e vseki trqq da deistval spored sobstvenite si razbiraniq...a az nai-mnogo bih mu se usmihnala ili ne6to takova - "poluvin4ata kra4ka",ne bih napravila istinskata 1-va kra4ka...ii ako naistina ima interes i e myj...6te doide sam...
    tuka oba4e idvat 2 problema
    1 az ne moga da go 4akam dokato mu skimne 4e e sybral smelost
    2 toi moje i da ne haresva moq podhod..koeto navqrno zna4i 4e sme nesyvmestimi

Imam jelanie da razbera toi kak bi reagiral ama e nevyzmojno...ii opredeleno imam kakvo da gubq,6toto ako ne reagira dobre,nqma da moga da popravq ne6ata,a ne vseki den sre6ta6 umno i mnn krasivo mom4e koeto i da te privli4a....Ina4e nqma6e da mu mislq tolkova!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    И моето мнение е че трябва да отидеш и да се запознаеш с него. Няма да загуби нищо... макар че ти самата незнаеш как ще реагира той. Но е нормално, както и да реагира от това ще си направиш извод.
    Аз съм с тебе!!!

Еми нормално запознантсво отиваш при него здравей може ли да се запознаем и той няма де да иде ще се запознаете.Така ще го изомиш и ако той има нещо към тебе ще разбереш.Успех
    Vladoka rulzzz

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=77166
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=76921

са ако се окаже че тва сте вие 2мата ще си отрежа ръката

сега сериозно - мързи ме да пиша, виж в другата тема кво съм писал

То ако девоичето е грозно не е редно да има много голямо самочувствие така че това не е проблем.
    а това за шамара жестоко се самнявам защото това е проява на слабост момче да удря момиче е винаги имаи изклиучения разбира се.
    а само не мога да разбера какво се чудиш бягаи се запознаи с него
    а това за интереса ти вече си го проявила тази размяна на погледи винаги е верен подход и първа крачка при повечето хора.
    отиваш си ти на даскало засичате се разменяте погледи и ти сабсем небрежно отиваш до него и му казваш нещо от сорда здравеи как си и в този момент бъркаш в раницата вадиш бухалката която си приготвила предварително удряш го зад вратът и докато още е топал
    какво точно да кажеш зависи от ситоацията но гледаи да бъдеш саматасебе си каквото и да му кажеш няма значение тои ако е свободен винаги ще се хване ако не за друго за спорта

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    E kakvo kato e toi mocmheto ... da ne ti puka.Davai smelo.Idi i se zapoznai s nego.Az taka napraih i sq sme v super otnusheniq. Nqma da sgreshish ..
    Съгласен съм и аз с нея. Защо да разчитате все на нас еми... давай!
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo

://///

am...ne se 4ustvam grozna...6to ne vzemete sami da si precenite (http://18230.sladur.com) ...4e zeh da se kompleksiram s tva ..."tq ako e grozna"...samo groznite li sa dostaty4no izpadnali za da otidat da se zapoznaqt s mom4e,za6toto ne znaqt kak da go nakarat da doide sam!??!Typa li sym grozna li sym ili prosto vinagi si izbiram nepodhodq6ti?!?!?!?!?

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Определено не мисля, че трябва да правиш първата крачка. Може и да не е такъв, но на някой (да не казвам повечето) момчета им се вдигат акциите до небето, когато праявиш открит интерес към тях. Предлагам ти да се опитваш да зачестяваш "случайните" срещи в даскало, да си винаги усмихната и със самочувствие. Важно също е да изглеждаш добре (не казвам, че до сега не си изглеждала добре ). Хубаво е да се отличаваш по някакъв начин от другите. Ако случайно разбереш ника на момчето в mirc, нещата ще се улеснят. Можеш да му "мяташ" и някой друг поглед, когато се разминавате по коридорите. А що се отнася до чакането - имай търпение, но ако не предприеме скоро нищо, по-добре не си губи времето с него. Желая ти успех!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си