- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- GadnOoOoO.......
a be nqam dumi prosto taz liubov nikade ne q vijdam ve4e
ima6e edno momi4e ama ne6to ne se polu4i vse edno ni6to ne stana
ama
posle smisal sega ne mi se izliza stoq udoma gledam tv i zombiram na kompa i se pobyrkvam O_O
hora otka4am centralno samo na daskalo na kompa i tva e ...
ne mi se izlzia 6tot mi se spi uj se pribiram se da spq sqdam na kompa i se praq ne6to eto sq pi6a u foruma
Mnogo nere6itelen sam
...........
izob6to
Pak i momite ne6to gi nqma nikvi e vqrno ne sam gi tarsil ama az sam sq na 14 ne mi trqa nqkoq 5 6 klas ... vij 7klas moje ama ne sam izlizal
ko da se prai uj se 6a izlizam s edni te se otkazvat nakraq na men ne mi se hodi sam i tapeq udoma
neznam pobyrkvam se ve4e .......
offffffffff
sq anubite 6a napi6e odreji si rakata xixi 6a napi6e kade sa mi kiselite krastavi4ki 6a fanat nqkoq liutenica da obsajdat i 6a razvalqt temata
kolko dobre gi poznavam .........
6tot po cql den na kompa tes sa edni lamusi det si nqmat rabota i si mislqt 4e sa interesni a sy6tnost sa pi6lemeta
sq po temata
bahti vsi4ki averi s gadjeta
az bez az za sq v momenta ne mi se zanimava ina4e ima momenti v koito iskam da si iam i az ama....
sq vsi4ko OK da bada sebe si neznam si 6to qsno ama trqa hodq po diskota da si praq feshan pri4eska i da zaribqvam macki qsno vsi4ko tova
problema e 4e vse nqmam vreme ne iskam seriozna vrazka iskam da izlziam da zabivam po edna da se prebiram i da hodq s neq ne pove4e ot 2 sedmici i da si e samo uvle4enie liubov e silno kazano na tezi godini ako istinska tq e rqdko sre6tana neznam ......
Otka4am centralno 4estnoaide ako imate ne6to da kazvate kajete
ama sigorno samo 6a vlizate i nqma da pi6ete ni6to kakto vinagi.......
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo