.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: parviq mi pat

Guest

parviq mi pat

v sabota sam silno reshena da pravq seks s priqtelq mi xodim ot 4 meseca na 17 sam ii vse o6te sam devstvena,toi mejdu drugoto mai znae vsmsal ne sme govorili za tova mnogo mnogo no i dvamata imame jelanie i tai kato v sabota 6te si pravim kupon4e v nai dobriq mu priqtel i mislq da predpriemem i po seriozna kra4ka vav vraskata ni ta vaprosa mi e kak bih mogla da go sblaznq vsmsial da mu pokaja 4e go jelaq?molq vi pomognete mi mnogo 6te sam blagodarna.toi znae 4e i az imam jelanie oba4e vaprosa mi e drug kak to4no togava da mu pokaja 4e iskam da se lubim?

Guest
    emm zapo4vash da go masajirash po onaq rabota , da mu razkop4avash dynkite , da bryknesh pod bokserkite , nqma kak da ne useti kvo si namislila , tova e naj dobriq na4in.

Град
    v frizera
    кажи му го ! кажи му "Искам да ме чукаш !" , на някой много им се харесва

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ауу, ами дръж се нежно и секси, палави целувки, палави езичета, поопипвай го малко по-така, ама трябва да разбере в погледа ще ти пише какво искаш и успех

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    ауу, ами дръж се нежно и секси, палави целувки, палави езичета, поопипвай го малко по-така, ама трябва да разбере в погледа ще ти пише какво искаш и успех
    mersi mila

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mersi mila
    моля моля, после да кажеш как е минало

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mersi mila
    моля моля, после да кажеш как е минало
    nepremenno

zna4i po nqkoe vreme dokato si te4e kupona go xva6ta6 i zavli4a6 v staqta v koqto 6te se ebete kogato ve4e ste v staqta ugasq6 lampata i go buta6 k1m legloto lqga6 v1rxy nego i po4va6 da go celuva6 dokato se vazbudi sled tva mu kazva6 "jelaq te tyi i sega" nema kak da ne razbere za kvo staa duma kasmet mila (samo 4e edno savet4e,6tom si devstvena da znae6 parviq pat 6te te boli otpusni se kolkoto moje6 pove4e za6toto ina4e e po zle ako se stiska6)

Ех тия жени само да си решат и хоп вече не сас девствени а ние се молим на колене и пак нема кои да ни пусне.
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Съветите на другите са.../освен на malka_sladuranka/..все пак за първи път ще ви е. Предполагам, че и той ще иска да се усамотите, ако ли пък не, казваш му , че искаш малко да си се видите само двамата, хващаш го за ръчичката и към стаята. И там си започваш с по-страстни целувчици и от началото не да е някакво брутално опипване, а просто и по гърба да са движенията да са със страст. Той ще направи съответно същото и постепенно ще разбере. А щом вече сте от 4 месеца заедно по някое време можеш да му го кажеш "Готова съм да ти се отдам" или нещо от тоя род и такам. Ама гледай да не проточваш много нещата, защото все пак сте на купон и не се знае точно колко време ще имате.

Повече от фен
    мъжа е тъпо говедо(признавам си в това число съм ) хвани го за члена и с поглед и леко кимване покажи към стаята в която смяташ да го правите. това е ПРЕдостатъчно.

Мега фен Аватара на koalka
    Като го целуваш по-страстно и на по-такива места-например врата.И все пак му намекни нещо.

Guest
    blagodarq mnogo na vsi4ki

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Сядаш в него и започваш да го целуваш, с езичета,по вратлето,засмукваш леко ушенцето по някое време и му шепнеш " Много ми се прави секс. " Твоят човек ще откачи, гаранция.. Стая си намирате (дано има свободна ) и оттам насетне вие си знаете какво ще става. Късмет.Весело прекарване на купона и после да кажеш как е минало.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Целуваш го и започваш да го събличаш.

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Целуваш го и започваш да го събличаш.
    Чакаааааааааааааааай ! Трябва да се има предвид, че ще са на КУПОН. Пред всички ли да го съблича?

Ами както казаха и другите запо4ваш да го целуваш страстно,завли4аш го в стаята и запо4ваш да го целуваш по вратлето по ушенцата и му казваш нежно,4е си готова да го направите и оттам ве4е ясна картинката успех и да кажеш ко е станало :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мисля,че е много удачно да загубиш девствеността си на купон-все пак има хора,може да ви прекъснат и да се притесните. Помисли върху това. А след като си решила просто му го кажи-нали ще правите секс,не можете ли да си говорите? Кажи му искам да преминем на по-интимен етап от отношенията си и толкова. той ще се досети. И все пак размисли дали купонът е подходяща идея.

Guest
    ami mersi pak da kaja za savetite a ina4e nzm dokolko e podhodq6to na kupon ama mislq 4e e podhodq6to vsmisal nie 6te badem samo nai blizkite priqteli tam iiiiii povqrvai mi i da ni hvanat 4e go pravim{koeto e malko veroqtno}vaob6et ne sam ot pritesnitelnite i nemislq 4eeee 6te ni napavi vpe4atlenie i na dvamata ..a otnosno tova 4e 6te mi e za prav pat..da vi kaja 4stno ne se pritesnqvam e malko ama nzm prosto mu imam mn golqmo doverie i ne se pritesnqvam .....i da me boli,nqma da umra..taka 4e mislq 4e vsi4ko 6te e super misi mnogo

Guest
    a i mila pri parviq pat pri nqkoi ima krav pri nqkoi ne,ta ako ima nzm dali e mnogo drugite da ti kajat iiii vse pak q razqsnete 4e i az ne sam zapoznata ama davam saveti mnogo krav li ima ako ima i moje li da ocapt taka 4ar6afite iii nzm ob6to vzeto kajete ne6to pove4e

Град
    Свищов
    Не знам аз не бих го направила на купон. Просто абсурд-нито ще се отпусна,нито нищо. Била съм на купони с цял апартамент на разположение и 5-6 човека,с които се събираме непрекъснато. Дори не целувам гаджето си!

Град
    при чичо Страх
    Защо не го целуваш, бе, Кремче ?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    на купон не е мястото да демонстрирам каквото и да е. той най-често ме прегръща или ми хваща ръката и до там. Евентуално 1 целувка по бузата. Не е удобно да се нахвърлим там пред другите и да ни зяпат. Изключенията,които сме правили са 2-1 път,когато се върна за 3 дни от казармата и не га бях виждала 1 месец и на моя рожден ден тази година.

ami po4ni po nejno po strastno da go celuva6 po vrata ... ka4i mu se otgore smisal kakto e sednal sedi varhu nego i po4ni da go gali6 i da go celuva6 ako ste na same po4ni da go sabli4a6 bavno kato go gleda6 v o4ite i taka !!! Uspeh

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    на купон не е мястото да демонстрирам каквото и да е. той най-често ме прегръща или ми хваща ръката и до там. Евентуално 1 целувка по бузата. Не е удобно да се нахвърлим там пред другите и да ни зяпат. Изключенията,които сме правили са 2-1 път,когато се върна за 3 дни от казармата и не га бях виждала 1 месец и на моя рожден ден тази година.
    чак пък толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си