- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- parva sre6ta
daite idei za parvi sre6ti kato imate na predvid 4e sam v maak grad i nqma mn interesni ne6ta.ta vie kade xodite spored men na kafeta ne m n dobre 6tot se pak e parva sre6ta i rtebva da ee ne6to zanimatelno ,ta kaejte ;]
Мойта първа среща беше в кафе..Дааа,наистина е тъпо да е в кафе.Разходете се и отидете на кино,въпреки че звучи старомодно или де да знам..Ама в кафе е наистина малко гадно,щото или ще те зяпа непрекъснато или ще блее нанякъде
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
imam predvid na parva sre6ta s dadeno momi4e
momi4etata da kazvat kade bi im xaresalo
mom4eta kade sa voddili momi4eta
davaite idei ;]
На мен би ми харесало да се поразходим малко,после да поседнем малко,може и да пием нещо(не алкохол),после пак разходка и така...За втора среща не ме питай-
не съм ходила..
![]()
![]()
![]()
![]()
napravete edna razhodka na matraka uvas![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
Още на първата среща?!Остава само и да и плати след това,нали?Първоначално написано от Destroy`Fashion
Ми със сегашният ми приятел за пръв път, когато излезнахме отидохме на кино.Невероятна тръпка е, когато му се облегнеш на рамото докато гледате филма и искаш да го целунеш, но не можеш и той така.И после можете да идете в некое кафенце след киното да поговорите![]()
Аз писах кино,нали?Нали?Гордея се със себе си!А някой веднага за креватно джудо почнаха да мислятПървоначално написано от Merito_
![]()
Това по-горе бях аз!
Защо на кафе да не е занимателно?Така си говорите и се опознавате, докато например, ако отидете на кино няма да си кажете кой знае колко много.
Ми те момчетата винаги са оставяли избора на мен!!!МЕКОТЕЛИ!Таа по темата,би ми харесала една разходчица..на някфо по-..хм как да кажа аре наречи го живописно място.Все имате некфо по специално в градчето.И моя град не е голям обаче се намира...![]()
на раходка,на кафе..на билярд.. или защо просто не съчетаеш всичко това![]()
Първата ми среща със сегашния ми приятел беше на билярд.Това да има спортен дух е много важно.
![]()
Хубаво е да сте в някое спокойно и не толкова препълнено кафе, за да може спокойно да си поговорите.
За разходки.. много зависи от времето. Ако е някакъв дъжд.., но не е изключено.
Айде късмет и приятно прекарване.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mi ima mnogo vazmojnosti...Primerno moje da se vidite nqkade po centura da se razhodite po nqkakvi park4eta da si govorite.da sednete na nqkakva peika!Za6toto v kafe e ve4e...ne mnogo za poopoznavane,kafetata sa za po natatuka.Za peikata moje da si zemete ot nqkade po 1 bira...posle po o6te 1...posle po o6te 1...i taka stava
az sum imala takava sre6ta i se polu4iha ne6tata mnogu dobre
hahahha i sled tretata bira momi4eto daje moje da te haresaПървоначално написано от HardcorE_AFA
!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Батенце вземи се разходете парк тфа онова много по приятно ще е на кафе после ако стане работата ще имаш много възможности да ходитеРазходете се поговорете си един за друг и така нататака омагьосай я малко
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Да,съгласна съм.Първоначално написано от HardcorE_AFA
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
na men mi se slu4i tazi zima .. izlqzoh s edno mom4e no grad4eto e malko nqma mn`mesta de da se hodi a az ne iskah na kafe a i v posledstvie razbrah 4e i toi ne e iskal vidqhme se na ure4enoto mqsto i posle.. mi kadeto ni otvedat krakata![]()
trugnahme na gore i posle nadolu... po4ti celiq grad obikolihme
![]()
![]()
![]()
Е какво и е толкова специалното на първата среща?Идете,където ходиш обикновено!Да не е претенциозно място-примерно може да идете на пица,кафенце,на кънки,ако мацката е спортна може да карате колела![]()
мислех си да ти кажа да отидете на място , на което отиде след време ще се сетите за 1вата си среща , нещо по-специално , но сега като се замисля няма никакво знаение къде е!важното е да си прекарвате добре и да се чувствате приятно един с друг!останалото е без значение!
На боулинг винаги е много забавно![]()
Градът е малък,може да няма боулингПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()