.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: parva sre6ta

iphg
    Guest

parva sre6ta

daite idei za parvi sre6ti kato imate na predvid 4e sam v maak grad i nqma mn interesni ne6ta.ta vie kade xodite spored men na kafeta ne m n dobre 6tot se pak e parva sre6ta i rtebva da ee ne6to zanimatelno ,ta kaejte ;]

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Мойта първа среща беше в кафе ..Дааа,наистина е тъпо да е в кафе.Разходете се и отидете на кино,въпреки че звучи старомодно или де да знам..Ама в кафе е наистина малко гадно,щото или ще те зяпа непрекъснато или ще блее нанякъде
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

iphg
    Guest
    imam predvid na parva sre6ta s dadeno momi4e
    momi4etata da kazvat kade bi im xaresalo
    mom4eta kade sa voddili momi4eta
    davaite idei ;]

Град
    in his mind
    На мен би ми харесало да се поразходим малко,после да поседнем малко,може и да пием нещо(не алкохол ),после пак разходка и така...За втора среща не ме питай- не съм ходила..

napravete edna razhodka na matraka uvas

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion
    napravete edna razhodka na matraka uvas
    Още на първата среща?!Остава само и да и плати след това,нали?

Ми със сегашният ми приятел за пръв път, когато излезнахме отидохме на кино.Невероятна тръпка е, когато му се облегнеш на рамото докато гледате филма и искаш да го целунеш, но не можеш и той така.И после можете да идете в некое кафенце след киното да поговорите
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Ми със сегашният ми приятел за пръв път, когато излезнахме отидохме на кино.
    Аз писах кино,нали?Нали?Гордея се със себе си!А някой веднага за креватно джудо почнаха да мислят

Град
    in his mind
    Това по-горе бях аз!

Мега фен Аватара на koalka
    Защо на кафе да не е занимателно?Така си говорите и се опознавате, докато например, ако отидете на кино няма да си кажете кой знае колко много.

Ми те момчетата винаги са оставяли избора на мен!!!МЕКОТЕЛИ!Таа по темата,би ми харесала една разходчица..на някфо по-..хм как да кажа аре наречи го живописно място.Все имате некфо по специално в градчето.И моя град не е голям обаче се намира...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    на раходка,на кафе..на билярд.. или защо просто не съчетаеш всичко това

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Първата ми среща със сегашния ми приятел беше на билярд. Това да има спортен дух е много важно.
    Хубаво е да сте в някое спокойно и не толкова препълнено кафе, за да може спокойно да си поговорите.
    За разходки.. много зависи от времето. Ако е някакъв дъжд.. , но не е изключено.
    Айде късмет и приятно прекарване.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

mi ima mnogo vazmojnosti...Primerno moje da se vidite nqkade po centura da se razhodite po nqkakvi park4eta da si govorite.da sednete na nqkakva peika!Za6toto v kafe e ve4e...ne mnogo za poopoznavane,kafetata sa za po natatuka.Za peikata moje da si zemete ot nqkade po 1 bira...posle po o6te 1...posle po o6te 1...i taka stava

az sum imala takava sre6ta i se polu4iha ne6tata mnogu dobre

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    mi ima mnogo vazmojnosti...Primerno moje da se vidite nqkade po centura da se razhodite po nqkakvi park4eta da si govorite.da sednete na nqkakva peika!Za6toto v kafe e ve4e...ne mnogo za poopoznavane,kafetata sa za po natatuka.Za peikata moje da si zemete ot nqkade po 1 bira...posle po o6te 1...posle po o6te 1...i taka stava

hahahha i sled tretata bira momi4eto daje moje da te haresa !!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Батенце вземи се разходете парк тфа онова много по приятно ще е на кафе после ако стане работата ще имаш много възможности да ходите Разходете се поговорете си един за друг и така нататака омагьосай я малко
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA

Да,съгласна съм.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

na men mi se slu4i tazi zima .. izlqzoh s edno mom4e no grad4eto e malko nqma mn`mesta de da se hodi a az ne iskah na kafe a i v posledstvie razbrah 4e i toi ne e iskal vidqhme se na ure4enoto mqsto i posle.. mi kadeto ni otvedat krakata trugnahme na gore i posle nadolu... po4ti celiq grad obikolihme

Град
    луната:)
    Е какво и е толкова специалното на първата среща?Идете,където ходиш обикновено!Да не е претенциозно място-примерно може да идете на пица,кафенце,на кънки,ако мацката е спортна може да карате колела

мислех си да ти кажа да отидете на място , на което отиде след време ще се сетите за 1вата си среща , нещо по-специално , но сега като се замисля няма никакво знаение къде е!важното е да си прекарвате добре и да се чувствате приятно един с друг!останалото е без значение!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Guest
    На боулинг винаги е много забавно

Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    На боулинг винаги е много забавно
    Градът е малък,може да няма боулинг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми