.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Obarkana
    Guest

Moderated by W.I.M.: Вече не го харесвам, как да постъпя ?

Zna4i obi4kam si edno mom4e ot mn vreme ama ne6to ne se polu4ava i az se hvanah s edno dr mom4e.Oba4e parvo go haresvah a sega ve4e NE.Kakvo da pravq i az nz???????

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Мега фен Аватара на koalka
    ОБИЧАш го, но си тръгнала с друг?Ако не се лъжа, когато обичаш не можеш просто да си с друг или греша?Интересно.

Guest
    Tva bqh az.Zna4i az go obi4am ot 2 godini oba4e toi vse se darpa i na me mi pisna da go 4akam.No sega razbiram 4e ne trq6e da se hva6tam s drugiq za6toto zalagvam samo sebe si????Taka li e????

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ето ти сама си отговори...

Guest
    Emi mila probvai pak s tova momche ! Kaji mu kakvo chuvstvash siguren sum che nqma da ti kaje nishto losho !

Guest
    S 1to de iskax da kaja po-gore

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Emi nz!Ti si popadnala v omagiosan krag!Sa si s edinq 6e go rezne6 i 6e po4ne6 s stariq oba4e 6e si misli6 4e zaprosniq"sega6en"e tap i 6e se varne6 pri predniq!Tva e omagiosan krag i ako ne re6i6 s koi iska6 mai 6e ostane6 na suho!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ОБИЧАш го, но си тръгнала с друг?Ако не се лъжа, когато обичаш не можеш просто да си с друг или греша?Интересно.
    4е ко и пре4и

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    e ako ne ti otvrushtat na chuvstvata vinagi mojesh da se uteshish s drug.No sled kato veche ne go haresvash nz daje kakvo ni zadavash vupros kato sama si otgovarqsh.ne zalugvai momcheto mi si mu go kaji i krai. a za toq deto go obichash...otivash kazvash mu..nqma kvo da chakash s vremeto neshtata moje da stanat i po-zle. Izqsnqvate se vednuj zavinagi i ti mojesh da si produljish napred s nego ili ne.. slushai surceto si!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си