- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Болни ли сте от вируса?
Предполагам знаете за вируса напоследък. Та болни ли сте или не?
Аз не но искам да съм и после да оздравея.А ако ме питате за6то искам да съм болен.Искам да съм понеже в началото на годината 1-2 месеца не ходих на даскало и имам 120 извинени отсъствия някаде апак ако станат 150 трябва представя медицинска бележка че съм лежал в болница иначе ме местят в друго даскало.![]()
Да болна съм, но вече е към края си![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Дам, болен съм ;/
За втори път го хващам!![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
аз маи го минах
мен тапърва ме хваща![]()
nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori i kogato ti e tujno...otkude da znaesh,moje nqkoi v tozi moment da se vlubi v neq!!!
По принцип Смирноф и Собиески ме пазят. Но ако се разболея ще им пръсна главите на РИОКОЗ. От утре е обявена грипна епидемия, но няма да има грипна ваканция.
Деба...болнъ съъъъм!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
и мен ;\Първоначално написано от fast_girl
Да болна съм от 100 века вече иде ми да се самоубия изтрещявам вече седмица съм болна пия 10000000 лекарства а няма особено подобрение лелее![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
в петък имах 39' температура, а в събота вече бях като кукуряк. сега пак почва да ме хваща.
Незнам дали е вируса, но съм болна. Кашлям, кихам гадна работа![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Bqh bolna to4no sled NG ama sega sym duble![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
За сега не ма сестрата е болна![]()
Нем... (чук, чук по бюрото)
Апък ти направо блъскай на дърво...Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Mne ama mn me be[e strah dane se razboleq 6tot bqh na dieta i ne qdqh mn vitamini
бях болна преди 1 седмица и то много сериозно..близо 5 дни имах супер висока температура и като станех ми се виеше святбеше отвратително.сега ми остана нищожна кашлица..дано скоро изчистя и нея
get off.
Миналата седмица бях.
/rossa./
Мамка му !Аз съм болна от вторникда де вече 1 седмица и ся съм по-добре,нямам температура и мн малко ме боли гърлото,но за сметка на това са ми заглъхнали ушите и ме болят ,обаче доктуръ ме успокои ,че тфа с ушите не е страшно,само трябва да дъвча дъвка и можело да ПРОДЪЛЖИ още доста време ама да не съм се тревожила
много ме успокои....ама от друга страна е хубаво когато ваще ти викат да не ги чуваш много добре
![]()
аз средата на миналата седмицаю бях е така.Беше ми се запушило едното ухо и не чувам.. и някво се дразнех супер много . секи ми повтаряше по 3 пъти доакто чуя, в нас наще ги изолирвах кво говорят ма си беше гадно.. цели 3 дена ми беше запушено и после само се оправи.. После ми се поду линфен възел и сега съм болна. Кашлям, кихам, тепература.. чудо направо.. Навън времето е супер аз кисна в нас...Първоначално написано от Mimka_sweet
Да,болна съм.