- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam si edno momi4e
ми има едно моми4е само с ккоето сме си 4атили тя иска да сме приятели ама ааз мисля 4е иам 4увства кам нея какво на напрам????????????????
Попитай я дали иска да идете на кафе![]()
Да си размените снимките като за начало,не мислиш ли?
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ми покажи й, че чувствата ти са повече от приятелски и я покани да излезете някъде.
Покани я да се видите и след това можеш да и кажеш за чувствата си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Покани я да излезете на кафе или на друго място...изчаках подходящия момент и и сподели какви са ти чувствата.Успех
razgovarqi s neq na gulgooo i 6iroko za da moje6 da razbere6 pove4e podrobnosti 6toto ako napadne6 a ne si siguren v tvurdenieto si rabotata 6te bude osrana![]()
mdam!Първоначално написано от Aleandra
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ми кажи и тва на нея като на4ало пак после ве4е...кот стане дано да се полу4ат нещатат!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
pokani q na sre6ta i q iznenadai s ne6to naprimer cvetq ili ne6to ot sorta i togava i priznai za 4uvstvata ti!!!Uspeh!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис!
Здрасти! Аз съм нова във форума, обаче ще си кажа мнението по въпроса. Като момиче те съветвам да я поканиш на кафе или най-малкото на разходка из парка(в никакъв случей не й казваи за чувствата си!!!(ако не изпитва нищо, ще се отдръпне от теб)). След като видиш как се държи, предцени кво да правиш след това.