- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ImaM vypros4e
Imam edin vypros ot dosta vreme se opitvam da se registriram v torrents.linkos.bg no postoqno mi pi6e ne ste odobren ne moga da proumeq za6to se polu4ava taka nqkoi moje li da mi obqsni i da mi dade savet kakvo da napravq..? mersi mn predvaritelno aide 4ao za sega![]()
Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}
Можеби няма място.Регистрирани потребители 199,988
Лимит на сайта 200,000
Незнам защо не става аз се регнах там ама доста отдавна
Регистрирани потребители 199,988
Лимит на сайта 200,000
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
а отбеляза ли с тикче нужните полета най-отдолу..? тези в които пише "възрастта ми е над 13 години" и т.н.
защото обикновено, когато забравя да ги маркирам, така ми изписва
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
1-во че сайта е вече преместен в zamunda.net и 2-ро че вече няма свободни места
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
На мен ми даваше така, когато там на възрастта си пишех годините... 14-15 и след това помня, че написах около 18 и се регистрирах.Незнам дали беше от това, но после става.![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Даа замундата е препълнена![]()
Той май си е достигвал крайния брой потребители и за това.