Zdraveite na vsi4kii teens :P ,
zna4i iskam da vi spodelq ne6to naposleduk deto se lu4i i tolkova burzo 4e nqmam dumi ...
Mom4eto koeto obi4am .. ot 3 godini az predi pisah temi po vuprosa .. ta ne mi obru6ta6e vnimanie izob6to,az go haresvah i prez cqloto vreme si go haresvah i dori i do dnes sum si taka..Septemvri izlizahme sled dulgo molene ot perioda na edna sedmica ..celuvahme se gu6kahme se i vs be6e super .. sled 2 meseca na diskotekata su6totot i poneje bqh s drug toi doide i ostana s men po vreme na diskoto i posle otnovo celuvki-miluvki sladki dumi4ki .. i tn sled sedmica nau4ih 4e si ima priqtelka a nie produljihme da si pi6em v 4ata i da mi govori po osobeno az mu kazah za 4ustvata si vs kakto be6e istinata :} ne iskah da kriq ni6to i za tova mu kazah ot-do ..:]ima6e put kum nas i tui kat u4a na drugo mqsto mu predlojih da doide u nas za ve4erta na gosti ,do tuk dobre za tiq 3 blizo godini ne be6e tolkova mil kakto be6e poslednata sedmica ..doide gledahme film i mislq 4e iska6e i drugo no bqh i s edna frendka v nas taka 4e ne stana :} togava bqh s nego gu6nata po vrEME na celiq film i otnovo celuvki .. sled filma si trugna ne iska da ostane :} a na sledva6tiq den mi kaza 4e i da be6e ostanal nqmalo da stane ni6to za6totot "DUJRAL NA PRIQTELKATA SI" ,kak moje da durji i da e pri druga stra6no mn se sumnqvam :P poznavam go .. no kvo da se pravi .Dobrem otide si v tqh s su6ttoto milo durjanie be6e o6te 3 dni sled kato be6e v nas ,sled tova mi kaza da go ostavq i da ne go tursq nikoga pove4e kaza 4e sum se durjala gadno ,a v su6toto vreme ne bqh napraila ni6to deto da go ubidq ili podobno daje mn milo bih kazala se durjah kakto s nikoi drug ama hubavo Kaza mi Sbogom .. i ne go tursih .. 3 dni posle klikna edna fr no neznae6e 4e se e razsyrdil ,, i posle mi predaade po edna fr da go ostavq i da ne praq ni6to 6totot sum go draznela :} i posle po neq mi predava .. da go iztriq ot vsqkyde i da go zabravq .. :} i az predadoh po neq "xaaxa ok"
i ni6to pove4e ama se zalivah ot smah .. durji se kat hlapak .. mislq 4e za tova i mislq su6to 4e toi otnovo 6te me potursi oba4e ve4e moje da e kusno .. nz ko stana i az kazah na posrednika ni da mu predade 'va fan culo" :} i 4e zna4i 4e mnogo go obi4am ama v kavi4ki na koeto toi otgovoril -da go duham i tfa be6e a posle poneje pi6eh v edin kanal .. i ve4e sprqh su6tiq moment po4na toi da pra6ta nqkakvi celuvki na priqtelkite mi :} oba4e ne me vulnuva6e izob6to togava znaeh 4e e ot qd ,, :} i go pravi da me drazni, ne za 1-vi put go pravi i ne 1 put sme se karali i toi e ti4kal posle ... VYPREKI VSI4KO GO OBI4AM O6TE I TRUDNO 6TE GO ZABRAVQ ..NO TAKA SAM SI GO PRAVI DA STAVA SLOJNO ..

A sega kakvo da si mislq :}? iskam da 4uq samo mnenieto na tezi usmelili se da pro4etat tozi roman :P Blagodarq 4e go pro4etohte ocenqvam mneniqta kakvito i da sa te ,bye za sega sladuriii