Виж,мила...ако той наистина държи на теб и има някакви чувства мисля,че няма да позволява на приятелите си да се бъркат и да повлияват на взаимоотношенията ви,независимо от колко време ги познава..На него трябва да му е ясно че ти и те сте две различни неща и не бива да ги смесва..Тук ще ти кажа и друго...не трябва да се страхуваш от тях...просто им покажи ясно,че това че приятеля им си има гадже не значи,че с приятелството им е свършено и че ти ще се опиташ да го отделиш от тях..(предполагам че се държат така с теб защото се чувстват застрашени..понеже може би тои се е променил малко или много..а това за момчетата си е стряскащо...а и може би се дразнят че приятеля ти вече не отделя толкова много внимание на тях..)Затова моя съвет е докажи на приятелите му,че независимо,че е с теб той държи все още на тях и че ти не би направила нищо с което може да го откъснеш от тях(не си техен враг и се "борят" напразно с теб)За целта давай свобода на приятеля си да излиза понякога сам с тях както е било преди,недей да го ревнуваш от тях защото ще загубиш..(мъжете са готови на всичко за приятелството си-дори да зарежат една жена с аргумента,че има толкова много други..) не му звъни (освен ако не е наложително) докато е с тях и не искай да ти се доказва пред тях(все пак всеки мъж си пази репутацията на мъжкар пред приятелите си и не би си позволил да го сметнат за лигав женчо,само защото е трябвало да ти обяснява къде е и че те обича примерно)старай се да му спестяваш такива неудобни за него моменти..нека не му се налага да избира м/у мнението на приятелите му и твоето..съхрани образа му,който си е изградил пред приятелите си..и знай че ще те обича независимо,че може понякога да се държи странно или по студено,когато е сред приятелите си..Ето това мога да те посуветвам...от личен опит ..ако спазиш някои от нещата които написах а и се замислиш за тях,мисля че ще се оправят нещата..и не забравяй..За един мъж мнението на приятелите му е може би най важното и решаващото..той винаги ше се стреми и ще търси тяхното одобрение...така,че не го ревнувай от тях а ми просто го карай да му е гот когато си с тях-така и те ще си променят отношението и особено важното: давай му свобода да излиза сам с тях по мъжки..Успех