.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

aZ saMotNatЪЪЪ
    Guest

Moderated:Дали да му подаря нещо за СВ.Валентин като не сме

awe skoro nablijava sveti valentin a az za poredna godina sam sama na tozi praznik..t.e. vinagi hodq s mn mom4eta ama to4no za Sv.Valentin nqkak se sam sama i haresvam si edno mom4e ve4e ot godina mai i imame vruzka ama vsmisal sex i nz az iskam da sam s nego zavinagi i kato gadjeta kazah mu onzi den 4uvstvata si i toi ne se raz4uvstva mai mn of nz a kajete dali da mu kupq ne6to vupreki 4e ne sme gadjeta i nqma li da stane nekvo tupo i gadno ako az mu podarq a toi na mene ne i kajete idei za da zavladeq surceto mu

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Фен
    Град
    сф
    zna4i imate vrazka,ama ne ste gadjeta...xmm ne6tyne 4atnah mnogo mnogo,ama 6tom ne se e trognal ot 4yvstvata ti ima li smisal da my podarqva6 kakvoto i da bilo?pomisli i 6te si otgovori6 sama na tozi vapros...prosto toi qvno e edin sredno statisti4eski muhlio misle6t samo za sex....ti re6ava6,no az li4no ne bih napravila ni6ty drygo,a ako ti re6i6 da opita6 prosto budi sebe si....

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    kakto ti podskazva surceto ... ne misli mn a deistvai yspeh mila

Мега фен Аватара на koalka
    Има най-горе тема, която определено ще ти помогне.А относно това, че не се е разчувствал-нормално, вие поддържате сексуална връзка.Ето за това съм против тези връзки,рано или късно у единия често се появяват чувства.

aZ saMotNatЪЪЪ
    Guest
    ami da ama toi mislq 4e pone izpitva ne6to kam mene moje bi i malko no ima ne6to no nz kajete kak da go predrazpoloja da razkrie du6ata si pred men da se izpovqda edin vid.. a i imam 4uvstvoto 4e sam mu nujna trqbvam mu bez men nemoje v tova sam se ubedila hilqdi puti nie se karame sled 1-2dni toi se vru6ta pak pri mene neprekusnatome tursi sled tova pak se skarame no toi pak me tursi i dr ne6ta ubedena sam 4e ne moje bez mene no kak da razbere kakvo to4no 4uvstva kum men nemoga da go pitam direktno za6toto nz kakvo 6te stane posle..of mn mi e slojen jivota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си