- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приказка
А тъкаПървоначално написано от Scandalous_lady
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Тя отвърнала на ласките му със страстни целувки
...it's WilD ObseSSioN...
4etohte li?Първоначално написано от mrysnika
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Абе ходи си бии чекий на твоите фантази много са прости няма грам романтика в тях айде момченце бягай да лускаш![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
той я повел към палатката целувайки я нежно![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
Първоначално написано от Metoman
ahahha, vyi nasrah sa da sa smeq, ahahahaha pi4 ti si nomer 1 ! priznavam ta !
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Дам и аз имам много голям Глен![]()
Да ве гленПървоначално написано от WindWaker
![]()
![]()
....Те чифутите не правят разлика
![]()
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Sled kato vleznali v palatkata,te se otdali edin na drug.Muja vnimatelno i vse pak strastno zapo4nal da darqva jenata s nejni celuvki demonstriraiki neveroqtnoto si jelanie da q ima ,sablichaiki malko po malko veche nenujnite drehi, a tq potrepervala ot vazbyda(sashto shoto i bilo studeno i q bilo strah da ne gi hvanat voinicite ot konclagera)I tuka v toq moment mu proshepva neshto na ushence,davai ili ne izdurjam veche ili dori nqkkuv silen namek 4e e vreme da pronikne v neq ..
![]()
Е ти написа цялата приказка веПървоначално написано от Анонимко
![]()
A i pichove shtom vi se struva zduhana temata ne e nujno da razvalqte kefa na ostanalite nali se seshtate .. moje si napraite tema i da si rusite za 4ifuti i evrei kolkoto si iskate.samo da znaete 4e takuv vid komentari sa ot politi4esko estestvo,obijdate cqla naciq a tova e podsadimo,darja da otbeleja..
Г-н Станишев, първо да ви сфетна,че еврейн = чифут (Още Христо Ботев ги е наричал така) 2 всичките епитети са шега....Ако имаш проблем бегай да се оплакваш в Страсбург .....Първоначално написано от Анонимко
намали аватараПървоначално написано от malka_sladuranka
http://img170.imageshack.us/img170/2...0076109hd5.jpg
I massage sweet boobs
Хубаво момиче.. прекрасен младеж... прекрасно тяло.. Страшно "мръсна" приказка, неам думи.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
кво станало следкато остановихте че бил чифут ?! и значението на думата чифут ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми ся ше дойде метоман да го вкара в пещтаПървоначално написано от IdiOtKa
после ше подгони и мен
![]()
хмм ..тая история е тапа ... аи тоя човек толкова е запленен от тея евреи че само за тях говори ...тъъъппоооПървоначално написано от Seizure of Power
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
къде викате ви е приказката ?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
На оня му еббаах майката....Ае Seizure of Power твой ред еПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()