- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- purvata celuvka
q spodelete koga be6e purvata vi celufkaima6e li izdunki ligaveniq i tem podobni
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, мина нормално при мен. 5-ти клас.
на края на един филм ама не помня кой оф яко беше бях на бая години обаче... 11-13 макс
2, 11 и 8 точка системно - бан
14 кога бех тогава беше на една пейка и момичето ми каза...аз нали ти бях обещала нещо и плясссс ме цунка и после се изпращахме 1 час щото просто супер много ми хареса и не исках да спирам![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Вчера, а днес беше втората.
10 клас съм.
Колко още такифа теми ще направите?
Ам...не си спомням точно какво беше...мисля , че имаше лигавене
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
v 6 klasabe tva etrpole me razvali ot sekude hahaha
ta be6e na edna peika ne iskah mn`da go praq ama.. toq s men iskashe i az nali si bqh tapi4ka i... tai
![]()
moqta purva kiss be6e v 6 klas i be6e na peikata pred bloka na bra4et mi, ne be6e to4no kakto iskah za6toto to4no v tozi moment lelq mi izleze i me popita kakvo pravq , a az i kazah 4e izsledvam fizikata na protivopolojniq pol. posle nqma vi kazvam kakvo konsko otnesoh ot ba6ta mi![]()
Мисля,че на 14 но не съм много сигурна![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
1ви клас с една от най-добрите ми приятелки... не се гордея особено![]()
обичам дениту ми{}
Ммм, когато бях 7 за 8 клас ваканцията...леле толкова много време мина от тогава...бях малко, неразбиращо и се оплюнчих цялата...хахахха
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
с котката![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
да с на баба ти минджата нещеш ли...
moderirano ot WIM
tochka 10
2, 11 и 8 точка системно - бан
Ами мисля, че беше страхотнаНо искам аз да кажа, че всяка нова любов започва с 1ва целувка и това се чуства като първа единственна... което е нещо невероятно
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Беше мн гадна,на 12.![]()
Ami,pyrvata mi celuvka beshe 6ti s/u 7mi klas (vakanciqta).Mai bqh na 12,ne pomnq tochno!E, ne beshe koi znae kakvo ,no kato za pyrvi pyt stavashe!Estestveno ne moje da se sravqna sys segashnite celuvki![]()
![]()
![]()
тъпа тема
на 14 в 8ми клас
беше гадно
той беше чаша, както казват много хора за него (и наистина си е така)
Beshe me mnogo strah da ne se izloja, no mina super v 5 klas.
Не беше зле... хич даже![]()
Беше към края на лятната ваканция 6 за 7 клас, значи съм била на 13.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
охх тва ми е болната тема аз сам на 12 и още не сам се киссала ;( ама мн ме е страх да не се изложа
beshe s nai dobrata mi priqtelka , tq me nauchi da se celuvam i posle uprajnqvahme izvestno vreme![]()