.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107

Тема: purvata celuvka

Голям фен
    ха ми бях на 11 ако не се лъжа....издънки нямаше само дето мн се притеснявах прди целувката,но после всичко отмина

Guest
    taka li mi bravooooooo

Guest
    xax

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo

Re: ahahah

Цитирай Първоначално написано от goofy_man
    Алятото между 6ти и 7ми клас... очаквах нещо мн яко, а то се оказа... нещо нормално
    az sy6to o4akvah da e ne6to po-hubavo....tolkova mnogo 4e re6ih 4e ne moga da 4akam pove4e 6toto bqh na 13....ii q predizvikah..naro4no izlqzoh s 1 mo4e koeto znaeh 4e si ima simpatii kym men..az go celunah..i be6e ne6to syvsem obiknovenno!posle si opravih predstavite de....pri hubavata celuvka ima trypka!tova i e hubavoto!....strastnite celuvki sa sposobni da te pobyrkat...oba4e nai-golemiq mi merak e 1 naistina nejna i iskrena celuvka!samo 4e tozi pyt ne mislq da izbyrzvam...kogato doide doide...tva e prosto 1 neosy6tastvena o6te me4ta...v koqto oba4e sym ubedena 4e 6te e prekrasna!
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Град
    In The Heart of Darkness
    Всъщност този пост май не му е тук мястото но ...както и да е- мисля че няма да има проблеми.
    Тази вечер не беше като другите... беше много по-различна.

Почти ме целуна... а не трябваше! Толкова изведнъж и толкова бавно стана, а в същото време аз бях така безсилна и сякаш пияна-така замаяна и сънлива! Затова допуснах тази грешка...ако не бях така нямаше да се случи! Всичко се развали... а той го иска- знам го, чувствам го, усещам го изцяло! И аз също го исках -може би...но слушам разума...и сега ми е толкова трудно! чувствам се ужасно...толкова е объркано...дори незнам защо пиша-незнам къде пиша, не търся съвет искам просто да си излея душата- така да се каже. Тази вечер и двамата няма да спим- знам че и той лежи и мисли в леглото си -а аз дори се страхувам да легна, защото знам какви мисли ще почнат да се въртят в главата ми, и знам че само ще се въртя и ще става все по-лошо и по-лошо и ...
    незнам какво да правя... страх ме е от всичко- от по -нататъшното развитие на нещата, от това че той е много хлътнал...не не е правилната дума "хлътнал"... той каза че е влюбен и че не е трябвало да ме целуне, защото ще иска пак и... каза ми също че другия път няма да може да се спре, че сега е успял навреме обаче...ето от това ме е страх, нито аз мога да го спра нито той . Искам да се съпротивлявам а сякаш съм вкаменена!!! Искам да го отблъсна , но няма сили в ръцете ми!!! Стана грешка... и двамата го знаем, и го осъзнахме на мига още... но защо не се дръпнах навреме... сега всичко е свършено!
    Не трябваше да става това!!! Никога... никога повече!!! Трябва да контролира чувствата си, аз не мога да ги контролирам... не и неговите!!!!! Защо иска това от мен...!?!?!
    ЗАЩО трябва да се развали всичко, когато преди си беше толкова хубаво и спокойно и безгрижно... Защо трябваше да става? искам да бъде както преди, всичко да се върне и да бъде по старо му! САМО приятели и никакви тайни... о боже! а аз чак сега разбирам колко тайни е имало досега... каза ми достатъчно. Вече знам прекалено много... повече отколкото искам да знам...

Вече знам всичко... от което се страхувах и което не исках да зная.
    Страховете ми, кошмарите- сбъднаха се.

Съжалявам за дългия офф топик...
    продължавайте по темата.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Петя
    не ми се правеше тема затова ще попитам тук.
    преди няколко дена ми беше първата целувка, смятам че беше добре. но сега като се целувам с това момче и става едно лигаване, направоо та да ви питам как да оправим този проблем, защото е мн неприятно след целувка целия да си олигавен.
    da i az imam takuv problem kajete kak da go opravim plsss
    Всичко е въпрос на тренинг...и аз в началото бях така,но сега никое момче не се е оплакало от мен..всеки казва че се целувам много хубаво(поне така казват) а колкото до затварнето на очите ...опитаи се да ги затрориш има много по голяма тръпка като си със затворени очи...

Моята първа селувка беше в 6 клас с тогавашната ми любов...беше яко ама малко се олигавихме хаахахахх

Беше в един компютърен клуб, където работеше той Саюладко беше
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Фен
    Град
    sofia
    moqta celuvka be6e mnogo gadna smisal 4e az ne iskah no mom4eto be6e mnogo nastoqtelno i...poneje mnogo mrazq nahalnici go uhapah...ama be6e mnogo zlobno pote4e mu krav i... ...no toi ne se otkaza i se celuahme posle...moqta parva celuvka mi be6e v 7mi klas

Град
    sofia
    mi ko da kaja vseki izpitwa razli4no ose6tane.Pri men li4no mn ne mi haresa prosto ne be6e na mqsno i sas podhodq6 4ovek no pak zatowa po kasno se naloji az da u4a i da davam saveti po celuvane:)

Повече от фен
    kraq na 7mi klas .. beshe mi mnogo stranno .. malko se sdarvih,no vsichko beshe Ok

Even heaven is hell without you

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Беше в първи клас.Еми сега май съм по-добре в целуването. Незнам как е изглеждало от страни,ама сега ако видя да се целуват две първолачета ще ми стане смешно
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]v 6 klas abe tva etrpole me razvali ot sekude hahaha ta be6e na edna peika ne iskah mn`da go praq ama.. toq s men iskashe i az nali si bqh tapi4ka i... tai
    Същата работа само,че аз бях 5 клас!И нямам нищо общо с етрополе

In Search Of Sunrise 7 Asia

Град
    долна махала:D
    мхм, на 15, изложих се малко защото се засмях, ужс...ама нали за това е втората целувка
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Guest
    bqh na 14!nqmashe gafove i ligavene!abe obiknovena celuvka

SwEeT_DrEaMs{f}
    Guest
    хам ся да видиме мойта целувка беше на рожденият ми ден само дето не помня на кои мисля цхе бях на 12 13 години!Ходихме с тва момче от 4 месеца някаде ама не се бяхме целували и на рожденият ми ден бях на дискотека той беше там аз бях седнала на сепарето и той тапака дойде седна до мене и аз да се обарна да му кажа нешто и той ме целуна..не че не съм искала ама...най-важното беше че след няколко седмици скъсахме .... а и забравих да кажа че сме от един клас....все оште но се разбираме мн добре даже се смеем за миналото а искам да питам не е ли такова чувството когато се целуваш за първи път но за първи път с др .... ? заштото с мене е така

гостенката
    Guest

първата целувка

мн се притеснявам за първата целувка!!Ами ако нещо се обарка и не стане оле ужас

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Ами в шести клас и при мен нямаше лигавене и некви си простотии...беше много яко усещането
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Ми при мене в седми клас на един лагер. Беше адски яко изживяване , даже ми беше весело. И момчето беше супер страстно и определно си знаеше задълженията и беше точно на рождения му ден.... просто няма да я забравя таз вечер.....

Guest

Бях твърде малка и неопитна :P
    Никога няма да забравя усещането ... Сякъш вътрешностите ми се преобърнаха за 360%
    Бях втора смяна на даскало и носих учебниците си в торбичка ,
    която след целувката ми служише заръфане хАх..

Еи луд килеш хахаха ...

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Emi toi dori ne razbra 4e mi e za purvi put samo deto nqma6e nikakva trupka... pone za men .. moje bi za6toto ne go haresvah tolko...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    Абе искам да ви питам, когато момчето си вкара езика в устата на момичето и започне да го върти, може ли той да разбере какво тя прави с езика си ? Ами ако тя го завърти в грешната посока, тои може ли да разбере какво е станало или няма да усети, че тя не се справя?

Голям фен
    бях на ... или десет или единадесет не съм сигурна ама беше много хубаво въпреки 4е и на двамата ни беше първата, много ми хареса
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    в 5 клас не няма6е напротив мн добре се справих
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    бях на ... или десет или единадесет не съм сигурна ама беше много хубаво въпреки 4е и на двамата ни беше първата, много ми хареса
    А ще ти хареса да ти го туря анално?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си