- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- purvata celuvka
ха ми бях на 11 ако не се лъжа....издънки нямаше само дето мн се притеснявах прди целувката,но после всичко отмина![]()
taka li mi bravooooooo
xax
az sy6to o4akvah da e ne6to po-hubavo....tolkova mnogo 4e re6ih 4e ne moga da 4akam pove4e 6toto bqh na 13....ii q predizvikah..naro4no izlqzoh s 1 mo4e koeto znaeh 4e si ima simpatii kym men..az go celunah..i be6e ne6to syvsem obiknovenno!posle si opravih predstavite deПървоначално написано от goofy_man
....pri hubavata celuvka ima trypka!tova i e hubavoto!
....strastnite celuvki sa sposobni da te pobyrkat...oba4e nai-golemiq mi merak e 1 naistina nejna i iskrena celuvka!samo 4e tozi pyt ne mislq da izbyrzvam...kogato doide doide...tva e prosto 1 neosy6tastvena o6te me4ta...v koqto oba4e sym ubedena 4e 6te e prekrasna!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Всъщност този пост май не му е тук мястото но ...както и да е- мисля че няма да има проблеми.
Тази вечер не беше като другите... беше много по-различна.
Почти ме целуна... а не трябваше! Толкова изведнъж и толкова бавно стана, а в същото време аз бях така безсилна и сякаш пияна-така замаяна и сънлива! Затова допуснах тази грешка...ако не бях така нямаше да се случи! Всичко се развали... а той го иска- знам го, чувствам го, усещам го изцяло! И аз също го исках -може би...но слушам разума...и сега ми е толкова трудно! чувствам се ужасно...толкова е объркано...дори незнам защо пиша-незнам къде пиша, не търся съвет искам просто да си излея душата- така да се каже. Тази вечер и двамата няма да спим- знам че и той лежи и мисли в леглото си -а аз дори се страхувам да легна, защото знам какви мисли ще почнат да се въртят в главата ми, и знам че само ще се въртя и ще става все по-лошо и по-лошо и ...
незнам какво да правя... страх ме е от всичко- от по -нататъшното развитие на нещата, от това че той е много хлътнал...не не е правилната дума "хлътнал"... той каза че е влюбен и че не е трябвало да ме целуне, защото ще иска пак и... каза ми също че другия път няма да може да се спре, че сега е успял навреме обаче...ето от това ме е страх, нито аз мога да го спра нито той. Искам да се съпротивлявам а сякаш съм вкаменена!!! Искам да го отблъсна , но няма сили в ръцете ми!!! Стана грешка... и двамата го знаем, и го осъзнахме на мига още... но защо не се дръпнах навреме... сега всичко е свършено!
Не трябваше да става това!!! Никога... никога повече!!! Трябва да контролира чувствата си, аз не мога да ги контролирам... не и неговите!!!!! Защо иска това от мен...!?!?!![]()
ЗАЩО трябва да се развали всичко, когато преди си беше толкова хубаво и спокойно и безгрижно... Защо трябваше да става? искам да бъде както преди, всичко да се върне и да бъде по старо му! САМО приятели и никакви тайни... о боже!а аз чак сега разбирам колко тайни е имало досега... каза ми достатъчно. Вече знам прекалено много... повече отколкото искам да знам...
![]()
Вече знам всичко... от което се страхувах и което не исках да зная.
Страховете ми, кошмарите- сбъднаха се.
Съжалявам за дългия офф топик...
продължавайте по темата.
Всичко е въпрос на тренинг...и аз в началото бях така,но сега никое момче не се е оплакало от мен..всеки казва че се целувам много хубаво(поне така казват) а колкото до затварнето на очите ...опитаи се да ги затрориш има много по голяма тръпка като си със затворени очи...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Моята първа селувка беше в 6 клас с тогавашната ми любов...беше яко ама малко се олигавихме хаахахахх![]()
![]()
![]()
![]()
Беше в един компютърен клуб, където работеше тойСаюладко беше
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
moqta celuvka be6e mnogo gadna smisal 4e az ne iskah no mom4eto be6e mnogo nastoqtelno i...poneje mnogo mrazq nahalnici go uhapah...ama be6e mnogo zlobno pote4e mu krav i......no toi ne se otkaza i se celuahme posle...moqta parva celuvka mi be6e v 7mi klas
![]()
mi ko da kaja vseki izpitwa razli4no ose6tane.Pri men li4no mn ne mi haresa prosto ne be6e na mqsno i sas podhodq6 4ovek no pak zatowa po kasno se naloji az da u4a i da davam saveti po celuvane:)
Беше в първи клас.Еми сега май съм по-добре в целуването.Незнам как е изглеждало от страни,ама сега ако видя да се целуват две първолачета ще ми стане смешно
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Същата работа само,че аз бях 5 клас!И нямам нищо общо с етрополеПървоначално написано от [B
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
мхм, на 15, изложих се малко защото се засмях, ужс...ама нали за това е втората целувка![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
bqh na 14!nqmashe gafove i ligavene!abe obiknovena celuvka
![]()
хам ся да видиме мойта целувка беше на рожденият ми ден само дето не помня на кои мисля цхе бях на 12 13 години!Ходихме с тва момче от 4 месеца някаде ама не се бяхме целували и на рожденият ми ден бях на дискотека той беше там аз бях седнала на сепарето и той тапака дойде седна до мене и аз да се обарна да му кажа нешто и той ме целуна..не че не съм искала ама...най-важното беше че след няколко седмици скъсахме .... а и забравих да кажа че сме от един клас....все оште но се разбираме мн добре даже се смеем за миналотоа искам да питам не е ли такова чувството когато се целуваш за първи път но за първи път с др .... ? заштото с мене е така
![]()
мн се притеснявам за първата целувка!!Ами ако нещо се обарка и не стане оле ужас
Ами в шести клас и при мен нямаше лигавене и некви си простотии...беше много яко усещането![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Ми при мене в седми клас на един лагер. Беше адски яко изживяване , даже ми беше весело. И момчето беше супер страстно и определно си знаеше задължениятаи беше точно на рождения му ден.... просто няма да я забравя таз вечер.....
Бях твърде малка и неопитна :P![]()
Никога няма да забравя усещането ... Сякъш вътрешностите ми се преобърнаха за 360%![]()
Бях втора смяна на даскало и носих учебниците си в торбичка ,
която след целувката ми служише заръфане хАх..![]()
Еи луд килеш хахаха ...![]()
Emi toi dori ne razbra 4e mi e za purvi putsamo deto nqma6e nikakva trupka... pone za men .. moje bi za6toto ne go haresvah tolko...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Абе искам да ви питам, когато момчето си вкара езика в устата на момичето и започне да го върти, може ли той да разбере какво тя прави с езика си ? Ами ако тя го завърти в грешната посока, тои може ли да разбере какво е станало или няма да усети, че тя не се справя?
бях на ... или десет или единадесет не съм сигурнаама беше много хубаво
въпреки 4е и на двамата ни беше първата, много ми хареса
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
в 5 клас не няма6е напротив мн добре се справих![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
А ще ти хареса да ти го туря анално?Първоначално написано от sexy_anji_