- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- purvata celuvka
hora az tova lqto se celuvah s moita best fr smis1l bqhme malko piani.sq si imam edin fr det se svalqme ami na p1rvata sre6ta go celunah po buzata a zn 4e ve4e tr da go celuna kakto tr ama.......
malko me e strah ami ako ne se polu4i...![]()
Help me ....
dnes mi be6e purvata celuvka s ezik ama ne s mom4e
Ми на 14 когато бях и се поизложих![]()
амаа кво да се прави
Mi mene ne mi haresa![]()
pri men be6e su6toto samo 4e bqx ba 13 xax otpuska6 se i vsi4ko stavaПървоначално написано от shemetaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Mislq 4e mina dolu - gore za purva celuvka v reda na neshtata i na dvamata ni beshe za purvi put , xaxaxa do kolkto s spomnqm oba4e bqh mnogooo hremava i vse prekusvah za da si izbursha hremata ili da go smugna navutre xaxa sega kato se setq mi stava smeshno , bqh na ... 12 daj epomnq2 i datata !
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
ами първата ми целувка беше на 12 беше страшно яко...нямаше издънки хахах
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
emi mislq che bqh 6 ili 7 klas beshe mn gotino momcheto mi kaza spokoino az shte ti pokaja az malko sa darpah otnachalo ama kato me hvana na tqsno i posle mi haresa
Бях на 13 и половина. Мина много добре, доста по-хубаво отколкото го очаквах.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Mi mislia che ne... I wse pak ne s1m mnogo siguren, moiata p1rwa celuwka beshe predi edwa sedmicaПървоначално написано от Анонимко
No da, interesen w1pros
![]()
v 7klas
Hahaha, az se izlojih mnooogo.. bqh super pritesnena, 4e nqma d se spravq. i to taka i stana.. golqma izcepka.. ni6to 4udno, 4e mom4eto posle me otbqgva6e![]()
Gosta gore sum az![]()
beshe lqtoto na 4 sreshto 5 klas ...beshe ujasnooo zahapaha me![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Помня първата си целувка... всъщност не, не я помня. Бях доста пиян и после ми разказаха и ми представиха доказателства. С това разбира се не се гордея.
![]()
Мойта първа целувка беше в 6-ти клас . Общо взето беше яко . После мом4ето не ми вярваше , 4е за пръв път се целувам и аз си умрях от смях![]()
ami i men mn me be6e strah ama toi kat me sgrab4i ii abe mina dosta dobre bqh na 13![]()
Брр беше в бара (единствената ни дискотека) и бяхме на дансинга...на 12 бях ,а като си помисля с кой беше и направу ме се драйфа...ама нали тогава бях тъпо лапе. Та изцепки нямаше ,просто се отпуснах и така
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ми аз да си призная 1 ми целувка беше с най добрата ми приятелка не 4е сме лисбиики но просто решихме 4е по добре да се изложим една на друга от колкото пред мом4етата...мааалеее много ми хареса такова яко 4увство не знаех какво да правя дойде ис ми отвътре и толкова добре стана...2,3,4,5 бяха с мом4е пак много ми харесаха...(те бяха със старото гадже) сега новото мисля да го зашеметя тъй като ще му е за 1 пат..
странно явно вси4ки сме били на 13 като сме се целували и аз бях на 13 то и сега сма на толкоз де...е лапенца
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Разби ме !![]()
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
да знамаз сма много луда глава....ама 4естно моми4ето се целуваше много подобре от гаджето ми....
хииих е кажи ми не сам ли изрод?