.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Душевни терзания

Вчера, беше първата ми целувка с К. Днес беше втората. Познаваме се от 1.5 години, аз съм 10 клас, тя е 11 клас. Аз съм пример за рационалност и математическа мисъл, а тя е еталон за ирационалност и богат душевен свят. Преди време бях силно влюбен в нея, но тя не ми отвърна. Бях депресиран, но преди три дни, явно бе размислила, се видяхме, и за 4 часа всико се върна по старо му, с една подробност, че чувствата бяха взаимни. Ако някой преди една седмица ми бе казал, че това ще се случи нямаше да му повярвам, но сега е факт.

Въпросът ми е, тя има странни терзания, които и аз имам, тя си мисли, че аз и давам всико от себе си, а тя не ми отвръща, а аз си мисля, че тя ми дава всичко, а аз не и отвръщам. Какво да направя?

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не трябва да се притеснявате за такива неща.Важното е да сте заедно и връзката ви да върви добре.

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Душевни терзания

Цитирай Първоначално написано от akademika
    Вчера, беше първата ми целувка с К. Днес беше втората. Познаваме се от 1.5 години, аз съм 10 клас, тя е 11 клас. Аз съм пример за рационалност и математическа мисъл, а тя е еталон за ирационалност и богат душевен свят. Преди време бях силно влюбен в нея, но тя не ми отвърна. Бях депресиран, но преди три дни, явно бе размислила, се видяхме, и за 4 часа всико се върна по старо му, с една подробност, че чувствата бяха взаимни. Ако някой преди една седмица ми бе казал, че това ще се случи нямаше да му повярвам, но сега е факт.

Въпросът ми е, тя има странни терзания, които и аз имам, тя си мисли, че аз и давам всико от себе си, а тя не ми отвръща, а аз си мисля, че тя ми дава всичко, а аз не и отвръщам. Какво да направя?
    ЕЕЕЕЕЕбах ти обясненията честно !
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Леле...супер готина история, чесно! Тва дайе не моа си го представя. Няма какво да правиш. Гледай да се чувствате добре заедно и всичко ще си е ок

Guest
    СПРЕТЕ "ДЪРЗОСТ И КРАСОТА!!!!!" ПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В РЕАЛНОСТА!

Еми късмет дано не завърши както е започнало.Толкова бързо!
    Vladoka rulzzz

Повече от фен
    Мммм звучи много яко, браво! Не се притеснявайте и си поговорете, изяснете си един на друг, че смятате за достатъчно това, което ви дава другия
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    idi sa pregledai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си