.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Guest

да се срамувам ли?

ами значи въпросът ми е трябва ли да се срамувам че за първи път се целунах истински на 16 (сега съм на 17) и все още съм девствена?

Град
    На Луната :)
    Ами да се срамуваш не ама не ти ли е кофти че си живяла толкова години без тези малки удоволствия?
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Its Me
    Ами да се срамуваш не ама не ти ли е кофти че си живяла толкова години без тези малки удоволствия?

абе честно казано получих първата си целувка от момчето което наистина харевах адски силно и се радвам че точно тои ми показа какво е чувството, така че не мога да кажа че ме е яд задето преди това не съм се целувала

Град
    Абе да ти кажа на всеки първият път му се струва като любов но не е тъка шше разбереш в последствие и все пак ако е тъка радвам се
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че не трябва.В това не виждам нищо лошо.Аз се целунах на 15 и някои хора го смятаха за странно и как например не съм се целунала на по-малко например.

Няма нищо срамно в това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз се целунах за първи път на почти 18,а секс правих 3 месеца преди да направя 21 и никога не съм се срамувала от това.

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз се целунах за първи път на почти 18,а секс правих 3 месеца преди да направя 21 и никога не съм се срамувала от това.
    олеле то не е за срамуване ама какво прави цялото това време бе човек!

Голям фен Аватара на Ice
    Няма от какво да се срамуваш според мен, моята първа целувка беше на 14, а пък и в това, че си девствена няма нищо лошо
    Everything happens for a reason..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Естествено, че те трябва да се срамуваш. По-добре късно и да е истинско, отколкото рано с някой който не те привлича дори и малко

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: да се срамувам ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами значи въпросът ми е трябва ли да се срамувам че за първи път се целунах истински на 16 (сега съм на 17) и все още съм девствена?
    Няма нищо срамно. Аз се целунах за пръв път на 15.

няма определена възраст за нищо нито някой може да определи вместо теб с кой и кога ще се целуваш.
    ...it's WilD ObseSSioN...

Супер фен
    можеш да се срамуваш единствено от тфа че те е срам за нещо в което няма нищо срамно и че не си достатъчно зряла за да преодолееш глупавите предразсъдаци като тфа на кфа възраст вече е 'срамно' да си девствена хах порасни..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

не казвай на никой и няма да те е срам

Craig David-Walking Away

Голям фен
    Град
    Бургас
    за девствеността няма нищо лошо.. ама за целувката ми е малко странно.. че за 1 път на 16
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И на мен първата ми целувка беше на 16, 2 месеца по-късно усетих и френската какво е и малко по-късно загубих и девствеността си. Както "виждаш" жива съм, нищо ми няма, обществото също не ме е отхвърлило, така чеее... Аз даже, ако кажа на някой, че тогава ми е била първата целувка няма да повярва, защото на никой не му пука кога съм се целувла и кога не.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Който трябва ще те оцени не е срамно! И никой не може да ти казва от какво да се срамуваш! Ако ти се чувстваш добре така... значи всичко е 6
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не, не трябва.

Guest
    щом първатата ти целувка е била ,с човек който харесваш не трябва да се срамуваш ,че е станало чак нА 16...изчакала си момента,което говори мн добре за теб

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Re: да се срамувам ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Разбира се, че НЕ !
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Свищов
    Наблягах на ученето и самоусъвършенстването си и се бях влюбила в един 3 години.

Голям фен
    Град
    :)
    Наблягах на ученето и самоусъвършенстването си и се бях влюбила в един 3 години.
    МАлко Оффтопик Като ти чета мненията почвам да вярвам в приказки Ама няма нищо лошо, и без това животът е достатъчно суров и без това би било по-сиво.

По темата: НЕ...по-добре така отколкото да си на 14 и да се е*еш със всеки втори. Нали така. Иначе никой неможе да каже кое кога е нормално и кое е правилно, защото няма толкова идеален човек, който да може да те съди...

Град
    In Your Mind
    Не по дяволите...
    0.о
    Когато си готова тогава
    Когато стане тогава
    Абе кви са тия комплекси бе
    0.о
    I love you...

Град
    plovdiv
    браво много добре,ще дойде време да загубиш и девственоста си бъди сигурна

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    МАлко Оффтопик Като ти чета мненията почвам да вярвам в приказки Ама няма нищо лошо, и без това животът е достатъчно суров и без това би било по-сиво.

По темата: НЕ...по-добре така отколкото да си на 14 и да се е*еш със всеки втори. Нали така. Иначе никой неможе да каже кое кога е нормално и кое е правилно, защото няма толкова идеален човек, който да може да те съди...
    Е,приказки няма. нещата идват с много желание и воля. Просто се оттървах от това,което ми пречеше в отношенията с мъжете-да съм невзрачна и да съм вечната умница. Отслабнах,махнах смотаните очила,започнах да се грижа за външния си вид и за егото си и така. Иначе жидвота ми е доста гаден и само моето слънчице го разведрява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си