- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да се срамувам ли?
ами значи въпросът ми е трябва ли да се срамувам че за първи път се целунах истински на 16 (сега съм на 17) и все още съм девствена?
Ами да се срамуваш не ама не ти ли е кофти че си живяла толкова години без тези малки удоволствия?
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първоначално написано от Its Me
абе честно казано получих първата си целувка от момчето което наистина харевах адски силно и се радвам че точно тои ми показа какво е чувството, така че не мога да кажа че ме е яд задето преди това не съм се целувала![]()
Абе да ти кажа на всеки първият път му се струва като любов но не е тъка шше разбереш в последствие и все пак ако е тъка радвам се![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
Естествено, че не трябва.В това не виждам нищо лошо.Аз се целунах на 15 и някои хора го смятаха за странно и как например не съм се целунала на по-малко например.
Няма нищо срамно в това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз се целунах за първи път на почти 18,а секс правих 3 месеца преди да направя 21 и никога не съм се срамувала от това.
олелеПървоначално написано от krem4et0
то не е за срамуване ама какво прави цялото това време бе човек!
![]()
![]()
![]()
Няма от какво да се срамуваш според мен, моята първа целувка беше на 14, а пък и в това, че си девствена няма нищо лошо![]()
Everything happens for a reason..
Естествено, че те трябва да се срамуваш. По-добре късно и да е истинско, отколкото рано с някой който не те привлича дори и малко![]()
Няма нищо срамно.Първоначално написано от Анонимко
Аз се целунах за пръв път на 15.
няма определена възраст за нищо нито някой може да определи вместо теб с кой и кога ще се целуваш.
...it's WilD ObseSSioN...
можеш да се срамуваш единствено от тфа че те е срам за нещо в което няма нищо срамно и че не си достатъчно зряла за да преодолееш глупавите предразсъдаци като тфа на кфа възраст вече е 'срамно' да си девствена хах порасни..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
не казвай на никой и няма да те е срам
Craig David-Walking Away
за девствеността няма нищо лошо.. ама за целувката ми е малко странно.. че за 1 път на 16
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
И на мен първата ми целувка беше на 16, 2 месеца по-късно усетих и френската какво е и малко по-късно загубих и девствеността си. Както "виждаш" жива съм, нищо ми няма, обществото също не ме е отхвърлило, така чеее... Аз даже, ако кажа на някой, че тогава ми е била първата целувка няма да повярва, защото на никой не му пука кога съм се целувла и кога не.
Който трябва ще те оценине е срамно! И никой не може да ти казва от какво да се срамуваш! Ако ти се чувстваш добре така... значи всичко е 6
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не, не трябва.![]()
щом първатата ти целувка е била ,с човек който харесваш не трябва да се срамуваш ,че е станало чак нА 16...изчакала си момента,което говори мн добре за теб
Разбира се, че НЕ !Първоначално написано от Анонимко
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Наблягах на ученето и самоусъвършенстването си и се бях влюбила в един 3 години.Първоначално написано от Its Me
МАлко ОффтопикПървоначално написано от krem4et0
![]()
Като ти чета мненията почвам да вярвам в приказки
Ама няма нищо лошо, и без това животът е достатъчно суров и без това би било по-сиво.
По темата: НЕ...по-добре така отколкото да си на 14 и да се е*еш със всеки втори. Нали така. Иначе никой неможе да каже кое кога е нормално и кое е правилно, защото няма толкова идеален човек, който да може да те съди...
Не по дяволите...
0.о
Когато си готова тогава
Когато стане тогава
Абе кви са тия комплекси бе
0.о
I love you...
браво много добре,ще дойде време да загубиш и девственоста си бъди сигурна
Е,приказки няма. нещата идват с много желание и воля. Просто се оттървах от това,което ми пречеше в отношенията с мъжете-да съм невзрачна и да съм вечната умница. Отслабнах,махнах смотаните очила,започнах да се грижа за външния си вид и за егото си и така. Иначе жидвота ми е доста гаден и само моето слънчице го разведрява.Първоначално написано от FikyScHetOo