- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли проблем4е а???
Хи хорица. Ве4е сум ре6ил да направя сефтето,оба4е някои мои приятели ми казаха 4е има кофти не6та които не знам за секса и се нау4ават с практиката, имали не6то такофааа?
Има да но няма друг начин да ги научиш освен с практика тъка че бягай си прави севтето![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Пише се сеФтеПървоначално написано от Its Me
![]()
![]()
Нали ве глен![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Не знам дали са кофти неща, но с времето идва и опита.
Опита ще дойде с времето и практиката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Комплексираш ли се ве...хаахх кофти ми е за тебе само чакаш да направя грешка а цял ден ли вися в форума хаах Pathetic сиПървоначално написано от Metoman
![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
Това какъв съм аз не го опредялящ тиПървоначално написано от Its Me
![]()
Аз не определям свъщност те попитах![]()
Ама на тебе май ти дойде в повече легни си почини малко![]()
Е са ше си лъсна една чекия в твой случайПървоначално написано от Its Me
![]()
Не го разбрах това последното нещо Make No Sance би ли се пояснил ако обичашПървоначално написано от Metoman
![]()
make no seNSE se pi6e,mili4akПървоначално написано от Its Me
![]()
хаха май ви трябва форум по български![]()
Nope actualy we dont need bulgarian forum the problem is there that most of the ppl here are filled with complex and they look for a little mistakes to fuck with you but ohh well we cant change themright?
yep![]()