.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам да споделя!!!

Здравейте искам да споделя това което ме гризе дано да ми стане по добре.16 г съм.Какво да ви кажа не олучвам свстни гаджета.Хващам се с една тя ме нарани аз спирам да я търся а след нея пък някоя др пак ме наранява.Направо незнам вече какво да правя а да не говорим че много искам да опитам най-голямото удоволствие секса но как като няма с кой?
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    еми не се хващай с всяка следваща ами изчакай да дойде някоя по-различна,с която 1-о ще се опознаеш и вече като си убеден,че не може да те нарани действаш

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    най-голямото удоволствие не е секса... а е любовта. може би ти грешиш с подхода си към момичетата... не търси секс мишена, а човек, в който можеш да се влюбиш
    обичам дениту ми {}

Незнам адски съм объркан казват ми че съм бързал но не смятам че е така или греша.
    Vladoka rulzzz

Повече от фен
    Изчакай докато усетиш , че е дошла голямата лубов щом искаш да е гадже, А ако ще е само заради секса...Това може и без да имаш връска.Никак не са малко момичетата, които търсят само секс без връзка, отделно дето има и просто ку**ета...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    Абе аз любовта си я чакам ама при мене нещо не идва.Сега съм си храсал едно момиче ама е 7 клас и незнам ама иначе така изглежда израсла за годините си.Оффф и аз незнам аз ако не я потърся тая любов нема и да я намеря.Ама в 7 клас с 10 клас нема ли да е малко конфузно???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе аз любовта си я чакам ама при мене нещо не идва.Сега съм си храсал едно момиче ама е 7 клас и незнам ама иначе така изглежда израсла за годините си.Оффф и аз незнам аз ако не я потърся тая любов нема и да я намеря.Ама в 7 клас с 10 клас нема ли да е малко конфузно???

Tова е от мене!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Май наистина ти е грешен подходът . Ти търсиш гадже за секс , поставил си секса над чувствата и на двете страни в една връзка .

П.П. 7 клас и 10 клас като връзка се получава . Аз бях с такова момче и беше добра връзка , макар и само за месец . Но все пак нещата провървяха , защото момчето никога нищо не ми натякна за секс . Боже, аз бях едва на 13 и половина / 14 - щях да го пребия , ако беше с мен заради секс .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Tова е от мене!!!
    Що да е конфузно?Няма да е никак конфузно,ако се обичате нема значение възрастта.А пък щом намериш подходящата тогава мисли за секс.

Еми права си от една страна но осъзнах че няма да ми се отвори късмета за това по добре да не мисля за това свое желание просто ще го пренебрегвам или поне ще се опитам.
    Vladoka rulzzz

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми права си от една страна но осъзнах че няма да ми се отвори късмета за това по добре да не мисля за това свое желание просто ще го пренебрегвам или поне ще се опитам.
    Ако искаш да си с нея , за да спиш с нея - по - добре недей . Ще я нараниш и няма да спечелиш нищо . Мисли разумно . Ако ще си с момиче , само заради секса - поне си избери подходяща . Огледай се , все някоя ще ти подхожда.

Aз и момиче за секс немога да си намеря.
    Смятам че е по-добре да си хвана момиче което да обичам а това за секса смятам че не от значение и на 18-20 да го направя за пръв път а и по-късно когато дойде то на сила нема да стане.
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    най-голямото удоволствие не е секса... а е любовта. може би ти грешиш с подхода си към момичетата... не търси секс мишена, а човек, в който можеш да се влюбиш
    Точно така!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Aз и момиче за секс немога да си намеря.
    Смятам че е по-добре да си хвана момиче което да обичам а това за секса смятам че не от значение и на 18-20 да го направя за пръв път а и по-късно когато дойде то на сила нема да стане.

Това , което си написал , показва присъствие на мозък , но предишните ти постове не го подкрепяха . Тогава щом искаш да се влюбиш .. намери си човек , в когото да се влюбиш и се дръж подобаващо с него .

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина ситуациите, в които си попадал определено не са много приятни, но просто явно така е трябвало да се случи.Но не спирай да търсиш момичето, което няма да те нарани.Не знам какви чувства си имал към тези момичета?Дано не е било нещо силно, че тогава още по-зле.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина ситуациите, в които си попадал определено не са много приятни, но просто явно така е трябвало да се случи.Но не спирай да търсиш момичето, което няма да те нарани.Не знам какви чувства си имал към тези момичета?Дано не е било нещо силно, че тогава още по-зле.

Eми в началото когато ме нараниха 2,3 ми беше адски гадно но след това свикнах с тази болка.Особено последните 2 така ме нараняваха че 7 месечна връзка прекратих.А др просто не ме заслужаваше а и ме нарани много и спрях да я търся.
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си