.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    луната:)

Мой сладки съседе:)

И така-добър вечер! Тази тема не е от онези драматичните,а с по-весел характер :P Въпросът е,че имам сладък съсед,по който си падам Но аз попринцип мн не общувам със съседите и ще е тъпо просто ей така да му изръся нещо..хахах,смешно ми е,понеже не съм на 12 и имам опит с мъжете,ама сега - цък,не знам кво да правя Иначе той пича като ме види си ме поздравява и ме зяпка,амаа аз искам да задълбоча нещата! Давайте идеики как тва да стане!
    Kissessssss

разбий му пощенската кутия
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Ми като се видите зяпай го и ти,чрез погледи чрез жестове му покажи че не ти е безразличен.

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Мой сладки съседе:)

Цитирай Първоначално написано от Charleese
    И така-добър вечер! Тази тема не е от онези драматичните,а с по-весел характер :P Въпросът е,че имам сладък съсед,по който си падам Но аз попринцип мн не общувам със съседите и ще е тъпо просто ей така да му изръся нещо..хахах,смешно ми е,понеже не съм на 12 и имам опит с мъжете,ама сега - цък,не знам кво да правя Иначе той пича като ме види си ме поздравява и ме зяпка,амаа аз искам да задълбоча нещата! Давайте идеики как тва да стане!
    Kissessssss
    Спъни го по стълбите и после му се извини и го покани у вас !!! БЕЗОТКАЗЕН МЕТОД !!!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Отрежи си ръката. След това го обвини: "Ти ми отряза ръката!". Така всичко ще си дойде на мястото.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Град

Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката. След това го обвини: "Ти ми отряза ръката!". Така всичко ще си дойде на мястото.
    Очаквах да го кажеш ...ама вече са му рязали ръцете...остават му краката или главата!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Цитирай Първоначално написано от Psihi4no_bolen
    Очаквах да го кажеш
    АЙДЕ, БЕ?
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Град

Очаквах да го кажеш
    АЙДЕ, БЕ?
    аз съм МЕДИУМ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Добър вечер!Ми, ако те кефи най-добре прави нещо, което да му подскаже, че го харесваш наистина.В смисъл и ти го гледай, флиртувай с него и ще видим нещата как ще се развият.Ако искаш можеш ти да направиш първата крачка и да го поканиш да излезете, ако се харесвате.Но може и да го изчакаш, за да видиш той какво ще направи.

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    И аз преди време имах същия проблем
    Тъй като живея на квартира, накарах хазяйката да ни запознае и тя се съгласи. Аз обаче се разочаровах от въпросното момче, но...
    Ако имате асансьор, направи така, че да се засечете и го заговориш.
    Само това ми хрумва в момента. А преди бях измисляла толкова много неща...

Град
    Плевен

violin4eto

xaxaxaxa super sityaciq!!!Moje6 da go zagovori6 ne6to ot sorta na kolko e 4asa ili ne6to takava sled tova 1 strasten pogled i 4arovna ysmivka i ti e v kurpa vurzan!!!!
    Нека хората говорят зад гърба ми - това означава че все още съм пред тях!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind

Спъни го по стълбите и после му се извини и го покани у вас !!! БЕЗОТКАЗЕН МЕТОД !!!!!
    Хах !Да,това ми хареса!Ще подейства наистина.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град

Цитирай Първоначално написано от svetlidim

Хах !Да,това ми хареса!Ще подейства наистина.
    Аз никога не лъжа!Така свалих съседката ... ма още не е станала ... от гроба

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да да и вие давате савети на 12 годишно момиче ! и сиурно саседа и е на 17-18 повече ... не се и учудвам ..тва са тапотии !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Добър вечер!Ми, ако те кефи най-добре прави нещо, което да му подскаже, че го харесваш наистина.В смисъл и ти го гледай, флиртувай с него и ще видим нещата как ще се развият.Ако искаш можеш ти да направиш първата крачка и да го поканиш да излезете, ако се харесвате.Но може и да го изчакаш, за да видиш той какво ще направи.
    съгласен сум или може да му оставиш бележка на вратата или ...нз нещо таккова малко е детско тва с бележката ама върши ралта ако си по романтична...!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Според мен по добре недей със съседа от личен опит ти го казвам.След време става много криво.Разгледай тази тема.
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=76426

Kissessssss
    Ох как ти завиждам...много се надявам до нас да се нанесе някое семейство с готин син
    та по темата като те поздравява и като се разминавате му се усмихвай и го гледай страстно или перверзно.Предполагам, че ще се досети, че му се кефиш и би трябвало да те заговори..ако пък не ти го подпитай нещо.Примерно къде учи или какво работи ала бала!Успех

Guest
    Leleeeeeeeee kak iskam i az takav sased!!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    I pak sam zabravila da se logna!Tva gore sam az.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Offfffff ako pita6 mene igrai 2-3 dena i posle karai po sa6testvo!Razbira se ako si se ubedila 4e te haresva!Uspeh!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Отиди късно през нощта до тях и кажи, че ти е свършило кафето, а по това време няма от къде да намериш,пък и трябва да учиш до сутринта. Или пък през деня отиди и му занеси някакви сладкиши нещо, което уж си сготвила сама и искаш да си кажи мнението за тях. И така...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Отиди късно през нощта до тях и кажи, че ти е свършило кафето, а по това време няма от къде да намериш,пък и трябва да учиш до сутринта. Или пък през деня отиди и му занеси някакви сладкиши нещо, което уж си сготвила сама и искаш да си кажи мнението за тях. И така...
    Браво и аз щях да дам същият съвет.Най-лесния начин да се добереш до някой съсед е да му поискаш нещо назаем.Все има какво да ти е свършило кафе,захар,брашно и т.н.Когато отидеш го заговаряш и готово.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Guest
    xax mila po dobre nedei da se zanimava6 to4no sus suseda si - dori i da se polu4i ne6to mejdu vas - sled vreme 6te skusate i 6te ti e SUPER nelovko vseki put kato se zasi4ate...koeto e nizbejno
    Az sum hodila sus suseda mi, no ni6to ne se polu4i i sega e sduh i za 2mata

batis
    Guest
    Mislq 4e trqbva da go nakara6 da te zabeleji po po-neobi4aen na4in-primerno spomeni mu 4e si lesbiika i tova garantirano 6et go predrazpoloji pove4e ot polojitelno kam teb-nai-malkoto 6toto 6te si istinsko predizvikatelstvo da te varne v praviq pat

Град

Kissessssss

Да не съм аз !??!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си