.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Тикооо
    Guest

Случвало ли ви се е някой да ви е неприятен,но да го искате

Някой не ви е симпатичен,но много бихте искали да правите секс.Може да е и известна личност.Темата е и за двата пола

Chak da mi e nepriqten i da iskam sex s nego - ne.No mi se e sluchvalo da imam golemi meraci kam chovek,koito mi e priqtel i ne go haresvam,iskam samo da se machkam s nego.I to chesto mi se sluchva
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Да ми е неприятен и да искам да правя секс с него?
    НЕ!

Цитирай Първоначално написано от kristina_ok
    Да ми е неприятен и да искам да правя секс с него?
    НЕ!

Госстенче
    Guest
    Ми при мен лично положението е следното с човека се разбираме перфектно но има малко коремче и косми но с удоволствие бих го направила макар че това в него е ужасно поне за мен

Град
    In Your Mind
    Ахахаха о да, всички които са ми неприятни искам да ги вкарам в леглото...
    Ебати въпроса
    0.о
    I love you...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ако ми е истински неприятен никога няма да си помисля такова нещо .... но много малко хора мразя или ме дразнят от такава степен .. ае не ми дреме мно за тях .. се тая тапотии

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

за съжаление да

Craig David-Walking Away

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    нем

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Голямо протипоставяне!

Супер фен
    е как така няма да ми е симпатичен пък ще ме привлича.. хаххаха нелогично е..
    може би имаш предвид да искаш да бъдеш с някой и да те привлича мн, но да разбираш, че този човек не е за теб и само би те наранил, но въпреки разума влечението ти да е адски силно и непреодолимо..??
    в такъф случай просто се отдай на привличането и го превърни в един красив спомен (ако е споделено разбира се).. и след тфа ще ти мине.. (личен опит) хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    един съученик всички го мразеха уж а изтъпка половиния випуск, случва се при момичетата. момчетата биха го направили за назидание

Повече от фен
    Отново тема от форумния идиот и педофил Куенч......Еххх не му ли писна да се излага като кифладжия ?Нека да кажем Не на педофилията!
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ако има такова нещо... трябва да е заради тялото... Обаче как ще искаш да си с някой, даже и само за 1 нощ, ако е някав гнусен (даже и да е културист) ... АЗ НЕ МОГА!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Случвало ми се е да не ми харесва как изглежда един мъж, но да има нещо адски перверзно в него, което да ме привлича и просто да искам да го чукам.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Повече от фен
    Случвало ми се е да мразя някой,защото не мога да го имам
    Може да се каже като случката с лисицата и киселото грозде
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Случвало ми се е да не ми харесва как изглежда един мъж, но да има нещо адски перверзно в него, което да ме привлича и просто да искам да го чукам.
    дам
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си