.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен
    Град
    София

Физиономия ---> Промяна...

Така малко неловко се чувствам но както и да е ... През лятото се запознах с едни момичета на братчетката и лафим си лафим си и една от тях ми казва " Държиш се като момче на 17-18 години..." Аз щях да падна... (на 17 съм) После и казах там на колко съм и тя ми призна че ме е помислила за 13 годишен. Оня ден се заприказвах с едно момиче пак и тя ми сервира че съм на 15 и съм много малак за нея... ( Щях да падна да се смея)

Та въпроса ми е от физиономията или от какво е това явление?

ПС: Малко описание за мен : Дребничак съм , не ходя на фитнес, хмм може би нормално момче ( поне така мисля ... )

Супер фен

Re: Физиономия ---> Промяна...

Цитирай Първоначално написано от class
    Така малко неловко се чувствам но както и да е ... През лятото се запознах с едни момичета на братчетката и лафим си лафим си и една от тях ми казва " Държиш се като момче на 17-18 години..." Аз щях да падна... (на 17 съм) После и казах там на колко съм и тя ми призна че ме е помислила за 13 годишен. Оня ден се заприказвах с едно момиче пак и тя ми сервира че съм на 15 и съм много малак за нея... ( Щях да падна да се смея)

Та въпроса ми е от физиономията или от какво е това явление?

ПС: Малко описание за мен : Дребничак съм , не ходя на фитнес, хмм може би нормално момче ( поне така мисля ... )
    Неможе да се каже със сигурност дали е от физиономията,защото ти не си дал снимка...Така може само да се гадае защо те мислят за малък...

Но щом са ти казали,че се държиш на годините си,значи не е от държанието ти!Явно просто така им изглеждаш...Това неможе да се промени дори и да ходиш на фитнес...Но ако имаш повече свободно време защо не

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    в това няма нищо лошо. по-добре да те мислят за 15годишен с акъл на 17-18, отколкото 17годишен с акъл на 15. А и по дребничките са по-сладки

Повече от фен
    Град
    София
    За момиченца да Но немога да си представя дребно момче като мен..

Мега фен Аватара на koalka
    Добре, че не приемаш нещата навътре, а с насмешка.

Може би се дължи на това, че си по-дребен.Незнам дали е от държанието-ти ще кажеш.

Повече от фен
    Град
    София
    Хмм незнам какво мислиш ти но на мен това не ми харесва Смея се на други работи, но не и на това ...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Добре, че не приемаш нещата навътре, а с насмешка.

Може би се дължи на това, че си по-дребен.Незнам дали е от държанието-ти ще кажеш.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Град
    София
    А дали мога да се променя ... т.е да изглеждам може би малко по на годинките си

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако се дължи на това, че си по-дребничък-започни да тренираш нещо.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    мхм...поспортувай нещо..може и баскет за да дигнеш височината...расте ли ти вече брада?:/...

Супер фен
    pic i 6si kajq "profesionalnoto mnenie"

svetlidim_
    Guest
    И аз казах на едно момче на 18,че ми прилича на 14 наи-много 15.Единственото заради което се съгласих с него,че е на 18 беше брадата.Иначе е дребничък-дребничък,а аз височка-височка...Еми ,така е! Баскетбол,бате!Почвай да тренираш!!!

Може би защото си дребен,а и може в лице да приличаш на по-малък.То и мен ме мислят за по-малка ама не ми пука
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

Повече от фен
    Град
    София
    Ами ако си се обръснал... няма начин

Aз направих тази тема защото се чувствам малко глупаво. Например отида при някое момиче (на моята възраст) което не го познавам и то мен, а ми харесва, и се опитам да я поканя на кафе или нещо подобно То 100% съм сигурен че ще ми заяви че няма време. Какво да започна разговора " Здр, аз съм еди кой си и съм на Х години...

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MeG17y`
    Може би защото си дребен,а и може в лице да приличаш на по-малък.То и мен ме мислят за по-малка ама не ми пука
    Да ама при вас момичетата е по-лесно ... Вие искате само с по-големи и на същата възраст ( рядко се случва това ). А аз се чувствам гузен да ходя с 2 години по-малко момиче..

Повече от фен
    Mi to ot edna strana e hubavo...koi ne iska da izglejda na po-malko godini otkolkoto e, ama tvoito e kofti situaciq naistina.Probvai basketbol akkto ti akzaha po-gore, voleibol, hodi malko na fitnes, Opitai da izdylji6 malko strukturata si, makar 4e ako ti e geneti4no zalojeno ne vrvam da ima nqkakav uspeh.Abe spokoino pi4, za vseki vlak si ima pytnici.Imam 2 priqtelki koito sa po 38 kilca i sa po 155-160 santa... ama...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Повече от фен
    Град
    КМД
    Споко бе, неа се плашиш. Даже се радвай, че си младолик. До година-две ще се промениш и ще започнеш да изглеждаш като за възрастта си. И мен допреди една година ме мислеха за 13-14 годишен и аз много се ебавах с това. Сега обикновено като питам колко години ми дават, отговорът е 17-18, а аз съм си на 18 и малко отгоре. Така че, спокойно, с времето ще се промениш.
    Фитнесът не знам дали е добра идея в този случай. Ако си 50 кила, яж повече, а ако си нисък, тренирай плуване, резултатите са гарантирани.
    Успех!

ami ima hubavi drebni mom4eta

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    ami ima hubavi drebni mom4eta
    Мерси.

Повече от фен
    Град
    София
    Аз поразпитах познати приятелки и те ми казаха че било от лицето ми ... иначе съм си бил нормален...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Мене пък ме дразнят съучениците като се правят ,че не ме виждат .
    Влизам си аз в стаята и от едно от едрите говеда казва : Спокойно , никой не те видя.
    И аз не съм от едрите.
    ,,дребните момчета са по сладки''
    Мерси за комплимента.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Мене пък ме дразнят съучениците като се правят ,че не ме виждат .
    Виж сега. Това е вид терапия. Вероятно психологът на училището им е казал да се правят, че не те виждат, заради нанесените от теб душевни увреждания в тяхното съзнание, породени от учудващата ти грозота.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Повече от фен
    Град
    София
    Anubis моляте давай малко по сносни постове... Никой не те смята за интересен с тези глупости които говориш

Guest
    Аз лично съм на 15 и ме вземат и по държание и по външност за 18-19 годишен Просто акъла и интересите ми са като на по голям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си