- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Физиономия ---> Промяна...
Така малко неловко се чувствам но както и да е ... През лятото се запознах с едни момичета на братчетката и лафим си лафим си и една от тях ми казва " Държиш се като момче на 17-18 години..." Аз щях да падна... (на 17 съм) После и казах там на колко съм и тя ми призна че ме е помислила за 13 годишен. Оня ден се заприказвах с едно момиче пак и тя ми сервира че съм на 15 и съм много малак за нея... ( Щях да падна да се смея)
Та въпроса ми е от физиономията или от какво е това явление?
ПС: Малко описание за мен : Дребничак съм , не ходя на фитнес, хмм може би нормално момче ( поне така мисля ... )
Неможе да се каже със сигурност дали е от физиономията,защото ти не си дал снимка...Така може само да се гадае защо те мислят за малък...Първоначално написано от class
Но щом са ти казали,че се държиш на годините си,значи не е от държанието ти!Явно просто така им изглеждаш...Това неможе да се промени дори и да ходиш на фитнес...Но ако имаш повече свободно време защо не![]()
в това няма нищо лошо. по-добре да те мислят за 15годишен с акъл на 17-18, отколкото 17годишен с акъл на 15. А и по дребничките са по-сладки![]()
За момиченца даНо немога да си представя дребно момче като мен..
Добре, че не приемаш нещата навътре, а с насмешка.
Може би се дължи на това, че си по-дребен.Незнам дали е от държанието-ти ще кажеш.
Хмм незнам какво мислиш ти но на мен това не ми харесваСмея се на други работи, но не и на това ...
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
А дали мога да се променя ... т.е да изглеждам може би малко по на годинките си
Ами ако се дължи на това, че си по-дребничък-започни да тренираш нещо.
мхм...поспортувай нещо..може и баскет за да дигнеш височината...расте ли ти вече брада?:/...
pic i 6si kajq "profesionalnoto mnenie"
И аз казах на едно момче на 18,че ми прилича на 14 наи-много 15.Единственото заради което се съгласих с него,че е на 18 беше брадата.Иначе е дребничък-дребничък,а аз височка-височка...Еми ,така е! Баскетбол,бате!Почвай да тренираш!!!
Може би защото си дребен,а и може в лице да приличаш на по-малък.То и мен ме мислят за по-малка ама не ми пука![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Ами ако си се обръснал... няма начин![]()
![]()
Aз направих тази тема защото се чувствам малко глупаво. Например отида при някое момиче (на моята възраст) което не го познавам и то мен, а ми харесва, и се опитам да я поканя на кафе или нещо подобноТо 100% съм сигурен че ще ми заяви че няма време. Какво да започна разговора " Здр, аз съм еди кой си и съм на Х години...
![]()
![]()
Да ама при вас момичетата е по-лесно ... Вие искате само с по-големи и на същата възраст ( рядко се случва това ). А аз се чувствам гузен да ходя с 2 години по-малко момиче..Първоначално написано от MeG17y`
Mi to ot edna strana e hubavo...koi ne iska da izglejda na po-malko godini otkolkoto e, ama tvoito e kofti situaciq naistina.Probvai basketbol akkto ti akzaha po-gore, voleibol, hodi malko na fitnes, Opitai da izdylji6 malko strukturata si, makar 4e ako ti e geneti4no zalojeno ne vrvam da ima nqkakav uspeh.Abe spokoino pi4, za vseki vlak si ima pytnici.Imam 2 priqtelki koito sa po 38 kilca i sa po 155-160 santa... ama...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Споко бе, неа се плашиш. Даже се радвай, че си младолик. До година-две ще се промениш и ще започнеш да изглеждаш като за възрастта си. И мен допреди една година ме мислеха за 13-14 годишен и аз много се ебавах с това. Сега обикновено като питам колко години ми дават, отговорът е 17-18, а аз съм си на 18 и малко отгоре. Така че, спокойно, с времето ще се промениш.
Фитнесът не знам дали е добра идея в този случай. Ако си 50 кила, яж повече, а ако си нисък, тренирай плуване, резултатите са гарантирани.
Успех!
ami ima hubavi drebni mom4etaПървоначално написано от class
![]()
Мерси.Първоначално написано от HardcorE_AFA
Аз поразпитах познати приятелки и те ми казаха че било от лицето ми ... иначе съм си бил нормален...![]()
![]()
Виж сега. Това е вид терапия. Вероятно психологът на училището им е казал да се правят, че не те виждат, заради нанесените от теб душевни увреждания в тяхното съзнание, породени от учудващата ти грозота.Първоначално написано от LO6IQ
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Anubis моляте давай малко по сносни постове... Никой не те смята за интересен с тези глупости които говориш
Аз лично съм на 15 и ме вземат и по държание и по външност за 18-19 годишенПросто акъла и интересите ми са като на по голям