.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    opfg
    Guest

boys daite edno ramo

imam edin problem imam si priqtelka s koqto hodim ot dosta vreme i sega i dvamata iskame da pravim sex nooo kogato pochnem na men mi pada... ne sum impotenten tva e sure 101% shtot po princip mi stava svurshvam si sichko e ok .. pls help kvo da praa za lekar li sum za kvo sum
    P.S i dvamata sme devstveni

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Може би, защото се притесняваш! Спокойно!

Guest
    a we spoko otpusni se i vs 6te si e ok ,tr da si spokoen oba4e nas=istina 6toto isna4e ni6to nqma da stane

Guest
    e kak svar6va6 kato ti pada ?!??!

abe neznam 4ovek otivai na lekar kato te pritesnqva

еми не мисли как ще се справиш!!! Сигурно това е причината! Простосе отпусни и си мисли колко приятно ще бъде

Craig David-Walking Away

Град
    plovdiv
    PI4 MOJE6E I PO LO6O DA E KATO Q VIDI6 I DA SE FYRLI6 SLAGAI PREZERVATIV KAJI I DA NAPRAI SVIRKA DA SA DIGNE KATO HORATA I MAAI PIPER U BOBA I NE SA PRITISNQAAI 4E 6 SI OSTANE6 DEVSTVEN MA4KAI DOKYT SA E NAVILA USPEHI OT MEN STISKAM TI PALCI

Guest
    пич, може би приятелката ти не те възбужда?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    еми не мисли как ще се справиш!!! Сигурно това е причината! Простосе отпусни и си мисли колко приятно ще бъде
    Именно. Не ти е нужен лекар, а повече увереност.

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен е притеснение.А може и да не си възбуден достатъчно.

sgrab4i q kato lyw pogu6kaite se taka 4e da se vyzbudi6 i malko si pogoworete i 6te stane

Абе напълно нормално е... Започнете по от далече, например виждайте се у вас или у тях стойте за по дълго голи да свикнете с телата си натискайте се и то ще дойде, използвай по-широки презарвативи.
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Повече от фен
    Ne sam mom4e,no predpolagam,4e se pritesnqva6 ot tova kak 6te se predstavi6 pred momi4eto.Nedei da si misli6 za tova,za6toto to samo ti pre4i da si prekarate i dvamata dobre.Otpusni se,osvobodi se ot vsi4ki strani4ni misli i deistvai.Uspeh

Imah go syshtiq problem... hapni 2 shokolada i si4ko e 6 moje i 2 vodki da se poospokoish malko.. vsi4ko e na psihi4na osnova.. nema ti nishto nikvi lekari ne se panikiosvai zadyljitelno da ti nalapa **** ta da se nadyrvish hubavo I TYPITE PREZERVATIVI gledai da ne ti stqgat prekaleno mnogo

Guest
    spored men,6tom stava taka , zna4i nito ti nito tq ste gotovi za tazi stapka...iz4akaite malko i vs 6te si doide na mqstoto

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Темате се повтаря.
    Няма смисъл да пишем едно и също всеки път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си