- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls help nz kvo da pravq
zapoznah se s nego predi 1 godina. togava daje ne go bqh zabelqzala gleda6e me stranno no ne mi puka6e... i taka do skoro. izvednaj se po4uvstvah tolkova silno privle4ene ot nego 4e se pobarkvah samo ot misalta za nego... NO mai izpusnah vlaka...ve4e ne sme v edna kompaniq ne u4im v edno u4ili6te i daje ve4e se podminavame...toi e ve4e biv6iq na nqkoga6nata mi best friend koqto vsa6tnost me zapozna e nego...naistina mn go haresvam,gotova sam na vs za nego,samo za mig do nego,samo za edna duma ili pogled...problema e 4e se promenihme prekaleno mn-smenihme kompaniite i sq negovite fr ne me obi4at osobeno sled kato edno crew se bilo razpadnalo zaradi men...nqma zna4enie. ne znam kvo da pravq, iskam go nezavisimo kakvo 6e mi struva...znam 4e zvu4i tapo no toi e 4oveka koito moje da me dokara do depresiq ili bezumno 6tastie samo s edin pogled...kak da go spe4elq???
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand