.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Depresiq...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

Depresiq...

Skypi forumci,iskam da si spodelq s nqkoi mukata na dushata,kazvat 4e taka minavalo,dano mi pomognete. Blizo 3 meseca sam sama,nishto losho estestveno vaprosa e,4e az sam 4ovek koito postoqnno si haresva nqkoi,a sega otkakto skusah s priqtelq mi,zashtoto toi super mnogo me naranqvashe cqla godina i nakraq 4uvstvata mi iz4eznaha i skusahme priqtelski estestveno. Ot togava az prosto ne moga da si haresam nikoi,apsoliutno nikoi ne me privli4a,tova napravo me poburkva shtoto ne moga taka predpo4itam da stradam,a tova e 4esto tui kato ne sam purva hubust i me rejat 4esto,otkolkoto da ne 4uvstvam. V depresiq sam ot tova 4e sam bez4uvstvena. Kak da se izmukna???

BLAGODARQ ZA OTGOVORITE VI!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Guest
    не се безпокой ще намериш това което искаш и това което търсиш,само малко търпение живота е пред теб

prati pic i 6ti namera nekoe mom4e, ama trqbva da kaje6 i ot koi kv si i na kolko si, da znam kvo da tursa

a sega seriozno: 6tom si ot 3 meseca taka e lo6o, ako be6e 1 6tqh da ti kaja 4e 6te ti mine no 3 meseca sa si baq, ne znam, smeni terena, moje prosto mom4etata da sa se iz4erpali

Супер фен
    Град
    Мбабане
    че кое му е лошото да си безчувстен ?
    аз откак се помня съм чувствителен колкото картоф
    нито имам нужда от любов, нито да бъда обичан

Мега фен Аватара на koalka
    3 месеца не са чак толкова много време.Не бъди тъжна и намери момче, което ще те направи щастлива.

Супер фен
    6ти мине като на ку4енце или по то4но като на ку4ка

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    trqbva da smenish sredata. moje momchetata pokrai teb da ne te privlichat. Ne trqbva da se otkazvash.kogato nai-malko ochakvash vsichko shte se naredi
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    най-вероятно си на около 14, така че просто потрай малко не се задълбавай, ще мине

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    mersi na vsi4ki,koito sa pisali. Shte po4akam puk 6te vidim.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Просто престани да търсиш . Излизай с приятели , прави неща за себе си - фитнес , йога , масаж .. Щастието , мила, е самодостатъчност . И така неусетно ще видиш как нещата ще се наредят - ще си харесаш някой сладур и той тебе и после блаблаблабла .. знаеш кво става

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Depresiq...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Skypi forumci,iskam da si spodelq s nqkoi mukata na dushata,kazvat 4e taka minavalo,dano mi pomognete. Blizo 3 meseca sam sama,nishto losho estestveno vaprosa e,4e az sam 4ovek koito postoqnno si haresva nqkoi,a sega otkakto skusah s priqtelq mi,zashtoto toi super mnogo me naranqvashe cqla godina i nakraq 4uvstvata mi iz4eznaha i skusahme priqtelski estestveno. Ot togava az prosto ne moga da si haresam nikoi,apsoliutno nikoi ne me privli4a,tova napravo me poburkva shtoto ne moga taka predpo4itam da stradam,a tova e 4esto tui kato ne sam purva hubust i me rejat 4esto,otkolkoto da ne 4uvstvam. V depresiq sam ot tova 4e sam bez4uvstvena. Kak da se izmukna???

BLAGODARQ ZA OTGOVORITE VI!
    За антидепресанти чувала ли си !?!?!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    i kak deistvat tezi hap4eta i skypi li sa i dali sa opasni z azdraveto i moje li primerno neska ne sma na kef da piq nati depresant i da mi stane qko

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i kak deistvat tezi hap4eta i skypi li sa i dali sa opasni z azdraveto i moje li primerno neska ne sma na kef da piq nati depresant i da mi stane qko
    Бе май имаше едни,валериан се казват (на билкова основа )
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не се притеснявай,6те се влюби6 отново! Не е 4ак толкова зле 4е не си харесва6 никой за момента,любовта идва когато най-малко я о4акваме!
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Фен
    Град
    сф
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    най-вероятно си на около 14, така че просто потрай малко не се задълбавай, ще мине
    ako si na okolo tazi vazrast spox skoro 6te ti mine...i sum 1100000% ubedena 4e ne si bez4uvstvena a prosto iska6 da e taka ili si pottiska6 4uvstvata q se otpusni i ''DELETE'' biv6iq ot jivota si 6toto ina4e drug na4in da prodalji6 napred nqma....uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си