- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Depresiq...
Skypi forumci,iskam da si spodelq s nqkoi mukata na dushata,kazvat 4e taka minavalo,dano mi pomognete. Blizo 3 meseca sam sama,nishto losho estestveno vaprosa e,4e az sam 4ovek koito postoqnno si haresva nqkoi,a sega otkakto skusah s priqtelq mi,zashtoto toi super mnogo me naranqvashe cqla godina i nakraq 4uvstvata mi iz4eznaha i skusahme priqtelski estestveno. Ot togava az prosto ne moga da si haresam nikoi,apsoliutno nikoi ne me privli4a,tova napravo me poburkva shtoto ne moga taka predpo4itam da stradam,a tova e 4esto tui kato ne sam purva hubust i me rejat 4esto,otkolkoto da ne 4uvstvam. V depresiq sam ot tova 4e sam bez4uvstvena. Kak da se izmukna???
BLAGODARQ ZA OTGOVORITE VI!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
не се безпокой ще намериш това което искаш и това което търсиш,само малко търпение живота е пред теб
prati pic i 6ti namera nekoe mom4e, ama trqbva da kaje6 i ot koi kv si i na kolko si, da znam kvo da tursa
a sega seriozno: 6tom si ot 3 meseca taka e lo6o, ako be6e 1 6tqh da ti kaja 4e 6te ti mine no 3 meseca sa si baq, ne znam, smeni terena, moje prosto mom4etata da sa se iz4erpali
че кое му е лошото да си безчувстен ?![]()
аз откак се помня съм чувствителен колкото картоф
нито имам нужда от любов, нито да бъда обичан![]()
3 месеца не са чак толкова много време.Не бъди тъжна и намери момче, което ще те направи щастлива.![]()
6ти мине като на ку4енце или по то4но като на ку4ка
най-вероятно си на около 14, така че просто потрай малко не се задълбавай, ще мине
mersi na vsi4ki,koito sa pisali. Shte po4akam puk 6te vidim.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Просто престани да търсиш . Излизай с приятели , прави неща за себе си - фитнес , йога , масаж ..Щастието , мила, е самодостатъчност . И така неусетно ще видиш как нещата ще се наредят - ще си харесаш някой сладур и той тебе и после блаблаблабла .. знаеш кво става
![]()
За антидепресанти чувала ли си !?!?!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i kak deistvat tezi hap4eta i skypi li sa i dali sa opasni z azdraveto i moje li primerno neska ne sma na kef da piq nati depresant i da mi stane qko![]()
Бе май имаше едни,валериан се казват (на билкова основаПървоначално написано от Анонимко
)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не се притеснявай,6те се влюби6 отново! Не е 4ак толкова зле 4е не си харесва6 никой за момента,любовта идва когато най-малко я о4акваме!
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.