- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път: уточнение
Хи хора. Значи с гаджето ще го правиме за първи път. Тя е девствена и както се знае би трябвало да се разкъса девствената и ципа (химена). Редно ли е след като потече кръв да спреме и да я почистиме или да продължиме, докато не мислиме да свършиме акта?
Напълно съм съгласен с eternity.Ама преди да го направите вземи да си оправиш правописа...![]()
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Естествено, че няма да е цяла река от кръв! А какво ми е на правописа?
Река от кръв ще потече.....Като битката при Курск![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Бе отвори я с крак...бръкни и до коляното.... и каквото ще да стажа...ще има кръв..ще има жертви,НО ти не се отказвай,и ровичкай и блъскай с крака....Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Можеш да направиш две/три леки движения в тялото и да преустановите контакта.Да минат няколко дни без да имате близост и след това го правите с увлажнител(лубрикант).Първоначално написано от Анонимко
Братле, нито кръв е задължително да има, нито болка, а като го вкараш сам ще усетиш че не ципата е проблемаприятен секс :Р
Това е най-доброто, което можеш да направиш, ако има кръв или я боли прекалено много. Но, никой не казва, че ще има кръв или непоносима болка.Така че спокойно, всичко ще е ок.Първоначално написано от Touch me
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Глупости, защо да спирате! Не е задължително да тече кръв, дори като има не е локва!