Koe po-izgodno li...Hmm...lubovta ne e sdelka za da ima po-izgodno ili ne. A i ne moje6 da kaje6 koi obi4a pove4e v edna vruzka, prosto za6toto nqma merna edinica za lubovta! Spored men nqma zagubili sred tezi, koito izpitvat lubov, no ne prosto lubov, a onazi, istinskata, okrilqva6tata, za6emetqva6tata,koqto kato nastupi razumut si dava duuuulllga vakanciq...Za6toto 4uvstvata ni karat da se 4uvstvame, 4e jiveem. A i dori i da ima bolka, lubovta ne e samo neveroqtna i prekrasna, vsqka moneta ima i 2 strani. Ako ne obi4a6 -nqma opastnost da strada6, no nqma i veroqtnost da se dokosne6 do lubovta i trepetite, koito nosi tq. Silnata lubov e svurzana i sus silna bolka...
V lubovta nqma pravila, taka 4e vsi4ko e vupros na use6tane, ne moga da kaja, az obai4am na 60% , gadjeto mi na 49,7% ...Nqma takiva ne6ta...Vajnoto e da use6ta6, 4e obi4a6 i si obi4an! To love is something,
to be loved is something,
but to love and to be loved
that's EVERYTHING!
P.S. Izvinqvam se mnogo za latinicata, no ne sum v BG, nadqvam se vse pak da se razbira ne6to ot posta mi.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."