.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]

koga edin chovek e iskren kazvaiki "obciham te" ?

koga kazvate na nqkoi,che go obichate? sled opredeleno vreme ili prosto se ostavqte na intuiciqta i na chuvstvata da vi vodqt?
    ako vi kajat.. "Ludo vluben sum v teb,zashto ne mi vqrvash" bihte li povqrvali?
    p.s.izvinqvam se ako temata e bila puskana veche.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на Barbie
    Когато го чувствам толкова силно, че имам нужда да го кажа. Когато съм абсолютно сигурна в чувствата си.

Дали бих повярвала? Зависи кой го казва, какви са ни отношенията, колко добре ме познава, какво сме преживели...

Фен
    Град
    v ku6ti
    Az se ostavqm da mi doide ot vutre,mnogo puti ne sum vqrvala na 4oveka s kogoto sam kogato mi go kazva a ima slu4ai i kogato mu vqrvam,za men e vajno tezi dumi da se podkrepqt i s deistviq
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emi ne znam da vqrvam li ili ne ... kazaha mi go tazi vecher ... gadjeto mi poqnoga e super mil napravo perfekten,a v sledvashtiq moment se durji leko drupnato i ne znam da vqrvam li ili ne... taka go kaza,che sqkash beshe na maitap,no posle me pogledna v ochite sqkash ochakvashe i az da kaja neshto..a az nqmah dumi...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Когато ми пусне и я мина ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ами да ти кажа казвал съм го 2 пъти но е било истински в смисал само на 2-ма човека е едната не оцени кво и казвам... другата го оценяше до 8-мия месец после направи мизерията....как да е трябва да си сигурен
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Не казвам никак лесно думата:"Обичам те".Трябва да мине определено време и да съм уверена в чувствата на човека отсреща,не бих го казала първа.А на такива думи от сорта лудо съм влюбен в теб,повярвай ми ала бала,м не, не вярвам на такива думи,за да се докаже любовта се искат и действия.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен Аватара на koalka
    Казвам тези силни думи чак когато наистина съм убедена, че са така, защото, ако след това разбера, че не е така, то тогава ще нараня човека до себе си."Обичам те" не трябва да се използва ей така, както правят много хора, а наистина да е така и да го чувстват.

Няма определен период от време, след който да се кажат тези думи. Когато почувствам, че имам нужда да го кажа тогава.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Казвала съм ги тези думи на едно момче . И мисля , че му ги казах супер рано - може би дори преди първата целувка - не помня . Но наистина го чувствах така и след това изпитвах нужда да му го брънкам всеки ден на главата . Щастливка съм била , че и той ми е отвръщал със същото . Но определено ми отне много време да му повярвам , и когато аз му повярвах , той престана да ми го казва - Каква ирония на съдбата .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Казвам го тогава, когато го почувствам...
    Може да се влюбя в някого след един месец, а в друг след половин година.. всичко е строго индивидуално...
    Но ако тръгна с някого и след седмица чуя да ми казва, че ме обича.. шанса да му повярвам е минимален..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    blagodarq mnogo na vsichki za otgovorite

ami kazvam go togava kogato go 4ustvam...i sum ubedena v 4uvstvata si

Ами не знам...много е относително.Зависи от начина,по който ти го каже.Думите,които ще употреби.Жестовете,погледа ,това е важното!И разбира се,докъде сте стигнали заедно.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kazvala sym OBIcham te samo na edin chovek... i mu go kazah ne kogato naistina go usetih.. a kogato vidqh che go gubq.. koeto e greshka... :P

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ако трябва да съм честна, трудно казвам "Обичам те". Не харесвам, когато човек, с когото съм, ми го натяква постоянно. Любовта често не може да се изрази с думи.. каквото и да са те. Тези неща се чувстват, не се казват... Е, от време на време е хубаво да кажеш на някой, че го обичаш, но не и постоянно. А аз го казвам тогава, когато съм сигурна в себе си и когато почувствам нуждата да го изрека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си