.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kakvo da pravq..?

Hybrid View

Guest

kakvo da pravq..?

zna4i gadjeto mi se darji zle sas men nqkak mn studeno... neznam kakvo mu stava predi celuvki i t.n. a sq daje i nqmame kakvo da si kajem,a v sa6toto vreme edno mom4e uajsno mnogo me obi4a i mi e kato mnogo blizak moi priqtel i vsi4ko moga da spodelqm s nego..blizak mi e..makar i da razbra 4e imam gadje toi prodaljava da me podkrepq no i da me obi4a..sq neznam kakvo da pravq...da ostana li sas sega6niq si priqtel ili da skysam s nego pls kajete si mnenietu

Супер фен Аватара на Barbie
    Прощавай за наивния въпрос, но ТИ кой обичаш?!

Говори с приятеля си. За поведението му трябва да има причина. Напрегнат е напоследък, има проблеми, тийн депресия...или просто чувствата му са охладнели?

Изясни си собствените си чувства, както и тези на приятеля си. Тогава седни и спокойно премисли нещата. Успех...

Малко е неясно обяснението ти.
    Но като приятеля ти не ти обръща внимание това какво ти говори че скоро сигурно се разделите.Така че по отрано мисли за напред нали ме разбра.
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Много оплетено си описана всичко! Първо се реши, ти самата какво искаш и кого обичаш. Говори с приятеля си за поведението му... Виж нещатата как са и тогава предприемай решение като да късаш с него. Той да не е носна кърпичка?

Виж ся, изясни си за себе си кого искаш повече и бъди с него. Ако всъщност не можеш да решиш - говори с приятеля си и го питай защо се държи така, ако е просто моментно състояние - сичко е ОК, ама ако чувствата му към теб са минало - давай с другия! Той поне е сигурен в обичта си
    Every moment is another chance...

Мега фен Аватара на koalka
    А ти обичаш ли най-добрия си приятел?Ако да, няма какво да го мислите-бъдете заедно, но не тръгвай с него ей така само, защото се държи добре с теб и е мил.Важно е и на теб какви са ти чувствата все пак?Говори с приятеля ти какво го е накарало да се държи така с теб.

Първо си изясни ти с кой искаш да бъдеш и кой обичаш. След това поговори с приятеля си, може да има причина да се държи така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: kakvo da pravq..?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i gadjeto mi se darji zle sas men nqkak mn studeno... neznam kakvo mu stava predi celuvki i t.n. a sq daje i nqmame kakvo da si kajem,a v sa6toto vreme edno mom4e uajsno mnogo me obi4a i mi e kato mnogo blizak moi priqtel i vsi4ko moga da spodelqm s nego..blizak mi e..makar i da razbra 4e imam gadje toi prodaljava da me podkrepq no i da me obi4a..sq neznam kakvo da pravq...da ostana li sas sega6niq si priqtel ili da skysam s nego pls kajete si mnenietu
    Изчакай да се стопли времето,че ся нещо много судено беше .... може и неговите чувства да се стоплят !Успех!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    защо не ми се вижда мнението !?!?!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    emi opitah se da govorq s nego za6to se darji taka a toi mi otgovori s tova:- "TAKA" popitah go kak taka i toi kaza "q stiga s tezi gluposti,ostavi me na mira".posle kaza 4e e blo po dobre da ne me sre6ta oba4e ne mojel da me zareje za6toto me obi4al vseki pat kato go popitam za6to taka e zastudnql kam men i vika 4e samo taka mi se struvalo...
    moje bi tova 4e sme ot razli4ni gradove sa6to doprinqsq do nqkade.naskoro trqbva6e da se vidim a toi kaza 4e ne iskal...

Guest
    emi opitah se da govorq s nego za6to se darji taka a toi mi otgovori s tova:- "TAKA" popitah go kak taka i toi kaza "q stiga s tezi gluposti,ostavi me na mira".posle kaza 4e e blo po dobre da ne me sre6ta oba4e ne mojel da me zareje za6toto me obi4al vseki pat kato go popitam za6to taka e zastudnql kam men i vika 4e samo taka mi se struvalo...
    moje bi tova 4e sme ot razli4ni gradove sa6to doprinqsq do nqkade.naskoro trqbva6e da se vidim a toi kaza 4e ne iskal... [/u]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си