.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Sajelqva6tiq
    Guest

Pravilno li postapih ili ne ?

S gajdeto mi praihme sex za 1vi pat ( az sam na 17 tq na 15 ) tq e devstvena az ne .... Kato po4nah da i go vkarvam kaza 4e q boli ama az i kazah ako iska da e s mene da tarpi i tq produlji no vupreki tova mranka6e 4e q bolqlo dosta ?

Фен
    Град
    Plovdiv
    Chesno kazano dosta grubo si se izrazil ama e taka ne moje bez bolka -dori i minimalna pak q ima za tova trqbva da poturpi malko v nachaloto !ama naistina mn jestoko si q naredil

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    axXAxaxAa бахти ултиматума! Малоумник! Момичето наистина иска да е с тебе следкато е останала след подобно изказване. Тъпак! Бъди по-мил!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Постъпил си много грозно! За едно момиче първият път е нещо специално, не някой да и вика "Ако искаш да си с мене ще търпиш". Това показва твоята безотговорност към това, което правиш и към самата нея. Щом я е боляло е трябвало да спреш. Сега и дължиш едно огромно ИЗВИНЕНИЕ, е то няма да поправи нещата... Но друго не ти остава, вече си направил грешните стъпки!

Sajelqva6tiq
    Guest
    da ama posle i haresa ..... i se edno ni6to ne e stanalo ne mi se razsurdi... a seedno ne bqh az ne iskah da i go kaja nz 6to taka postapih

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Ти си пълен нещастник!Как може да поставиш такова условие на момичето?!И после пита зле ли е постъпил... Как изобщо те търпи т'ва момиче?! Кр*тен!
    П.П. Сори... ама си е така Никой нормален човек не би постъпил като теб ...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Sajelqva6tiq
    Guest
    a prosto ne bqh az be hora o6te sajalqvam ne iskah da i go kaja

Сега очаквам да ми кажеш, че е било от възбудата... Не че е невъзможно, даже напротив...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Sajelqva6tiq
    Guest
    хора просто незнам.... сеедно не бях аз ... по принцип съм много мил с момичетата

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Виждаме колко си мил!

Guest
    ti si mnogo zle.kak moje da kaje6 takova ne6to?!?sega vednaga kato se vidite trqbva da i se izvini6.ne si bil ti...kvo se opravdava6.postupil si super gadno s momi4eto i ni6to ne te izvinqva.

Радвай се, че и тя явно го знае... спох

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много тъпа постъпка...

Мега фен Аватара на koalka
    Какви са ти чувствата към нея?Навеждаш ме на мисълта, че си само заради секса с нея, за да й кажеш, че ако иска да е с теб да търпи....Ти не й оставаш избор.А ти, замислял ли си се тя дали иска или не ти пука?

Постъпката ти е много грозна. Дори и да държиш на нея, точно тези думи не го показват. Първия път за момичето е нещо много специално, а представи си как се е почувствала след думите ти. Явно много те обича щом след казаното е останала. Дължиш и едно огромно извинение. И повече да не се повтаря
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    xxaxaxa mnogo qko si postapil radva6 ! \
    znae6 li sega za izvineniq i dylji6 edno mnogo qko ebane

Фен
    Град
    v ku6ti
    Mnogo gruba gre6ka si napravil,no nie momi4etata tarpim kogato obi4ame nqkogo taka 4e moje i d ane razbere6 ot neq kakvo misli po vaprosa.
    P.S.Pove4e ne pravi takiva raboti
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xxaxaxa mnogo qko si postapil radva6 ! \
    znae6 li sega za izvineniq i dylji6 edno mnogo qko ebane
    Много умно от твоя страна!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Постъпил си много грозно! За едно момиче първият път е нещо специално, не някой да и вика "Ако искаш да си с мене ще търпиш". Това показва твоята безотговорност към това, което правиш и към самата нея. Щом я е боляло е трябвало да спреш. Сега и дължиш едно огромно ИЗВИНЕНИЕ, е то няма да поправи нещата... Но друго не ти остава, вече си направил грешните стъпки!
    ахам ахам, доста правилно

Повече от фен
    Честно казано, си ибахти нечувствителния и егоистичен селянин. Ако искала да е с теб да търпи. Ей заради такива твои изречения я е боляло, заради това че си го набивал без никаква нежност, и заради това че не си я предразположил. Аз ко съм едно момиче... аз да ти се отдам, да си загубя чистотата с тебе, и ти да ми викаш "трай ма" директно те центрирам в ташаците дигам си гащите и не те поглеждам повече. Тъпан!

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    Честно казано, си ибахти нечувствителния и егоистичен селянин. Ако искала да е с теб да търпи. Ей заради такива твои изречения я е боляло, заради това че си го набивал без никаква нежност, и заради това че не си я предразположил. Аз ко съм едно момиче... аз да ти се отдам, да си загубя чистотата с тебе, и ти да ми викаш "трай ма" директно те центрирам в ташаците дигам си гащите и не те поглеждам повече. Тъпан!
    Йеес бе!!! Браво- точно така!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Йеес бе!!! Браво- точно така!

Мноооого яко казано...от момче Много правилно!!!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Кефиш!
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

x@ctly!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    axXAxaxAa бахти ултиматума! Малоумник! Момичето наистина иска да е с тебе следкато е останала след подобно изказване. Тъпак! Бъди по-мил!
    Добавям: ИДИОТ! МАЛОУМНИК! ПРОСТАК!
    Ей ако някой ми каже тва го отебавам веднага >.<
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си