- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravilno li postapih ili ne ?
S gajdeto mi praihme sex za 1vi pat ( az sam na 17 tq na 15 ) tq e devstvena az ne .... Kato po4nah da i go vkarvam kaza 4e q boli ama az i kazah ako iska da e s mene da tarpi i tq produlji no vupreki tova mranka6e 4e q bolqlo dosta ?
Chesno kazano dosta grubo si se izrazil ama e taka ne moje bez bolka -dori i minimalna pak q ima za tova trqbva da poturpi malko v nachaloto !ama naistina mn jestoko si q naredil![]()
axXAxaxAa бахти ултиматума! Малоумник! Момичето наистина иска да е с тебе следкато е останала след подобно изказване. Тъпак! Бъди по-мил!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Постъпил си много грозно! За едно момиче първият път е нещо специално, не някой да и вика "Ако искаш да си с мене ще търпиш". Това показва твоята безотговорност към това, което правиш и към самата нея. Щом я е боляло е трябвало да спреш. Сега и дължиш едно огромно ИЗВИНЕНИЕ, е то няма да поправи нещата... Но друго не ти остава, вече си направил грешните стъпки!
da ama posle i haresa ..... i se edno ni6to ne e stanalo ne mi se razsurdi... a seedno ne bqh az ne iskah da i go kaja nz 6to taka postapih
a prosto ne bqh az be hora o6te sajalqvam ne iskah da i go kaja![]()
Сега очаквам да ми кажеш, че е било от възбудата... Не че е невъзможно, даже напротив...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
хора просто незнам.... сеедно не бях аз ... по принцип съм много мил с момичетата
Виждаме колко си мил!
ti si mnogo zle.kak moje da kaje6 takova ne6to?!?sega vednaga kato se vidite trqbva da i se izvini6.ne si bil ti...kvo se opravdava6.postupil si super gadno s momi4eto i ni6to ne te izvinqva.![]()
Радвай се, че и тя явно го знае... спох
Много тъпа постъпка...
Какви са ти чувствата към нея?Навеждаш ме на мисълта, че си само заради секса с нея, за да й кажеш, че ако иска да е с теб да търпи....Ти не й оставаш избор.А ти, замислял ли си се тя дали иска или не ти пука?
Постъпката ти е много грозна. Дори и да държиш на нея, точно тези думи не го показват. Първия път за момичето е нещо много специално, а представи си как се е почувствала след думите ти. Явно много те обича щом след казаното е останала. Дължиш и едно огромно извинение. И повече да не се повтаря![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
xxaxaxa mnogo qko si postapil radva6 !\
znae6 li sega za izvineniq i dylji6 edno mnogo qko ebane![]()
Много умно от твоя страна!Първоначално написано от Анонимко
ахам ахам, доста правилноПървоначално написано от BloodSoul
Честно казано, си ибахти нечувствителния и егоистичен селянин. Ако искала да е с теб да търпи. Ей заради такива твои изречения я е боляло, заради това че си го набивал без никаква нежност, и заради това че не си я предразположил. Аз ко съм едно момиче... аз да ти се отдам, да си загубя чистотата с тебе, и ти да ми викаш "трай ма" директно те центрирам в ташаците дигам си гащите и не те поглеждам повече. Тъпан!
Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
Мноооого яко казано...от момчеМного правилно!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Кефиш!Първоначално написано от Snoopy_
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
x@ctly!Първоначално написано от Snoopy_
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Добавям: ИДИОТ! МАЛОУМНИК! ПРОСТАК!Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Ей ако някой ми каже тва го отебавам веднага >.<
I love you...