- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravilno li postapih ili ne ?
Ей ти си много груб беПървоначално написано от Sajelqva6tiq
![]()
Леле абе момичета как понасяте да сте с по-големи като се държът тъка бе те не всичките са такива.. А на тебе ой ти пожелавам да случиш на някоя перверзна да ти бутне вибратор в дупето и да каже "Ако искаш да си с мене ще търпиш: да еба...
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Правилно си постъпил. Иначе нямаше да я нaебеш още дълго време. А явно не е умряла от болка?! Нали такаПървоначално написано от Sajelqva6tiq
![]()
Обикновено момичетата се лигавят малко повече от необходимото и преиграват с ролята на "първия път", хубаво е че не си се поддал на тази манипулация и си си свършил работата![]()
А ти идиот такъв си толкова зле, че няма на къде!!! Аре ти да се родиш жена с девствена ципа а да видиме дали нема да те боли бе. То е много лесно така да говориш ама кога е така при първия ти път те ръгат без капка нежност и предразполагаме (да, точно така ми беше първия път) тогава ще говориш... Били сме се превземали... Ей заслужаваш да ти напъхат един вибратор отзад да видиш дали няма да те боли. Е ще кажа, че при нас е нещо такова. Деаба като не знаеш си затваряй тъпия плювалник и мълчи...Първоначално написано от Kulio Gangstera
Нямало да я наебе дълго време... Абе той ако я обича ще трае ако трябва 5 години бе! А ако не е готов да го направи за кво да е с него...
Така че хвани МЛЪКНИ и не прави тъпи изказвания щото си ултра ама УЛТРА зле!
(пф сори ама не се стърпях...)
Абе вие мъжете понякога сте големи егоисти бе... Направо заслужавате Азис да ви изебе всичките и да видите кво е приятно да си гледате само вашия кеф... А на момичето дали му е приятно НА КОЙ МУ ПУКА БЕЕЕ?!?!?!
Оф... зле сте...
I love you...
тъпо си й казал... трябваше да я успокоиш по някакъв начин, че това е нормално и т.н.... подтисни селското в себе си![]()
обичам дениту ми{}
Alerta, по-леко де, не се пали толкова... да не си спала на криво снощи?![]()
Човека пита да ли правилно е постъпил и от мъжка гледна точка, както и да се погледне е постъпил правилно. Иначе си права, че ви боли жените и т.н. ама ако не изтърпи тая болка има да си отлагат, отлагат... Щом веднъж се е навила, за кво му е да я изпуска? После па ше излезе, че е глупак и е опуснал момента. Щото има и такива случаи.![]()
И съм съгласен с теб, че трябва да е по-нежно разбира се. Но има си сега и некой са чобани, дадеш им и ръгат, кво да се прави?! Все пак не се умира от тва, тъй че и да те заболи, ше ти мине, на другия път ше ти е по-готино, па и се като гледам така момичетата, различно е, една я боляло, друго не, трета кръв и текло, някоя нямала нищо и т.н.
Въпросът беше такъв и му отговорих принципно, че е избрал по-правилния вариант, според мен за конкретната ситуация![]()
оо пич мноу лошо си се осрал кофти постъпка намери начин да й се извиниш по начин,който тя да не забрави
Е според мене пък не е прав... Я се постави на мястото на едно момиче и помисли дали ще ти стане приятно някой да ти каже такова нещо... Някой, който обичаш...Първоначално написано от Kulio Gangstera
I love you...
хахахахаххахахааха пич ти ме разби![]()
По-скоро е правилно, но е могло и по-нежно да мине
ee malko gadno si postypil
spored men trqbva da i se izvini6
no znam li kak.....
ИДИОТ !!!Първоначално написано от Sajelqva6tiq
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.