.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    На Луната :)

Re: Pravilno li postapih ili ne ?

Цитирай Първоначално написано от Sajelqva6tiq
    S gajdeto mi praihme sex za 1vi pat ( az sam na 17 tq na 15 ) tq e devstvena az ne .... Kato po4nah da i go vkarvam kaza 4e q boli ama az i kazah ako iska da e s mene da tarpi i tq produlji no vupreki tova mranka6e 4e q bolqlo dosta ?
    Ей ти си много груб бе Леле абе момичета как понасяте да сте с по-големи като се държът тъка бе те не всичките са такива.. А на тебе ой ти пожелавам да случиш на някоя перверзна да ти бутне вибратор в дупето и да каже "Ако искаш да си с мене ще търпиш: да еба...
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

S gajdeto mi praihme sex za 1vi pat ( az sam na 17 tq na 15 ) tq e devstvena az ne .... Kato po4nah da i go vkarvam kaza 4e q boli ama az i kazah ako iska da e s mene da tarpi i tq produlji no vupreki tova mranka6e 4e q bolqlo dosta ?
    Правилно си постъпил. Иначе нямаше да я нaебеш още дълго време. А явно не е умряла от болка?! Нали така
    Обикновено момичетата се лигавят малко повече от необходимото и преиграват с ролята на "първия път", хубаво е че не си се поддал на тази манипулация и си си свършил работата

Град
    In Your Mind

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Правилно си постъпил. Иначе нямаше да я нaебеш още дълго време. А явно не е умряла от болка?! Нали така
    Обикновено момичетата се лигавят малко повече от необходимото и преиграват с ролята на "първия път", хубаво е че не си се поддал на тази манипулация и си си свършил работата
    А ти идиот такъв си толкова зле, че няма на къде!!! Аре ти да се родиш жена с девствена ципа а да видиме дали нема да те боли бе. То е много лесно така да говориш ама кога е така при първия ти път те ръгат без капка нежност и предразполагаме (да, точно така ми беше първия път) тогава ще говориш... Били сме се превземали... Ей заслужаваш да ти напъхат един вибратор отзад да видиш дали няма да те боли. Е ще кажа, че при нас е нещо такова. Деаба като не знаеш си затваряй тъпия плювалник и мълчи...
    Нямало да я наебе дълго време... Абе той ако я обича ще трае ако трябва 5 години бе! А ако не е готов да го направи за кво да е с него...
    Така че хвани МЛЪКНИ и не прави тъпи изказвания щото си ултра ама УЛТРА зле!
    (пф сори ама не се стърпях...)
    Абе вие мъжете понякога сте големи егоисти бе... Направо заслужавате Азис да ви изебе всичките и да видите кво е приятно да си гледате само вашия кеф... А на момичето дали му е приятно НА КОЙ МУ ПУКА БЕЕЕ?!?!?!
    Оф... зле сте...
    I love you...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    тъпо си й казал... трябваше да я успокоиш по някакъв начин, че това е нормално и т.н.... подтисни селското в себе си
    обичам дениту ми {}

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Alerta, по-леко де, не се пали толкова... да не си спала на криво снощи?

Човека пита да ли правилно е постъпил и от мъжка гледна точка, както и да се погледне е постъпил правилно. Иначе си права, че ви боли жените и т.н. ама ако не изтърпи тая болка има да си отлагат, отлагат... Щом веднъж се е навила, за кво му е да я изпуска? После па ше излезе, че е глупак и е опуснал момента. Щото има и такива случаи.

И съм съгласен с теб, че трябва да е по-нежно разбира се. Но има си сега и некой са чобани, дадеш им и ръгат, кво да се прави?! Все пак не се умира от тва, тъй че и да те заболи, ше ти мине, на другия път ше ти е по-готино, па и се като гледам така момичетата, различно е, една я боляло, друго не, трета кръв и текло, някоя нямала нищо и т.н.

Въпросът беше такъв и му отговорих принципно, че е избрал по-правилния вариант, според мен за конкретната ситуация

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    оо пич мноу лошо си се осрал кофти постъпка намери начин да й се извиниш по начин,който тя да не забрави

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Alerta, по-леко де, не се пали толкова... да не си спала на криво снощи?

Човека пита да ли правилно е постъпил и от мъжка гледна точка, както и да се погледне е постъпил правилно. Иначе си права, че ви боли жените и т.н. ама ако не изтърпи тая болка има да си отлагат, отлагат... Щом веднъж се е навила, за кво му е да я изпуска? После па ше излезе, че е глупак и е опуснал момента. Щото има и такива случаи.

И съм съгласен с теб, че трябва да е по-нежно разбира се. Но има си сега и некой са чобани, дадеш им и ръгат, кво да се прави?! Все пак не се умира от тва, тъй че и да те заболи, ше ти мине, на другия път ше ти е по-готино, па и се като гледам така момичетата, различно е, една я боляло, друго не, трета кръв и текло, някоя нямала нищо и т.н.

Въпросът беше такъв и му отговорих принципно, че е избрал по-правилния вариант, според мен за конкретната ситуация
    Е според мене пък не е прав... Я се постави на мястото на едно момиче и помисли дали ще ти стане приятно някой да ти каже такова нещо... Някой, който обичаш...
    I love you...

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    хахахахаххахахааха пич ти ме разби

Град
    София
    По-скоро е правилно, но е могло и по-нежно да мине

Spored men tova e mn grozna postapka,ne bi trqbvalo da q zadaljava6 po tozi na4in.Naistina bez bolkata ne moje,no da i postavq6 takiva ultimatomi e tapo spoder men!

ee malko gadno si postypil
    spored men trqbva da i se izvini6
    no znam li kak.....

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

ИДИОТ !!!
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си