- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tapo Mi Stana
re6ih da pisha poneje dnes naistina mi stana mnogo tapo...bqhme s priqtelq mi i o6te edin poznat na kafe laf4e tfa onova i te iskaha da hodqt da gledat nqkaf ma4 v evrofutbol ili po to4no da zalagat tam da vidqt kak e polojenieto... a az ne obi4am izob6to ma4ovete i im kazah mi az 6te si hodq a vii kato iskate otivaite v evrofutbol... i kakvo se okaza sled 1 4as zvanq na pr mi i pitam kfo praite ve? - mi na sq sme na kra4ma i az 4e kak se ozovahte tam puk -mi na nii otidohme za 10 min v evrofurbol i re6ihme da doidem tuk ( za edno zavedenie/kra4ma stava vapros)
e vie kak bihte se po4uvstvali i 6te6e li da se po4uvstvate gadno ave s edna duma kak 6tqhte da reagirate
6tqh da mu otreja sexa za 1sedmicaili ako smqta6 4e nqma da izdarji6 prosto postapi po podoben na4in i ti!!!
Ти сама си решила да си тръгнеш, никой не те е гонил, какво се оплакваш? Искаш като са свършили така бързо да ти звъннат отново, защото ще ходят на кръчма ли.. щом си се делнала от тях, не се оплаквай,че не са ти звъннали... и аз не бих звъннала на гаджето си, ако се отцепи от мен, защото му е тъпо..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ахх обичам хора който пишат за това как са се гаврили с тях в публични форумиПървоначално написано от razlichna
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Първоначално написано от razlichna
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Гадно е постъпил можеше да каже че няма да се бавят при положение че зане че не обичаш футбола... и после щяхте да идете заедно на кръчма спри му секса за 1 седмица нека му е гадно да знае за другия път![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
opredeleno e postapil egoisti4no ili e zabravil za teb....trqbva da si HAPPY kogato si s nego ne da sku4aie6.... napravi ne6to po tozi vapros...
![]()
Gadni4ko e ama ti sama si re6ila d asi tragne6
Уф най-много ги мразя тия номера и преди ми ги правеха.Ми аз се чувствах мн тъпо,като се случваше подобно нещо.Както каза even_in_death излез и ти с някви твои приятелки и не го викай.Той като ти се обади казваш изведнъж ни скимна.
Не мисля, че бих се почувствала гадно.Ти си си тръгнала, а можеше да отидеш с тях на Евбофутбол.Никой не те е гонил или нещо такова.Отишли са на кръчма, какво толкова?
В крайна сметка ти сама си решила да си тръгнеш, никой не те е принуждавал. Какво лошо има, че са отлишли на кръчма без теб. Не ми се вярва да си давате отчет за всяко свое действие. Не ми се и вярва и той да е постоянно с теб, когато се виждаш с приятелки. Така че няма нищо лошо в това, че са отишли само приятели, всеки има право на лична свобода.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!