.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    asdfgh
    Guest
    abe chovek kak na klitora shte e po hubavo a i tochno na klitora spored mene e nevyzmojno zashtoto e edno super malko topchence a i moejsh da si zagubish chuvstvitelnostta (vijdala sm bysh na samiq si klitor i e super grozno zashtoto toi se podyva i stava 20 pyti po golqm ot normalnoto )... men me preduprediha za syshtoto neshto no sm si nared .. mislq che ne si me razbrala obicata mi e na sramnite ustni nad klitora ... a neznam malko sm mazohist ama izobshto ne me bolq imashe samo malko diskomfort

Абе Вие сте луди, всички момичета сте полудяли по това да си слагате обици на срамните част... да на езика е готино както и на пъпа, но специялно на срамните части, 80% от момчетата не ги кефят такива работи...
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Град
    nqkade u mahalata
    дамммммм не бих отказал гаджето ми да има обица там , долу мисля че ще е доста интересно .. и перверзно :P

тва ще е мн маняшко ама тоя дет щи прави пиарсинга сигурно щи пръсне митрата

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Амиииии болката е ужасна мен лично много ме боля.. после не трябва да правиш секс около 1-2 месеца
    А за това на езика наистина при секи е различно ,аз не почустрах никаква болка там
    е жалко за секса... 2 месеца са мноооооооого

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    баси чак ме заболя клитора докат го четах иначе аз искам на едната малка срамна устна (намираща се под клитора) това лошо ли е?

ooouuu spored men 6te sa aaaadddsssskiii bolki!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    обецата на главичката на пениса е култ просто, един приятел има

за клитора нещо ме съмнява как ще зарасне после, ако успея да преживея болката на слагането и няма ли слагането да ми убие половината нервни клетки точно там
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    тоя вид пиерсинг Принц Алберт се нарича и на мен лично ми изглежда изключително болезнен..пък и не искам да си представям мацка с такова ще носи по-впити дънки..

Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Хм... Не е точно на клитора, ама айде. Не одобрявам пиърсингите долу. С извинение на кого ще си показваш толкова оная работа? Изглежда ми к*рвенско!
    ooy i az sam na sa6toto mnenie
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Нямам пиърс там долу, но изхождайки от опита (т.к. имам пиърс на пъпа и езика, както и татус на доста нежно място) си мисля, че по-голяма болка от пробиване на езика човек не може да изпита (що се отнася до пиърсинги). Дори "рисуването" на татуировката не боля толкова.
    тва са глупости,при всеки си е различно..аз имах обица на езика,но се наложи да я махна..минаха повече от 3 месеца,дупката зарастна,остана само малко вдлъбнато от горната страна на езика(отдолу си беше плътно затворено) иии вчера(както споменах вече и на malka_sladuranka ) след като си измих зъбитеее реших,че пак искам обица там,дезинфекцирах си тая първата,с дългия щифт,хванах си езика,прицелих се и се пробих самичка..нямаше кръв,хич не ме боля..тъй че нз - просто при всеки е различно.
    мен пък на ушите много лесно ми се възпаляват

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Хм... Не е точно на клитора, ама айде. Не одобрявам пиърсингите долу. С извинение на кого ще си показваш толкова оная работа? Изглежда ми к*рвенско!
    ooy i az sam na sa6toto mnenie
    И двамата или нямате пиърсинги, или сте...не знам какъв епитет да използвам. Пиърсингът се прави не за да го гледат другите, а за да му се радваш ти. Аз имам 3 на ушите и през повечето време съм с пусната коса. По вашата логика от тях няма смисъл.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    тва са глупости,при всеки си е различно..аз имах обица на езика,но се наложи да я махна..минаха повече от 3 месеца,дупката зарастна,остана само малко вдлъбнато от горната страна на езика(отдолу си беше плътно затворено) иии вчера(както споменах вече и на malka_sladuranka ) след като си измих зъбитеее реших,че пак искам обица там,дезинфекцирах си тая първата,с дългия щифт,хванах си езика,прицелих се и се пробих самичка..
    sama?

Мега фен
    МНОГО е глупаво да си дупчиш езика сам. Хора, които дупчат, не се дупчат на доста места сами...а някой си, който е имал там, ще се продупчи сам. Лелеллелеле! И не знаете ли, че ако веднъж ти се прецака някой пиърсинг, няма смисъл да слагаш нов на същото място?

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Един от даскало се опита сам да се обреже...После 4 месеца в болница , замлко да си прережа вената...

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    МНОГО е глупаво да си дупчиш езика сам. Хора, които дупчат, не се дупчат на доста места сами...а някой си, който е имал там, ще се продупчи сам. Лелеллелеле! И не знаете ли, че ако веднъж ти се прецака някой пиърсинг, няма смисъл да слагаш нов на същото място?
    ПЪРВО - моят пиерсинг не е паднал и тялото ми не го е отхвърлило.Трябваше да ме оперират с пълна упойка и следователно да си махна всички обици в устата(2),за да могат да ме интубират спокойно.
    ВТОРО - аз не съм си целила наслуки мястото с риск да засегна някоя вена и да си пукна в банята.Обясних,че имаше следи къде е бил пиерсинга преди.ДОри и аз не съм толкова луда(или глупава).
    ТРЕТО - не подстрекавам към подобни действия.Просто дадох пример,че при всеки е различно.Момичето от първата страница го е боляло най-много там,мен пък изобщо.
    Точка.

Мега фен
    А как си го видяла? Трудно ще гледаш в огледало и ще дупчиш едновременно. Тези неща се правят при хора, които разбират!

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А как си го видяла? Трудно ще гледаш в огледало и ще дупчиш едновременно. Тези неща се правят при хора, които разбират!
    аз като гледам в огледалото,очите ли си гледам според теб?
    и да искам не мога да си огледам езика без огледало,нз при теб как стои тоя въпрос.

Мега фен
    Не измествай темата.

Град
    вввдотайемапигдотком
    е не,обяснявам просто,щото ме изкара шантавел

Мега фен
    Според мен си луда.

Град
    вввдотайемапигдотком
    да,и това го знаем

Мега фен Аватара на quench
    аз само знам,че с жена с обица на клитора може да се измислят повече "забавления"
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    abe vie dobre li ste we xaxa obica na klitora na ezika tova samo kurvite go pravat izvinqvaite ne iskam da vi obidq no si e taka .

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe vie dobre li ste we xaxa obica na klitora na ezika tova samo kurvite go pravat izvinqvaite ne iskam da vi obidq no si e taka .
    Вили,чу ли - и ти трябва да имаш пиърсинг,нали си Дет курва? пахахахахахаха!!!!

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си