- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Obica na klitora :)
abe chovek kak na klitora shte e po hubavo a i tochno na klitora spored mene e nevyzmojno zashtoto e edno super malko topchence a i moejsh da si zagubish chuvstvitelnostta (vijdala sm bysh na samiq si klitor i e super grozno zashtoto toi se podyva i stava 20 pyti po golqm ot normalnoto )... men me preduprediha za syshtoto neshto no sm si nared .. mislq che ne si me razbrala obicata mi e na sramnite ustni nad klitora ... a neznam malko sm mazohist ama izobshto ne me bolq imashe samo malko diskomfort
Абе Вие сте луди, всички момичета сте полудяли по това да си слагате обици на срамните част... да на езика е готино както и на пъпа, но специялно на срамните части, 80% от момчетата не ги кефят такива работи...
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
дамммммм не бих отказал гаджето ми да има обица там , долу мисля че ще е доста интересно .. и перверзно :P
тва ще е мн маняшко ама тоя дет щи прави пиарсинга сигурно щи пръсне митрата
е жалко за секса... 2 месеца са мноооооооогоПървоначално написано от ninsy
![]()
баси чак ме заболя клитора докат го четахиначе аз искам на едната малка срамна устна (намираща се под клитора) това лошо ли е?
![]()
![]()
![]()
ooouuu spored men 6te sa aaaadddsssskiii bolki!
обецата на главичката на пениса е култ просто, един приятел има![]()
за клитора нещо ме съмнява как ще зарасне после, ако успея да преживея болката на слагането и няма ли слагането да ми убие половината нервни клетки точно там![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
тоя вид пиерсинг Принц Алберт се нарича и на мен лично ми изглежда изключително болезнен..пък и не искам да си представям мацка с такова ще носи по-впити дънки..![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ooy i az sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от BloodSoul
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
тва са глупости,при всеки си е различно..аз имах обица на езика,но се наложи да я махна..минаха повече от 3 месеца,дупката зарастна,остана само малко вдлъбнато от горната страна на езика(отдолу си беше плътно затворено) иии вчера(както споменах вече и на malka_sladurankaПървоначално написано от Cuddly
) след като си измих зъбитеее реших,че пак искам обица там,дезинфекцирах си тая първата,с дългия щифт,хванах си езика,прицелих се и се пробих самичка..нямаше кръв,хич не ме боля..тъй че нз - просто при всеки е различно.
мен пък на ушите много лесно ми се възпаляват![]()
И двамата или нямате пиърсинги, или сте...не знам какъв епитет да използвам. Пиърсингът се прави не за да го гледат другите, а за да му се радваш ти. Аз имам 3 на ушите и през повечето време съм с пусната коса. По вашата логика от тях няма смисъл.Първоначално написано от f1s714e70
sama?Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
МНОГО е глупаво да си дупчиш езика сам. Хора, които дупчат, не се дупчат на доста места сами...а някой си, който е имал там, ще се продупчи сам. Лелеллелеле! И не знаете ли, че ако веднъж ти се прецака някой пиърсинг, няма смисъл да слагаш нов на същото място?
Един от даскало се опита сам да се обреже...После 4 месеца в болница , замлко да си прережа вената...
ПЪРВО - моят пиерсинг не е паднал и тялото ми не го е отхвърлило.Трябваше да ме оперират с пълна упойка и следователно да си махна всички обици в устата(2),за да могат да ме интубират спокойно.Първоначално написано от `Death`Whore`
ВТОРО - аз не съм си целила наслуки мястото с риск да засегна някоя вена и да си пукна в банята.Обясних,че имаше следи къде е бил пиерсинга преди.ДОри и аз не съм толкова луда(или глупава).
ТРЕТО - не подстрекавам към подобни действия.Просто дадох пример,че при всеки е различно.Момичето от първата страница го е боляло най-много там,мен пък изобщо.
Точка.
А как си го видяла? Трудно ще гледаш в огледало и ще дупчиш едновременно. Тези неща се правят при хора, които разбират!
аз като гледам в огледалото,очите ли си гледам според теб?Първоначално написано от `Death`Whore`
и да искам не мога да си огледам езика без огледало,нз при теб как стои тоя въпрос.
Не измествай темата.![]()
е не,обяснявам просто,щото ме изкара шантавел![]()
Според мен си луда.![]()
да,и това го знаем![]()
![]()
аз само знам,че с жена с обица на клитора може да се измислят повече "забавления"
abe vie dobre li ste we xaxa obica na klitora na ezika tova samo kurvite go pravat izvinqvaite ne iskam da vi obidq no si e taka .
Вили,чу ли - и ти трябва да имаш пиърсинг,нали си Дет курва? пахахахахахаха!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()