.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    зле
    Guest

зачервено...

ми ще се опитам да опиша проблема доколкото мога.. значи имам зачервено долу отстрани на срамните устни от където започва самото бедро от вътрешната страна между краката.. самата свивка при крака и половите органи (надявам се се ориентирахте къде е ..)..мислех че е или нещо от бръсненето и се е възпалила кожата или пък от дрехи нещо се е протрило или от бикините.. ама то не минава вече 2 седмици май.. и се чудя какво е това значи зачервено е, понякога ме сърби, не бих казала че ме боли, освен това кожата се бели там на бели люспички.. даже мисля че прилича на рана и понякога е леко влажна.. може би е кръв ли или някаква течност не знам.. много е странно и ме притеснява, девствена съм и едва ли е нещо по полов път предавано.. мазах го с крем здраве но напоследък не съм..
    оф вие имали ли сте такова нещо !?!?!?

Голям фен
    По-скоро прилича на някакба гъбична инфекция. Иди при личния лекар, няма да можеш да се оправиш от съвети тук.

зле
    Guest
    това възможно ли е да ми мине с течение на времето без да го пипам или мажа с нещо ?!?! много много нямам време и нерви да ходя по лекари

JlyHKa``
    Guest

am

emi az ne sam lekar ne gi razbiram tezi ne6ta no eventualno ako ne si dobre s higienata moje da e ot tova.No ako si dobre moqt savet e da ne obuva6 stegnato belio i da ne go pritesqva6 mqstoto.Pak ako ne se opravi6 do 1 sedmica po dobre varvi na lekar.Drugo ne se se6tam kakvo moje6 da napravi6.Aide uspeh i se opravqi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си