.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Кожичка

Guest

Кожичка

Проблема е че кожичката на пениса ми не може да се разтвори така че да си оголя главичката, започва да боли много и да се зачервява. На мен това не ми пречи , но ми казаха че трябвало да отида на хирург, защото вътре можело да станат инфекции . Та искам да попитам има ли опасност ако използвам малко повече сила ,за да я издърпам назад или може да стане нещо неприятно? И изобщо има ли причина да се тормозя с това нещо?

Недей рискува ами си отиди на хирург, да не земи да стане после нещо, с тия неща шега не бива. Отиди на лекар за по-сигурно и оправете ако има проблем...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Повече от фен

Re: Кожичка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Проблема е че кожичката на пениса ми не може да се разтвори така че да си оголя главичката, започва да боли много и да се зачервява. На мен това не ми пречи , но ми казаха че трябвало да отида на хирург, защото вътре можело да станат инфекции . Та искам да попитам има ли опасност ако използвам малко повече сила ,за да я издърпам назад или може да стане нещо неприятно? И изобщо има ли причина да се тормозя с това нещо?

Брат виж във "Важни"
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Guest
    Pi4 s fimoza si. I az biah taka ,daze v4era me operiraha.Otiva na lekar
    gadna prozedura e ama burzo minava.Are uspeh

ВАЖНО!!!
    Guest

гледай сега

гледай сега пич. когато ти е абсолюютно отпуснат и малък, хващаш и дърпаш силно и рязко назад (може и малко да те заболи). ако успееш да я издърпаш, раздвижи ръка малко, да ти се втвърди парчето и като се надървиш, ако си успял да я задържиш ЗАД главичката, начи пенисът ти е перфектен... малко като опъваш всеки ден и ще стане. няма проблеми.

обаче, ако не можеш да я задържиш зад главичката, тогава работата е за рязане - трябва да ходиш на лекар. другият вариант в този случай е да правиш секс с покрита главичка, което според мен е тъпо и гадно...

пробвай тези неща, ако има нещо, пиши пак.

успех!

neznam !4uval sum za tva !ama mai hirurg tree
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си