.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    .,/,/,.l
    Guest

dali trqbva da e taka

pravila sum seks 4etri pati no vse o6te imam 4uvstvoto 4e imam devstvena cipa dali trqbva da e taka

deusex
    Guest

eh

ami NE ne trqbva da e taka
    abe macka ti na kolko godini si???
    za6toto vaprosa ti leko kazano e glupav... a ako ne si sigurna za cipata moje6 i s ry4i4ka da se proveri6 ili ela az da proverq

Повече от фен
    възможно е. в редки случай има така наречената еластична ципа. при секс се пробива на едно място доколкото да влезе, но не се пробива на цяло (една позната е така) иди на лекар ако много те интересува или те притеснява по някакъв начин.

Супер фен
    Taka se poluchava,zashtoto moje bi vse oshte ne si sviknala.Sled izvestno vreme i povechko praktika vsichko shte e ok

ман
    Guest

Re: dali trqbva da e taka

Цитирай Първоначално написано от .,/,/,.l
    pravila sum seks 4etri pati no vse o6te imam 4uvstvoto 4e imam devstvena cipa dali trqbva da e taka
    Това е защото още си тясна

Фен
    Град
    v ku6ti
    Poprincip himenat se razkusva napulno sled purvoto rajdane taka 4e ne se 6a6kai,absoliutno normalno e da ne e razkusan napulno
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    и как по точно го усещаш това нещо

Мега фен
    Град
    SF
    Много ми е странно как то4но усещаш, 4е все още имаш девствена ципа
    Така или ина4е, възможно е да не ти е разкъсана напълно, примерно защото ти е по-еласти4на. Оба4е в пове4ето слу4аи след първия път се разкъсва и с тва се приклю4ват нещата

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Не е нормално, но е възможно да е така
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    възможно е. в редки случай има така наречената еластична ципа. при секс се пробива на едно място доколкото да влезе, но не се пробива на цяло (една позната е така) иди на лекар ако много те интересува или те притеснява по някакъв начин.
    Ей,голям специалист по девствеността и девствените ципи се извъди. Теб боля ли те първия път? Скъса ли ти се ципата както трябва?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ей,голям специалист по девствеността и девствените ципи се извъди. Теб боля ли те първия път? Скъса ли ти се ципата както трябва?
    може пък и да разбира човека бе и ти не си много компетентна ама се обаждаш

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: dali trqbva da e taka

Цитирай Първоначално написано от .,/,/,.l
    Скъсана ти е ципата, нормално е да те боли първите пъти, защото не си свикнала и си все още тясна. Мен ме болеше също! А да не ти е скъсана ципата, има такава възможност, но ципата трябва да ти е разтеглива, но не съм срещата такива случай.

Град
    plovdiv
    най вероятно ципата ти отдавна я няма но просто не можеш да свикнеш с това

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    и как по точно го усещаш това нещо
    И на мене тва ми е интересно... от кога ципата се усеща
    0.о
    Та... не е верно, че ципата и задължително е разкъсана. Има някои, които доста след като го направят за 1 път не им се разкъсва... просто е по-еластична...
    I love you...

mislq 4e e taka 6toty si tqsna...abe dedaznam moji i cipata da e elasti4na

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ей маруло тъпа! Ако имаш комплекси че мъж знае повече за сливата ти от самата тебе иди си ги искарай някъде другаде. Аз помагам на момичето защото за разлика от теб се интересувам от нещата които правя, а не мисля че всичко с практика се научава. Ако не си видяла пиша само където съм компетентен, а не на всякъде. Говорил съм с момичето това което написах тука не е нито моя нито нейна измислица а гинекологична диагноза!

П.С. Извинявам се на другите за острите думи, изтървам си нервите понякога, които е чел други мои постове знае че не ми е практика. Извинявам се пак.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си