.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Аз главно от това се интересувах идеу как да се запозная иначе много ги омайвам след като се запозная.Но незнам какво да правя чудя се още да ли да се запознавам защото само се патя и незнам вече.Последните ми приятелки само ме ядосваха и ме нараняваха и аз ги зарязах.И незнам да ли няма да направа грешка.Тя компанията и е малко страна некви като к***и такива изглеждаи незнам просто!!!

Vladoka rulzzz

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ами то в днешно време повечето изглеждат като к***и .Е, те смятат ,че са секси,а дали наистина са могат да кажат само момчетата.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Абе май размислих!!!Никакво внимание вече два дена незнам сигурно ми се е сторило че иска да се запознаем.Явно така е станало еми пак добре че на време си пролича.
    Vladoka rulzzz

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Явно наистина харесваш това момиче. Съветът ми към теб е : ДЕЙСТВАЙ ! Не прави грешката да чакаш за още знаци от нейна страна. Не му мисли много! Намери начин да се запознаете. Можеш да разбереш например как се пише в чата и да й се включиш "случайно" . Дригият вариант е, чрез общи познати или компания. Ако няма такива не се притесняваш просто да отидеш до нея и да й се представиш. Няма нищо срамно в това. Все пак прието е, момчетата да правят първата крачка, така че може би тя очаква да я заговориш. Ако пък случайно се окаже, че си я разбрал погрешно (което е малко вероятно, защото на нас момичетата винаги ни личи,когато прияваваме интерес към някого ) поне ще прибавиш оше някое момиче в списъка с познатите и приятелите си Стискам палци!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Благодаря ти ми вдъхма хъс който ми требваше.При първа възможност ще се запозная!!!Освен ако пак нещо не ме разобеди!!!
    Vladoka rulzzz

Исках да споделя с вас каква идея ми хрумна да се запозная!!!Една от приятелките ми е роднина нз точно каква мисля че ми е племеница.Ще помоля нея да ме запозна и да разучи какво мисли за мене избраницата ми.Как мислите идеята не е лоша???
    Vladoka rulzzz

Град
    In the clowds
    Видя ли, че намери начин! Идеята е чудесна. Ти си

Нали и аз се учудих как не се сетих да я питам по-рано \/ \/
    Vladoka rulzzz

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    da ti kaja vinagi e razli4no ne moje da se sydi lesno bez da se vidi...oba4e nie momi4etata hlytvame lesno...ii az mn 4esto si haresvam nepoznati..i ne6tata vinagi sa v rycete na sytbata....samo 1 pyt pomolih 1 priqtelka da se zapoznae s nego...a posle da zapoznae i s men...ama be6e gre6ka!!!golqma gre6ka!az sym momi4e i zatova imam 4ustvoto 4e e neredno da pokaja interes...sega pak sam v tva gadno polojenie...ii sytra6no mn se kolebaq dali da deistvam...6toto i toi mai nz kakvo iska...ili ne smee da napravi tva koeto iska..moga da ti kaja 4e daje da ne e zaribena...pak nqq reagira lo6o ako otide6...i osobeno ako i napravi6 nqkoi kompliment 6te si stane dori da ne te e haresvala predvaritelno...a ako situaciqta e takava...prosto smqtai 4e 6te se prysne ot kef..kazvam ti go ot li4en opit prosto si predstavqm kakvo i e...ne se vprqgai..prosto kato q vidi6...ako useti6 4e tova e momenta...4e iska6...4e moje6....prosto go pravi6 i tova e...vse si potarqm 4e ne e tolkova stra6no...moje bi e za6toto ni puka...moje6 prosto da se postarae6 i na neq da i zapuka naistina ti jelaq uspeh!!!s teb sme...i ne zabravqi 4e 6te e strahotno
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Град
    In the clowds
    Хах, престраши ли се? Длъжен си да ни разкажеш как е минало

Намери начин да се запознаеш с нея

Ще се постарая вече в най-скоро време да се запозная!!!
    Vladoka rulzzz

Запознах се народе!!!Довечера ще ви разкажа ако ви интересува че излизам.

Vladoka rulzzz

малеее не е истина... все едно моята история ...смисъл аз съм в същото положение (почти)
    Таааа .... харесах едно момче .... и непрекъснато ни се срещат погледите,но понеже аз съм му кака и съм си наумила да се запозная първа с него,но нещо ме хваща срам малко.... (то човешко)
    Там, под синьото небе,
    ще плаче армия червена;
    Гонзо ще държи в ръце
    купата окървавена.

И пак ще седнат на престола,
    там, под синьото небе,
    пред очите на Апостола,
    наш'те СИНИ БОГОВЕ!

Айде споделяй че ми е адски интересно .... може и да ми помогнеш с нещо ...
    ахахaхаах чувствам се като момче в момента
    Там, под синьото небе,
    ще плаче армия червена;
    Гонзо ще държи в ръце
    купата окървавена.

И пак ще седнат на престола,
    там, под синьото небе,
    пред очите на Апостола,
    наш'те СИНИ БОГОВЕ!

Еми както споменах по напред една нейна приятелка ми е племеница!!!И какво днеска единия час вече ме човърка немога да издържа и викам край отивам в тяхната стая и се запознавам.И слизам на техния етаж и да викна един с мен и какво да видя племеницата ми и тя отпред пред мене и аз само тичам мушкам се между тях прегръщам племеницата.И почвам здр кво праиш и тя еми ще ходя на зъболекар и аз и викам ахм еми аз тебе те тарся отдавна да ме запознаеш с това момиче и се обращам кам моята любов и и викам може ли да се запознаем и тя с мене ли и аз да.Подаде си ръката и се запознахме.И таман тръгват да върът на зъболекар и племеницата ми вика ти да не я харесваш и аз ДА!!!Ей това е в общи линии.

Vladoka rulzzz

Цитирай Първоначално написано от DeViL`s_Daughter
    Айде споделяй че ми е адски интересно .... може и да ми помогнеш с нещо ...
    ахахaхаах чувствам се като момче в момента
    Еми ти направо ми кажи с какво да ти помогна.

wink:
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си