- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Gey li sam ili da?
Tova 4e nqkoi e analno podatliv pravi li go gey ili moje bi e po-blizo do pedal?Kak mislite:Otgovor a-gey;Otgovor B-pedalPredvaritelno blagodarq na majkata auditoriq ot foruma-ooo pak i az kolko sam netakti4en-da ne zabravqme i damite![]()
xaxaxaxax e to ne ti prechi da si gei ili pedal. kak beshe gei i ne obidnata duma ,a pedal e malko po-grubovseki si ima vkus kato si podatliv kvo te burka. to ne se opredelq ot tva a na kude ti klonqt interesite ...kum momcheta ili momicheta
![]()
![]()
![]()
Гей си!. Аз съм лесбий!Първоначално написано от Анонимко
![]()
gei si,no ne mislq,4e ti idva ot vatre,a si go vny6ava6...
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
пфф педал![]()
Просто си човек с пенис. Някои и това нямат...
pedal!!!o da!!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
kva e razlikata mejdu gey i pedal nqkoi da me svetne
отг. В (като вЪ) - не си оригинален![]()
ми незнам.. избери си един от двата варианта ! усепх..
спокоино те ся всички се изпедерастяват не се притесняваи не си само ти ... !Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Анонимко
ами прави те и още как!и за пояснение определението ГЕЙ и ПЕДАЛ са само синоними на хомосексуален мъж/момче...![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Гей,педал...все си ти![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
каква яка реплика как ли никой не се е сетил да я употреби преди...Първоначално написано от hforce
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Малчи бе Педераст
ами според ме си някав идиот които си прави базик
но щом искаш да ти отговаряме започвам
то според мен тези два израза клонят кам едно и също нещо добре натъпкан мъжки полов орган в аналният ти отвор което по принцип е срещу природата ти защото това се явява изходен канал а не входен но в края на краищата кои сме ние да ти казваме какво и каде ще си завреш. Аз на пример адски много мразя педалите и момченцата които си бръснат краката гардите ходят на всякви видове козметични маниполации за обезкосмяване като цяло един мъж трябва да е такъв какъвто е по природа тоест с висчките му дам косми и така като изклиучаем разбирасе хигиените навици та да се върнем на твоя проблем не знам дали знаеш обаче тази гадост която вие наричате полов акт е супер грозна и не хигиенична но, на теб сигорно ти харесва да си удряте тестиите с партниора докато се "унождате" мн ме кефи тоя изразта моя съвет е да си отрежеш пишката и да си я навреш отзад така хем няма да посрамваш мъшкото съсловие хем ще ти е кеф през цялото време
![]()
аиде стига толкова че вече се олисах малко в писането![]()
vij kvo -gei ,pedal,pederast i si4ki takiva zna4at edno i su6to-demek tebe!!!pisna mi ot shibanite vi temi ebavki!edva li te interesuva naseriozno ina4e nqma6e s takiva prosta6ki izrazi da pulni6 foruma s tupni!
abe 4oveka pisal tva e tup ama po tupisa horata nanizali se na ta6aka mu ina4e nqma6 li skupa iahta vili4ka kolekcii ot skupi koli nikuv gei ne si ti si prosto edi 6iban pedal
и аз мисля,че тва е най-верният отговорПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
f@nt@zi@