.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Au,Au,Au skyp i bil,gorkata tq! Abe kak moje izobshto da ima takiva momicheta da se chukat s 5 momcheta osven priqtelq si!I s cqlata si naglost da kazvat haresva mi ,ama i toi mi e skup!Ami kato ti e skup shto ne si hvanesh oshte edin liubovnik da stanat 7 s priqtelq ti!Che to 6 e chisloto na dqvola,pyk i 6 sa munichko,davai s oshte !

ebasi sluchaq!Nakyde otiva sveta!

omg .. v kakva ka6a si?! kogato si s edin 4ovek trqbva da bude6 samo s nego a ne s o6te 5-ima..ima4e nqma smisal ... dano me razbere6 i se opitai da bude6 samo s 1 ako iska6 istinski stabilna vruzka ina4e si igrae6 kurvenski igri4ki (sry no pone az msilq taka)
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо никой не й задава въпроса на колко е
    Както и да е . Аз не одобрявам поведението ти - същинска разгонена кучка . Не можеш ли само с приятеля си да се е*еш .. Ако щеш и по 50 пъти на ден ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Mi sedni i pomisli koi nai te privli4a i tnt ... i izberi 1 ot 6-mata

Re: Аз съм ЗА

Цитирай Първоначално написано от VaN_GoK
    Аз съм твърдо за неангажирашите връзки. А пък и всяка връзка по време на пубертета е необвързваща. Колко сериозен приятел/ка можеш да имаш ппреди да направиш поне 18-19 години???
    az syshto sym za neangajirashtite .. a i na 19 pak nemojesh da si namerish seriozna priqtelka
    8 т. системно- бан по ип и профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си