.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ni6to

Hybrid View

Град
    София

ni6to

ni6to

Guest
    Значи и аз имам такъв проблем. Единствено, което може да се направи е да се наспиваш. Знам че може и да си го чувала вече. Единствената възможност е да си сложиш фон дьо тен с цвета на кожата и отгоре пудра (за да не блести). Аз съм също с доста тъмни сенки и тва ми помага. Само че си сложи не от фон дьо тен-ите за тинейджъри (примерно Color Trend на Avon или подобни), а накакъв за възрастни. За съжаление те са и по-скъпи.

Град
    София
    aa

Guest
    Относно спането - не става дума за един ден да легнеш и да се наспиш! Такова чудо няма да стане! Става дума за някъде поне 2 седмици да се наспиваш всеки ден. Аз по този начин бях успяла да ги намаля. А за грима - не те съветвам да си слагаш всеки ден за у-ще. По-скоро ако ходиш на купон, диско или нещо такова. Иначе съучениците ти ще свикнат да те виждат с грим и ако веднъж не си сложиш ще им се сториш много грозна. Забелязяала съм го при съученички.

P.S. Щом си на 13 би трябвало да си 7-ми клас. А много добре знам какво е да си седми клас - знам че нямаш време да се наспиш и т.н. Все пак мин. година аз бях 7. клас и ми е пределно ясно.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Сестра ми има същия проблем - трябва да ядеш повече плодове и зеленчуци = витамини
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си