.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Guest
    Do tuk prochetoh mnogo gluposti,koito me izumiha.Chesno kazano i az sam si "puhkava" i se staraq da ne premina granicata,za tova tolkova vreme se podlagam na niakakvi adski dieti i t.n.I da si priznaia ne se oplakvam.Obrashta mi se doskatachno vneimanie,ima dosta momcheta,koito me haresvat i prochie.Do sega ne sam chula ot niakoe momche da se oplakva ot tova,che ne mu haresvam.No tova si e individualno.Vseki haresva razlichen tip hora,nezavisimo slabi,debeli,visoki,niski.Vav vseki ima neshto specialno,koeto go pravi nepovtorim i privlekatelen.I kakto e kazano za veseki vlak si ima patnici.
    A na ostanalite puhkavi momicheta iskam da kaja da ne se otchaivat,a da se vzemat v race i da podobrqt sebe si taka che te samite da se haresvat,a ne drugite.Taka tqloto i duha sa v harmoniq.

exploitedneelog
    Guest
    В тази тема елегантно си пролича тоталното изпедерастяване на мъжете...

Харесвате слаби момичета, а?? Които имат андрогенно, наркомански вид и са толкова слаби, че даже не си личи, че са момичета освен по грима??? Аз харесвам нормални момичета, които си поддържат тялото и които не са някакви скелети, нито пък са някакви кюфтета...
    А тези манекенки от Аушвиц, по които така залитат латентните хомота... еммииии сори, ама нали знаете, че модата се диктува от педерасти и те си налагат своите виждания за жената, която едва ли не трябва да прилича на момче... гнусна история... та жената трябва да е нормална без да има сланини или да е някакъв скелет...

ПП. комплекси много има в тази тема...

macka glei sq ne e bash taka.. pri men maika mi e pulni4ka a bashta mi dokolkoto znam strada ot zatlustqvane zvu4i mn`kofti ama e taka.. i poneje az sum im dushterq to i s men e logi4no da stane sushttooto ! samo deto az ne iskam da stava i poneje ne iskam mislq 4e vse oshte imam sili ot prolet do esen da sum navun i da se potq kat ku4e dokato bqgam i da pravq razni razdelni hraneniq .. taka 4e ako edno momi4e ne iska da e pulni4ko ili kakto ti go nare4e "puhkavi4ko" trqbva da se vzeme v ruce a ne samo da se oplakva ina4e na tqh n6 im nqma i ponznavam takiva i nqkoi sa dosta pe4eni kato harakter

Впускате се в ненужни разсъждения и задълбавате много в темата .В крайна сметка всеки с вкуса си - к'вот такова.
    А според мен далаверата е нито да е много слаба нито много дебела "да има къде да се хванеш"
    Аз съм рус .. вашето извинение какво е!?!?

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Аз съм момиче и честно да ти кажа като видя някоя дебелана ми става лошо,защото всички се оплакват,че са дебели,а не правят нищо по въпроса.Повечето тийнове седим по цял ден на компа,не спортуваме,ядем дюнери,пици и сладки неща и после що сме дебели.Никой не казва,че момичето трябва да е супер кльощтаво,но в никакъв случай не трябва да е дебела.Пухкавите момичета си имат своя чар,но трябва да усещаме границата между пукхави и дебели
    Глупости.Пълни глупости.

Хората се намират и се обичат или поне така казват.
    Без значение дали са дебели,грозни,високи,пъпчи и.Така че с твоето здраво компетентно мнение що не си ебеш майката,а?
    Значи аз съм лошата,

съмотни,защото за всеки влак си има пътници.
    Не,всъщност,ти си просто глупава.

\сЪмотни,викаш.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Мега фен Аватара на iiirish
    е, със сигурност не мога да съм в главата на едно момче и да кажа то какво иска от момичето и т.н., но факт е, че много от моите приятели (защото аз се движа предимни в среди с повече момчета в компанията ми) са на мнение, че трябва да имат какво да пипнат. все пак всяко момиче си има чар и каквото и да е винаги могат да се изтъкнат предимства в нея независимо от килограмите

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    На мен ми е чмного интересно какво се разбира под "пухкави" .
    Според мен няма значение "какво е на мода",а е важно човек да се чувства добре в тялото си и да няма комплекси.
    Мисля,че най-важното тялото да е стегнато-и това се постига само чрез спорт.Не виждам нищо привлекателно в едно отпуснато тяло независимо дали момичето е 50 или 60 килограма.

Повече от фен
    Град
    sofia
    na men puhkavite momi4eta mn me kefat ne sum lizbiika prosto mn me kefat na harakter

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от marche
    na men puhkavite momi4eta mn me kefat ne sum lizbiika prosto mn me kefat na harakter
    Характера не се определя от това какво показва кантара

Супер фен
    Град
    sofiq
    spored men puk ne trqbva da se gladuva prosto da se ograni4avat.i 4estno kazano ne vijdam nqkoi debelani da se li6avat i posle bili debeli mi to izqj o6te dve torti i ne sportuvai puk posle debeli.nujni sa nqkoi ograni4eniq i sport mrazq da vidq mlado momi4e s zadnik kato na slon!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ami az sum edna ot tezi, koeto vs nari4ate "кльощави", v smisul ne sum suuuper slaba, no sum pod normalnoto teglo - 47 kila sum 1.70, verno trqbva d ka4a o6te malko.. ama tva nqma zna4anie sega..
    iskam samo d vi kaja, 4e az li4no ne se podlagam n nikakvi dieti, qm si vsi4ko, koeto iskam, daje i v pove4e, no prosto ne moga d nadebeleq.. ot malka vs mi vikat d qm pove4e.. e, qm, ama ne stava, moej bi za6toto sum super energi4na i sportuvam i si izkarvam enegriqta po tozi na4in.. ne znam..haha, razkazah si jivota, kakto i d e
    no imam edna "priqtelka", koqto e "пухкава" v mekiq smisul n dumata..
    verno, hubavi4ka e, sus sini o4i, no samo4uvstvieto e do BEZKRAI, prosto super mn se rdaznq n takiva "gotini macki" , koeto se imat edva li ne z nqkvi princesi i ne priznavat nikoi dr, osven sebe si
    Razbira se ima i kliu6tavi takiva naduti MACKI, ima i debeli, no ima i mnogo simpati4ni hora - i pulni4ki i slabi (kakto vie kazahte "hode6ti skeleti") NE MISLQ, 4E HORATA TRQBVA D SE RAZDELQT NA DEBELI I KLIO6TAVI.. TAKA DE NA "BU4VI" I "SKELETI", A NA GOTINI I PE4ENI HORA I NA PULNI KOMPLEKSARI, ZAVIJDA6TI NA TELATA, JIVOTA I VSI4KO NA HORATA OKOLO SAMITE TQH..
    malko MNOGO bezspisleno mnenie izkazah i dosta nesvurzano, ama iskah d go kaja prosto sry mn, sladki64etaaa

Супер фен
    Пухкави може ама колко пухкави по скалата на Мечо ПУх?
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си