- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пухкавите момичета
Do tuk prochetoh mnogo gluposti,koito me izumiha.Chesno kazano i az sam si "puhkava" i se staraq da ne premina granicata,za tova tolkova vreme se podlagam na niakakvi adski dieti i t.n.I da si priznaia ne se oplakvam.Obrashta mi se doskatachno vneimanie,ima dosta momcheta,koito me haresvat i prochie.Do sega ne sam chula ot niakoe momche da se oplakva ot tova,che ne mu haresvam.No tova si e individualno.Vseki haresva razlichen tip hora,nezavisimo slabi,debeli,visoki,niski.Vav vseki ima neshto specialno,koeto go pravi nepovtorim i privlekatelen.I kakto e kazano za veseki vlak si ima patnici.
A na ostanalite puhkavi momicheta iskam da kaja da ne se otchaivat,a da se vzemat v race i da podobrqt sebe si taka che te samite da se haresvat,a ne drugite.Taka tqloto i duha sa v harmoniq.![]()
В тази тема елегантно си пролича тоталното изпедерастяване на мъжете...
Харесвате слаби момичета, а?? Които имат андрогенно, наркомански вид и са толкова слаби, че даже не си личи, че са момичета освен по грима??? Аз харесвам нормални момичета, които си поддържат тялото и които не са някакви скелети, нито пък са някакви кюфтета...
А тези манекенки от Аушвиц, по които така залитат латентните хомота... еммииии сори, ама нали знаете, че модата се диктува от педерасти и те си налагат своите виждания за жената, която едва ли не трябва да прилича на момче... гнусна история... та жената трябва да е нормална без да има сланини или да е някакъв скелет...
ПП. комплекси много има в тази тема...![]()
macka glei sq ne e bash taka.. pri men maika mi e pulni4ka a bashta mi dokolkoto znam strada ot zatlustqvane zvu4i mn`kofti ama e taka.. i poneje az sum im dushterq to i s men e logi4no da stane sushttooto ! samo deto az ne iskam da stava i poneje ne iskam mislq 4e vse oshte imam sili ot prolet do esen da sum navun i da se potq kat ku4e dokato bqgam i da pravq razni razdelni hraneniq ..taka 4e ako edno momi4e ne iska da e pulni4ko ili kakto ti go nare4e "puhkavi4ko" trqbva da se vzeme v ruce a ne samo da se oplakva
ina4e na tqh n6 im nqma i ponznavam takiva i nqkoi sa dosta pe4eni kato harakter
![]()
Впускате се в ненужни разсъждения и задълбавате много в темата.В крайна сметка всеки с вкуса си - к'вот такова.
А според мен далаверата е нито да е много слаба нито много дебела "да има къде да се хванеш"
Аз съм рус .. вашето извинение какво е!?!?
Не,всъщност,ти си просто глупава.Първоначално написано от white_chik
\сЪмотни,викаш.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
е, със сигурност не мога да съм в главата на едно момче и да кажа то какво иска от момичето и т.н., но факт е, че много от моите приятели (защото аз се движа предимни в среди с повече момчета в компанията ми) са на мнение, че трябва да имат какво да пипнат. все пак всяко момиче си има чар и каквото и да е винаги могат да се изтъкнат предимства в нея независимо от килограмите
На мен ми е чмного интересно какво се разбира под "пухкави".
Според мен няма значение "какво е на мода",а е важно човек да се чувства добре в тялото си и да няма комплекси.
Мисля,че най-важното тялото да е стегнато-и това се постига само чрез спорт.Не виждам нищо привлекателно в едно отпуснато тяло независимо дали момичето е 50 или 60 килограма.![]()
Характера не се определя от това какво показва кантараПървоначално написано от marche
![]()
spored men puk ne trqbva da se gladuva prosto da se ograni4avat.i 4estno kazano ne vijdam nqkoi debelani da se li6avat i posle bili debeli mi to izqj o6te dve torti i ne sportuvai puk posle debeli.nujni sa nqkoi ograni4eniq i sport mrazq da vidq mlado momi4e s zadnik kato na slon!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ami az sum edna ot tezi, koeto vs nari4ate "кльощави", v smisul ne sum suuuper slaba, no sum pod normalnoto teglo - 47 kila sum 1.70, verno trqbva d ka4a o6te malko.. ama tva nqma zna4anie sega..
iskam samo d vi kaja, 4e az li4no ne se podlagam n nikakvi dieti, qm si vsi4ko, koeto iskam, daje i v pove4e, no prosto ne moga d nadebeleq.. ot malka vs mi vikat d qm pove4e.. e, qm, ama ne stava, moej bi za6toto sum super energi4na i sportuvam i si izkarvam enegriqta po tozi na4in.. ne znam..haha, razkazah si jivota, kakto i d e
no imam edna "priqtelka", koqto e "пухкава" v mekiq smisul n dumata..
verno, hubavi4ka e, sus sini o4i, no samo4uvstvieto e do BEZKRAI, prosto super mn se rdaznq n takiva "gotini macki" , koeto se imat edva li ne z nqkvi princesi i ne priznavat nikoi dr, osven sebe si
Razbira se ima i kliu6tavi takiva naduti MACKI, ima i debeli, no ima i mnogo simpati4ni hora - i pulni4ki i slabi (kakto vie kazahte "hode6ti skeleti") NE MISLQ, 4E HORATA TRQBVA D SE RAZDELQT NA DEBELI I KLIO6TAVI.. TAKA DE NA "BU4VI" I "SKELETI", A NA GOTINI I PE4ENI HORA I NA PULNI KOMPLEKSARI, ZAVIJDA6TI NA TELATA, JIVOTA I VSI4KO NA HORATA OKOLO SAMITE TQH..
malko MNOGO bezspisleno mnenie izkazah i dosta nesvurzano, ama iskah d go kaja prostosry mn, sladki64etaaa
![]()
![]()
Пухкави може ама колко пухкави по скалата на Мечо ПУх?
2т. системно