Цитирай Първоначално написано от pathetic
Цитирай Първоначално написано от white_chik
Аз съм момиче и честно да ти кажа като видя някоя дебелана ми става лошо,защото всички се оплакват,че са дебели,а не правят нищо по въпроса.Повечето тийнове седим по цял ден на компа,не спортуваме,ядем дюнери,пици и сладки неща и после що сме дебели.Никой не казва,че момичето трябва да е супер кльощтаво,но в никакъв случай не трябва да е дебела.Пухкавите момичета си имат своя чар,но трябва да усещаме границата между пукхави и дебели
Глупости.Пълни глупости.

Хората се намират и се обичат или поне така казват.
Без значение дали са дебели,грозни,високи,пъпчи и.Така че с твоето здраво компетентно мнение що не си ебеш майката,а?
Значи аз съм лошата,защото ми харесва да съм слаба и предпочитам слаби пред дебели момичета.Ако тва ми е проблема,ок,но каквото и да си говорите няма момиче,което не иска да е слабо,да има хубаво тяло,в което преди всички да се чувства удобно.Имам приятелки,които ги е срам да отидат на море,защото им били широки бедрата и такива,които не носят тесни блузи,защото имат коремчета.Нямам нищо против пълничките момичета и не съм казала,че те щу умрат нещастни и сАмотни,защото за всеки влак си има пътници.
Еми явно не разсъждавам правилно.Колкото до правописната грешка,абсолютно приемам критиката,мноо тъпа грешка